Şimdi Ara

Final Fantasy VII : Rebirth | PS5 | ANA KONU (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
4
Favori
9.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt

    29 Şubat 2024 tarihinde çıkış yapacakmış.

  • Mükemmel olmuş oyun, Ocakta ilk oyunu tekrar bitirip buna hazırlanmak lazım. Final Fantasy VII : Rebirth | PS5 | ANA KONU 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Final Fantasy VII Rebirth: State of Play'de yeni fragman yayınlanırken geliştirici röportajı yeni oynanış ayrıntılarını ortaya koyuyor



    Final Fantasy VII : Rebirth | PS5 | ANA KONU



    Çağrılar, Gold Saucer mini oyunları, yan görevler ve daha fazlası özel soru-cevap bölümünde ele alınıyor.


    Bugünkü State of Play'de Final Fantasy VII Rebirth'e yepyeni bir bakış yer aldı. Fragman, hem uzun süreli FFVII hayranlarını hem de Final Fantasy VII Remake'in sona ermesinden sonra neler olduğunu öğrenmek isteyen oyuncuları memnun edecek, çünkü Cloud ve ekibi onları Midgar'ın dışındaki dünyaya götüren bir yolculuğa çıkıyor. Fragmanda yeni parti üyelerine, keşfedilecek geniş açık alanlara ve orijinal oyundaki bazı ikonik anların yeniden canlandırılmasına dair ipuçları yakaladık.


    Sizi spekülasyonlarla baş başa bırakmaktansa, oyundaki kilit personel bize katılarak sadece fragmanla ilgili daha fazla bilgi vermekle kalmadı, aynı zamanda oyunla ilgili ek oynanış ayrıntılarını da paylaştı. Bu yuvarlak masa toplantısında Final Fantasy VII Rebirth Yapımcısı Yoshinori Kitase, Kreatif Direktör Tetsuya Nomura, Yönetmen Naoki Hamaguchi ve Müzik Süpervizörü Keiji Kawamori yer alıyor.



    Final Fantasy VII : Rebirth | PS5 | ANA KONUPlayStationyoutube
    A brand-new trailer for Final Fantasy VII Rebirth debuted at State of Play. The highly anticipated new standalone story in the critically acclaimed Final Fantasy VII remake project will release on February 29th, 2024 for the PlayStation®5 (PS5™) console. The Unknown Journey Continues... After escaping from the dystopian city of Midgar, Cloud and his friends set out on a journey across the planet. New adventures await in a vibrant and vast world – sprint across grassy plains on a Chocobo and explore expansive environments. Players wishing to experience the Final Fantasy VII remake project so far can pre-order the Twin Pack, which includes Final Fantasy VII Remake Intergrade, the graphically enhanced and expanded version of Final Fantasy VII Remake. For more information, please visit the official product page and social channels. #ps5 #ps5games #FF7R #FF7REBIRTH #stateofplay
    https://www.youtube.com/watch?v=5ZXqcymx0CI

    Burada gördüğümüz savaş sistemini açıklayabilir misiniz? Final Fantasy VII Remake'ten bu yana dokunulmadan mı kaldı yoksa Final Fantasy VII Rebirth için herhangi bir değişiklik yaptınız mı?


    Hamaguchi: Savaş sisteminde en çok yeni sinerji hareketlerini vurgulamak istiyorum. Bu yeni mekanik, oyuncunun Limit Breaks'e benzer bir şekilde bir gösterge şarjı kullanarak sinerji komutlarını ve yeteneklerini istediği zaman özgürce kullanmasına olanak tanıyor. Böylece savaşlar boyunca oyuncular, karakterler arasında gelişen ilişkileri ve bağları önceki oyuna göre daha fazla hissedecekler. Ayrıca karakter gelişimine yeni bir unsur olarak beceri ağaçları ekledik. Beceri ağaçları aracılığıyla sinerji yeteneklerinin kilidini de açabilirsiniz. İlk oyunda görülmeyen yeni yeteneklere sahip birçok yeni Materia da mevcut, böylece oyuncular kendi zevklerine göre karakter yüklemelerini özelleştirmek ve oluşturmak için daha da fazla seçeneğe sahip olacaklar.


    İzleyiciler yeni fragmanın bir parçası olarak Red XIII'ü savaşırken gördüler. Oyuncular artık onu doğrudan kontrol edebiliyor, Final Fantasy VII Rebirth'ün savaşlarında onu farklı (ve harika bir parti üyesi) kılan yetenekleri açısından ne bekleyebilirler?


