Şimdi Ara

FİFA 23 ULTİMATE TEAM TECRÜBELERİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhab arkadaşlar Fifa 23 Ultimate Team oynayan herkesin oyun deneyimlerini bizlerle paylaşması için bu başlığı oluşturmak istedim. Oyuna yeni başlayan arkadaşlara ve genelde hemen hemen herkese faydalı olabilecek bir konu olduğunu düşünüyorum. Hayırlı olsun.




  • Ben oyunu bu sene aldım ve yaklaşık 2 aydır oynuyorum. Oyunda tecrübeli arkadaşlara şunu sormak istiyorum. Online rakipler ile oynadığımız maçlarda rakipler kadro olarak bizden üstün olmamasına rağmen, bariz bir şekilde bizden daha güçlü, daha hızlı, daha dayanıklı, daha yerleşik, daha daha diye gidiyor. Bunun sebebi nedir çözemedim. Kadro kalitesi dedim, baktım benden daha düşük kalitede takımda da aynısı oluyor. Takım kimyası dedim ful kimya ile yine aynı oldu. oyuncunun oynayış kalitesi dedim o da değil çünkü benden çok daha güçlü takımları da çoğu kez yendim.


    Evet deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

  • Bir diğer sorum da şu? rakip 90 dakika pres yapıyor bunu nasıl başarıyor. Ben sürekli baskı taktiğinde bile bunu yapamıyorum.

  • 4 gün geçmiş bir kişi bile yorum yapmamış ise bu forum artık bitmiştir diye düşünüyorum. Eskiden olur olmadık konulara bile insanlar yorum yapardı. Trent olur diye düşündüğüm konu 0 yorumda...

  • taabbud T kullanıcısına yanıt

    Momentum var 91dri pac olan kart 80 koşan adamı geçemiyor . ortasahada dans etmem lazım 75 lik adam geliyor omuz koyuyor , forvet topa dokunsa uçuyor .

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.