Şimdi Ara

FIFA Online 4 [ANA KONU] [KAPANDI] | Türkiye'de Sunucu ve Türkçe Spiker ile Ücretsiz FIFA Deneyimi! (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
872
Cevap
24
Favori
55.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Pes 2021 bedava 22 bedava fifa hala neden ücretli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Red_devil33

    Pes 2021 bedava 22 bedava fifa hala neden ücretli

    Pazar lideri milyonlarca dolar kazandığı oyunu neden besava yapsın? Ana oyuna ek ücretsiz, yerelleştirilmiş oyun da geliyor işte




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 20 Ağustos 2021; 20:6:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sabırsızlıkla bekliyoruz arkadaşlarla. volta falan da olması baya güzel olmuş.

  • Ben bunu kaç kere gördüm reklam olarak. Gerek adlandırması, gerek sitesinin adı ile çakma mobil oyun gibi geldi. Pazarlama kısmını berbat olmuş açıkçası.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Börcır

    Ben bunu kaç kere gördüm reklam olarak. Gerek adlandırması, gerek sitesinin adı ile çakma mobil oyun gibi geldi. Pazarlama kısmını berbat olmuş açıkçası.

    Hocam oyunun mobil oyunla falan alakası yok. YouTube'da videoları var, bakabilirsiniz. Zaten yıllardır bazı ülkerde açık olan bir oyundu. En fazla birkaç sene öncesinin Fifa motorunu kullanacak muhtemelen (Fifa 18-19 falan) onun dışında aynı Fifa işte. Zamanında da Fifa World vardı. O da en güncel Fifa'nın birkaç versiyon öncesiydi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 21 Ağustos 2021; 7:3:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış hatırlamıyorsam fifa 18 de auto block olayı yoktu . Bu oyunda fifa 18 gameplayi ile çıkacak sanırım. Bu bile oyunu oynamam için yeterli bir sebep. Auto block un nasıl saç baş yolduran birşey olduğunu deneyimleyenler bilir.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • atasoy_ A kullanıcısına yanıt
    Tam olarak FIFA 18 oynanışı yok oyunda. Öyle bir beklentiniz olmasın. Netten videolarını izleyin.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • atasoy_ A kullanıcısına yanıt

    auto block dediğiniz eski tip savunma mı? samıyorum o savunmayla geleceğini

  • victoribarbo kullanıcısına yanıt
    Mesela şut çekerken önünde sağında veya solunda rakip oyuncu varsa, sen şut çekerken o oyuncu bir şekilde kendisini topun önüne atıyor ve top kaleye gitmiyor. İlla önünün tamamen boş olması lazım şut için. E sporcular bile bayağı rahatsız bu olaydan. Fifa 21 de geldi bu olay 20 ve daha öncesinde yoktu

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • atasoy_ A kullanıcısına yanıt

    bu kadar yeni teknolojinin olacağını sanmıyorum oyunda. fifa 21 özellikleri gelmeyecektir

  • victoribarbo kullanıcısına yanıt
    Umarım olmaz yoksa çok saç baş yoldurur

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • atasoy_ A kullanıcısına yanıt

    fifa 21 oynuyorum. 20 ve öncesindeki gol izletme toksikliği bitirilmiş. dediğin müdahaleyi fark edemedim çok fazla

  • bi zahmet ii kişi daha davetimden üye olabilir mi =)

  • Bu oyun nasıl frostbite motoru ile geliştiriliyor ona kafam takıldı. Oyun özellikle grafikler bakımından 15 ile 16'nın aynısı. O oyunlar da ignite engine ile geliştirilmişti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Venom59 V kullanıcısına yanıt
    Oyun her PC'de çalışması için tasarlandığından oyun motorunun bazı özellikleri kısıtlanmış olabilir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Venom59

    Bu oyun nasıl frostbite motoru ile geliştiriliyor ona kafam takıldı. Oyun özellikle grafikler bakımından 15 ile 16'nın aynısı. O oyunlar da ignite engine ile geliştirilmişti.

    Oyun motoru Fifa 18 ile ayni. En yuksek ayarlarda 2K da gercekten guzel gorselleri var siritmiyor yani bu ne lan demiyorsunuz. Optimizasyon gayet iyi dusuk seviyeli bilgisayarlar bile rahat acacagi dile getiriliyor.


    Oyun her ne kadar eski motoru kullansada yeni skiller ve oyun modlari guncel olarak ekleniyor. Mesela 20 ile gelen skiller oyundan mevcut ayrica 20 ve 21 ile gelen oyun modlarida mevcut yani oyunu guncel tutuyorlar kadro ve formanin yani sira bu gayet

    iyi.


    Oyun 28 Agustos gunu Erken erisim ile aciliyor kayit yaptiranlar bu tarihte oynamaya basliyor, 2 eylulde ise herkese aciliyor.


    Turkce spiker icin en ufak Hype yasamiyorum cunku hazir textlerin okundugu icin gercek mac heyecanani yaratmiyor o yuzden sadece TR serveri olmasi ve ilk defa bir Fifa oyununu dusuk ms ile oynamak bizler icin buyuk nimet.


    Fifa 22 gelene kadar cerezlik gayet guzel zaman gecirilir ardindan konsolu olmayanlar FO4 de kalir bir kemik kitlesi olusur cok fazla kullanicinin olacagini sanmiyorum ust duzey butun fifa playerlar normal fifaya gecis yapacaktir.