    Hamaguchi: Geliştirme ekibi Red XIII'e diğer karakterlerden farklı olduğunu hissettiren yeni bir oyun tarzı vermek için kendilerine meydan okudu. Red XIII sadece bir ATB göstergesine sahip değil, aynı zamanda kendine özgü "intikam göstergesi" mekaniğini de kullanıyor. Düşman saldırılarına karşı koruma sağladığında intikam göstergesi doluyor ve gösterge dolduğunda bu şarjı çeşitli yetenekleri kullanmak için harcayabiliyor. Red XIII'ü, oyuncunun ATB göstergesini kullanarak saldırı stratejisi ile intikam göstergesini kullanarak savunma stratejisi arasında bir denge kurmasını gerektiren yeni bir karakter türü olarak tasarladık.


    Red XIII ve Cait Sith'in oynanabilir karakterler olarak gösterildiğini gördük ve yayınlanan görüntüler Vincent'a benzeyen başka bir karakteri de gösteriyor, peki o da oynanabilir olacak mı? Parti daha da genişleyecek mi?


    Nomura: Orijinal parti üyelerinin hepsi Final Fantasy VII Rebirth'de mevcut. Bir önceki oyun olan Final Fantasy VII Remake'te Red XIII oyunun ikinci yarısında eşlik eden bir üye olmuştu, ancak Final Fantasy VII Rebirth'ten itibaren resmi, oynanabilir bir parti üyesi olacak. Benzer şekilde, Final Fantasy VII Rebirth'te eşlik eden üyeler olan ve bir sonraki oyunda resmi parti üyesi olacak karakterler de var.


    Ve izleyiciler Alexander ve Odin'e bir göz attı! Rebirth için FFVII'den daha fazla geri dönen summon bekleyebilir miyiz ve Remake'ten herhangi bir summon geri dönecek mi?


    Hamaguchi: Oyunda, önceki videolarımızda ortaya çıkanlara ek olarak, bazıları Final Fantasy VII Remake'ten de geri dönen birçok başka summon olacak. Aslında, orijinal Final Fantasy VII'de yer almayan bir summon'a dayanan yeni, genişletilmiş yan içerik ve hatta daha fazlası ile summon dizisi önceki oyuna göre daha da geliştirildi.


    Orijinal Junon'a gizlice giren oyuncular başka bir benzersiz mini oyuna katıldılar. Yeni ortaya çıkan fragmanda geçit törenini ve diğer birçok mini oyunu gördük, peki orijinal Final Fantasy VII'deki aynı mini oyun hala oynanabilir olacak mı?


    Hamaguchi: Evet, aynı mini oyun oynanabilir olacak, ancak orijinal Final Fantasy VII'dekine kıyasla kapsamını büyük ölçüde artırdık. Orijinal oyunda Cloud geçit törenine katılan birimlerden birine gizlice giriyor ve gösteriye katılıyordu, ancak Final Fantasy VII Rebirth'te o birimin lideri oluyor ve geçit törenine katılan askerlerin kompozisyonunu özelleştirebiliyor. Seçilen birim kompozisyonu performansı değiştirecektir ve bunun mini oyunun nasıl oynandığını da etkilediğini söylemeye gerek yoktur. Rufus'un Shinra'nın yeni başkanı olarak göreve başlamasını kutlamak için yapılan geçit töreni orijinal oyunun ilk yarısının doruk noktasıdır, bu nedenle geliştirme ekibi bunun için tüm ayrıntıları yapma konusunda gerçekten heyecanlıydı. Oyuncuların en çok keyif almasını umduğum anlardan biri.


    Mini oyunlardan bahsetmişken, Gold Saucer ve kendi mini oyunlarına eğlenceli bir bakış attık. Bunların FFVII Rebirth versiyonları orijinalinden ne kadar farklı?


    Hamaguchi: Orijinal Final Fantasy VII'nin cazibelerinden biri olarak mini oyunların sayısı ve çeşitliliğine işaret eden pek çok hayran olduğunu düşünüyorum, ancak Final Fantasy VII Rebirth için her şeyi yaptık ve orijinalini bile aşan ölçekte çok sayıda mini oyun yarattık! Bu mini oyunların birçoğu ana hikayede deneyimlenebilir, ancak dünya haritasını keşfederken bulabileceğiniz yan hikayelerin bir parçası olarak ortaya çıkan çok sayıda benzersiz oyun ve mücadelemiz de var. Tüm bu eğlenceli mini oyunlara kendini kaptırıp ana hikayede ilerleme kaydedemediğini fark eden oyuncular olabilir...


