Şimdi Ara

Fifa 10'da Başıma Gelen Garip Olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 15 gündür ps3 umde en çok oynadığım oyun Fifa 10, bende çoğunluk gibi PES serisine 2009 yılında veda edip fifaya geçtim ve ea nın gostermis olduğu gelişmeyi takdir ediyorum. Ancak bugun basıma oyle birsey geldi ki sinirden kudurdum resmen

    Ben uzun suredir manager mode u oynuyorum maçların ve yonetimin zorluğunu da en ust seviyede seçiyorum, oyun beni oldukça zorladı açıkcası ve ilk denememde FB den 8 maç sonunda kovuldum, daha sonra inter milanla 14. haftaya kadar dayanabildim ve malasef gene kovuldum. En sonunda Real Madridle basladım ve gayet ii bir performans gosterek sezon sonuna kadar geldim ve ispanya kral kupasını kazandım. Sezonunun son iki maçında Barcelona nın 3 puan gerisindeydim ve sondan ikinci maçım Barca ileydi. Barcayı deplasmanda 2-0 yendim, ilk yarı oynanan maçta da 1-1 berabere kalmıstık. Simdi futbolla yakinen ilgilenen ve takip eden arkadaslarım bilirler ki gunumuzde butun avrupa liglerinde ikili avaraj sistemi uygulanır ama FİFA 2010 da bu sistemi oyuna koymamıslar evet yanlıs okumadınız. Ligi Barcelona ile puan puana bitirmeme ve aramızda oynan iki maçın biri berabere birinide onde bitirmeme rağmen ben ikinci adamlar birinci oldu. Gerçekten çıldırdım çunku manager mode u hem maçlar hem de yonetimi en zor seviyede seçtiğinizde oynarsanız niye bu kadar sinirlendiğimi anlarsınız arkadaslar. Bu kadar basit birseyi oyuna eklememek bence tam bi saçmalık siz ne dusunuyosunuz bilmiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meteora -- 20 Ekim 2009; 2:21:16 >







  • vala dostum demekkı ıkılı averajı degılde gol averajını koymuslar oyuna ne dıyelım..
  • evet öyle haklısın ama acaba ispanya liginde sistem farklı olabilirmi?bazı liglerde değişebiliyor ondan dedim ama yinede emin diğilim tabi..
  • İspanya Ligi'nde ikili averaj sistemi var..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.