    Ümidiyoutube
    Bedava kayıt ol ve indir : https://link.101xp.com/3sGzaA7 EA SPORTS™ FIFA Online 4 Electronic Arts tarafından PC için geliştirilen oynaması ücretsiz birçok oyunculu oyundur. EA SPORTS™ FIFA Online 4 Türkiye Süper Ligi ve UEFA Şampiyonlar Ligi dâhil 30’dan fazla uluslararası ligde yer alan 600’den fazla takım ve 17.000’in üzerinde oyuncu’nun lisansına sahiptir. EA SPORTS™ FIFA Online 4’ü sosyal medya’da takip edin. İnstagram: https://www.instagram.com/fifaonline4_tr/ Facebook: https://www.facebook.com/fo4tr Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC6zSsHsHlPuxmrjxWt27FQg Discord: https://discord.com/invite/JXWYAVSpue ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ✔ YENİ KANALIMIZ ABONE OL ► https://bit.ly/3t2SdmG ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ►EN SEVDİĞİM VİDEOLAR İÇİN : http://bit.ly/ENGÜZELVİDEOLAR ►PES 2021 VİDEOLARI İZLEMEK İÇİN : https://bit.ly/3c9iY1W ►BRAWL STARS VİDEOLARI İÇİN : https://bit.ly/BrawlStarsUmidi ►OĞLUM İLE VİDEOLAR İZLE : http://bit.ly/OglumCihangir ►EKİP GTA 5 / PUBG İÇİN : http://bit.ly/GTA5-PUBG-EKİP ►FİFA 21 VİDEOLARI İÇİN : https://bit.ly/33z7p1c ►SÜPER MONTAJLAR İÇİN: http://bit.ly/KOMİKMONTAJLAR ►MOBİL OYUNLAR İÇİN: http://bit.ly/EfsaneMobilOyunlar ►TÜRKİYE OLİMPİK OYUNLAR : http://bit.ly/OLİMPİYATOYUNLARI ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ✚ INSTAGRAM ► https://instagram.com/umit068/ ✚ DİSCORD SUNUCUMUZ ► https://discord.gg/zCc2HEKAU3 ✚ Facebook Sayfa► https://www.facebook.com/youtubeumidi ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ►UCUZA OYUN ALMAK ICIN TÜRKIYE : Link: http://konsoloyun.com/ ►ŞAPLAK CİTY FORMASI AL: https://www.formaniyap.com/ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ✔ Abone Ol ► https://www.youtube.com/user/uemidi ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ► Reklam ve İletişim için : umidi@temagency.com
    https://www.youtube.com/watch?v=96Y6-8ii0bw&feature=youtu.be


    SeseGelyoutube
    Ücretsiz indirmek için TIKLAYIN►https://link.101xp.com/3mmudv7 Türkçe spikerli bir futbol oyunu yıllardır hayalimizdi ve gerçek oldu. FIFA Online 4 tamamen Türkçe ve Murat Kosova, Nebil Evren Türkçe spikerleri. Oyun tek kelime ile müthiş. Ben de bol bol oynayacağım PC için mutlaka indirin gençler! #fo4tr EA SPORTS™ FIFA Online 4 Electronic Arts tarafından PC için geliştirilen oynaması ücretsiz birçok oyunculu oyundur. EA SPORTS™ FIFA Online 4 Türkiye Süper Ligi ve UEFA Şampiyonlar Ligi dâhil 30’dan fazla uluslararası ligde yer alan 600’den fazla takım ve 17.000’in üzerinde oyuncunun lisansına sahiptir. Oyunun en güzel tarafı serverlerinin Türkiye'de olması ve böylece FIFA oynarken ping, lag vb şeyler yaşamayacaksınız. • Erken Erişim Günleri, 28 Ağustos tarihinde başlayacak. • Erken Erişim Günlerine katılabilmek için 27 Ağustos tarihi kayıt için son gün; sadece 27 Ağustos’a kadar kayıt olmuş olanlar Erken Erişim Günlerine katılabilecek. Erken Erişim Günleri’ne katılanlar Türk Kulüp Yıldızları klasmanından bir futbolcu kartı kazanacak (GEN 81+) • Oyun Açılış Tarihi; 2 Eylül 202 • Oyun açıldığı hafta oyuna giriş yapanlar, 1. Hafta etkinlikleri sayesinde birçok ödül kazanacaklar. EA SPORTS™ FIFA Online 4’ü sosyal medya’da takip edin: https://www.instagram.com/fifaonline4_tr/ https://www.facebook.com/fo4tr https://www.youtube.com/channel/UC6zSsHsHlPuxmrjxWt27FQg https://discord.com/invite/JXWYAVSpue
    https://www.youtube.com/watch?v=kuYyBsY-HtI&feature=youtu.be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şu Ümidi'yi 30 saat tekme tokat dövsem bıkmam. Ne gıcık bi herif ya.

  • Ya ben pek anlamadım şimdi bu oyun ne zaman çıkacak ve oynayabilicez? birde mesela 21 deki gibi ut de hatrı sayılır fazla oyuncu olucak mı çünkü maç bulamama vs. gibi durumlar olursa can sıkıcı olur.

  • mrtilhano333 kullanıcısına yanıt

    27 ağustosa kadar kayıt olursan 28 ağustos 1 eylül arasındaki erken erişime katılabileceksin. bu tarihten önce kayıt olmazsan oyun 2 Eylül'de çıkış yapacak. Market yapısı normal fifadan farklı. mmo oyunu gibi oyuncuya oyuncu basıp level arttırıyorsun. o yüzden market yapısı nasıl olacak bilemiyorum. fut modu nasıl detaylı göremedik henüz. online, kariyer, volta ve çeşitli modlar var yukarıdaki videolarda izleyebilirsin. Sese gel kanalında hasan mustan güzel anlatmış

  • U2ME2 kullanıcısına yanıt

    sorma ya ne iğrenç bir tarzı varmış. ilk onun videosunu izledim, hoşlanmadım. hasan mustan güzel anlatmış

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.