    Gold Saucer oyuncuların ziyaret etmek isteyeceği bir başka ikonik yer. Bu eğlence parkını yeniden tasarlamaya nasıl yaklaştınız?


    Hamaguchi: Oyuncular Gold Saucer'ı ilk olarak oyunun orta bölümünde ziyaret edecekler ancak daha sonra istedikleri zaman geri gelmekte özgürler. Tekrar gelmek istemelerini sağlayacak motivasyonu yaratmak için parkı her ziyarette değişen ve daha da harika bir deneyim sunacak şekilde tasarladık, bu nedenle yeni mini oyunlar eklendi ve ana hikaye ilerledikçe daha zor zorluk modlarının kilidi açılarak size orada yapacak daha da fazla şey sunuldu. Sadece mini oyunlar da değil, Gold Saucer'ın ana hikayede görülen bölümleri de tamamen yeniden yapıldı ve geliştirildi, bu yüzden ondan harika şeyler bekleyebilirsiniz.


    Fragmanda ayrıca partinin yemyeşil dış açık alanları keşfettiği anlar da gösteriliyor. Bu geniş alanlar oynanış ve hikaye bağlamında nasıl işliyor?


    Hamaguchi: Ekip Midgar'dan ayrıldıktan sonra Cloud ve ekibin Final Fantasy VII Rebirth'teki ana hedefi kendilerini içinde buldukları geniş dünyada Sephiroth'u takip etmek ve izini sürmek olacak. Bu oyunda keşif odaklı oyun tasarımına çok önem verdik çünkü Sephiroth'un hareketlerine dair kanıtların peşinde dünyayı dolaşırken bir yolculuğa çıkıyormuş hissi yaratmak istedik.


    Final Fantasy VII'nin ikonik mekanlarını yeniden yapalı birkaç yıl oldu ve Final Fantasy VII Remake'in bu kadar başarılı olmasıyla, sevilen alanları ve anları yeniden tasarlarken hayran beklentilerini karşılama konusunda daha az baskı hissediyor musunuz?


    Hamaguchi: Final Fantasy VII Rebirth oyuncuları tüm dünyada çeşitli yerlere götüreceğinden, devasa Final Fantasy VII dünya haritasını kendi içinde kasabalar ve zindanlar gibi yerleri de içerecek şekilde yeniden yaratmamız gerekiyordu. Bunu yapmak için her farklı bölgenin hissiyatını derinlemesine inceledik ve bunu grafiklere yansıtarak oldukça farklı görünen ve hissettiren alanlar yarattık. Bunun da ötesinde, her bölgeye özgü, kendi yetenekleri olan chocobolar tasarladık (örneğin, sarp kayalıklara tırmanabilen dağ chocoboları ve uçabilen gökyüzü chocoboları vb), bu nedenle oyuncuların her bölgeyi tamamen keşfetmek için chocobolarını kullanmaları gerekecek. Umarım oyuncular keşfin bu yönüyle çok eğlenirler!


    Final Fantasy VII Remake klasik mekanların ve anların yeni yorumlarının yanı sıra oyunu zenginleştiren tamamen yeni yorumlar da sundu. Final Fantasy VII Rebirth için de benzer bir denge var mı?


    Kitase: Önceki oyunda olduğu gibi Final Fantasy VII Rebirth'te de eski ve yeni sahneler arasında doğru bir denge kurmaya çalıştık, ancak bazı yeni sahnelerle Final Fantasy VII Remake'te yaptığımızdan daha fazla yeni zorluğun üstesinden gelmeye çalıştık. Bu yeni sahnelerin hem hayranlar hem de yeni gelenler için son derece keyifli olacağından eminim.


    Final Fantasy VII Rebirth'te dünya haritasının işlevi nedir?


