Şimdi Ara

Fifa15 ps3 demodaki farklılıklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben playstation 3'üme fifa15 demoyu yükledim ancak vidoalrda izlediklerimin hepsi playstation 4'tü. Videolardakinde team managment bölümünde yukarıda instructions adlı bölüm var ve ayrıca oyun içinde sahada ayak izleri de net bir şekilse gözüküyor. Ancak bendeki demoda bu iki özellikte yok. Bu gibi özellikler sadece ps4 için mi yoksa bende mi bi sorun var ?

    Yardımcı olursanız sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: kortiskocu

    Ben playstation 3'üme fifa15 demoyu yükledim ancak vidoalrda izlediklerimin hepsi playstation 4'tü. Videolardakinde team managment bölümünde yukarıda instructions adlı bölüm var ve ayrıca oyun içinde sahada ayak izleri de net bir şekilse gözüküyor. Ancak bendeki demoda bu iki özellikte yok. Bu gibi özellikler sadece ps4 için mi yoksa bende mi bi sorun var ?

    Yardımcı olursanız sevinirim.

    Oyunun PS3 sürümü FIFA 14 ile hemen hemen aynı. Vİdeolarda gördüğün özellikler yeni jenerasyona özel. Yani ya Xbox One ya da PS4 edinmen gerek.
  • Çok teşekkür ederim. Peki team managementtaki instructions bölümüde mi sadece xbox one ve ps4 te ? Bu özelliğin her sürümde olması lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kortiskocu kullanıcısına yanıt
    Instruction sekmesi de yok. Player bio'nun teması bile 14 ile aynı. Oyuncuyu taşıyamıyorsunuz bile. Daha böyle sayılacak çoğu ayrıntı yok oyunda. Bunlar koyulmayacak şeyler değildi elbette. Ya uğraşılmamaış, ya da bilerek yeni nesile geçiniz demişler. Ps3 kullanıcıların beklediği ignite engine veya çimleri tel tel saymak değildi, instruction sekmesini koysaydınız bari diyorum ama ticaret işte.
    Modlanmış gibi bir oyun çıktı sonuçta. O yüzden ps3'te almıyacağım bende. Gelecek ay Ps4 ile birlikte almayı planlıyorum. Ya da PC'niz iyi ise ve güzel bir controller'a sahipseniz onu da düşünebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.