    Hamaguchi: Dünya haritası çok geniş ve kapsamlı, bu nedenle üzerindeki tüm mekanlar sadece ana hikayede kullanılmayacak. Aslında, Final Fantasy VII Rebirth'teki yan içerik miktarı ana görev içeriğinin neredeyse iki katı. Final Fantasy VII ortamının tadını daha da derin bir seviyede çıkarmak isteyen oyuncular dünyanın her köşesini keşfedebilir, yeni hikayeler, savaşlar ve oynanacak mini oyunlar gibi birçok farklı ve heyecan verici deneyimi keşfedebilirler. Ayrıca, ana görev o bölgeden geçtikten sonra bile dünyadaki herhangi bir bölgeye geri dönmek mümkün olacak, böylece bir şeyleri geride veya yarım bırakma konusunda endişelenmenize gerek kalmayacak.


    Bunun doğrudan bir Final Fantasy VII Remake devamı olduğu göz önüne alındığında, oyuncular Final Fantasy VII VII Rebirth'teki yolculuklarına devam etmek için kayıt dosyalarını ve karakter yapılarını taşıyabilirler mi?


    Hamaguchi: Final Fantasy VII remake projesinin bir üçleme olacağını ve her bir girişin kendi başına bağımsız bir oyun olacağını duyurmuştuk. Bu nedenle, her oyunun dengelemesi bağımsız olarak yapılacak ve bir oyuncunun seviyeleri ve yetenekleri bir oyundan diğerine taşınmayacak. Bununla birlikte, önceki oyunu oynayan hayranlar için bazı özel bonuslar oluşturduk ve küçük bir ekstra ile başlamalarına izin verdik.


    Final Fantasy VII VII Rebirth'ün müzikleri ve soundtrack'i hakkında bize neler söyleyebilirsiniz?


    Kawamori: Final Fantasy VII Rebirth dünyası Final Fantasy VII Remake'ten çok daha büyük. Bu nedenle, ekip bunun yanında çeşitli yeni müzikler yarattı. Bu kez müzik türlerinin çeşitliliğini de artırdık, bu nedenle keyif alacak çok şey olacağını düşünüyorum. Elbette, orijinal Final Fantasy VII'deki klasik parçaların birçok yeniden düzenlemesi de var, bu nedenle hayranların aynı şarkının her iki versiyonunu karşılaştırarak nelerin değiştiğini görmekten keyif alacaklarını umuyorum. Örneğin, yeni yayınlanan fragmandaki müzik Final Fantasy VII ana temasının bir savaş müziği parçası olarak yeniden düzenlenmesidir ve ekibin Final Fantasy VII Rebirth'te almaya karar verdiği yön hakkında bir fikir verir.


    Yeni fragmanın arkasındaki konsept neydi?


    Nomura: Her fragmanın belirli bir amacı vardır. Bu Final Fantasy VII VII yeniden yapım projesinin ikinci bölümü olduğundan, önceki oyunu oynayanlar veya yerleşik gizemleri takip eden hevesli hayranlar var, ancak yeni gelenler veya Final Fantasy VII serisine ilgi duyanlar için, bu yeniden yapım projesiyle ne tür bir deneyim yaşayacaklarına dair tam bir genel bakış eklemek istedik. Bu nedenle, bu kez hikayede daha az gizemli bir iddia var, ancak bir sonraki fragmanı dört gözle bekleyebilirsiniz.


    Cloud ve Sephiroth'un birlikte savaştığı bir sahne vardı, ancak Final Fantasy VII Rebirth'te oyuncu Sephiroth'u kontrol edebilecek mi?


    Nomura: Eğer orijinal Final Fantasy VII'yi oynadıysanız, hangi sahneden bahsettiğimi tahmin edebileceğinize eminim. Orijinal oyunda olduğu gibi bu oyunda da Sephiroth'u aynı sahnede kontrol edebileceksiniz.


    Gold Saucer yeni yayınlanan fragmanda görünüyor, ancak oyuncular dönme dolapta çok beklenen buluşma sahnesinin de tadını çıkarabilecekler mi?


    Nomura: Doğal olarak, bu Gold Saucer'ın en önemli özelliklerinden biri, bu yüzden oyuna dahil edildi. Lütfen yüksek çözünürlüklü görselleriyle Final Fantasy VII Rebirth'te nasıl görüneceğini dört gözle bekleyin.


    Final Fantasy VII Remake hikayeyi Midgar'dan kaçışa kadar gösterdi, peki Final Fantasy VII Rebirth bizi hangi noktaya kadar götürecek?


    Nomura: Bundan daha önce birkaç kez bahsetmiştik, ancak mekanları keşfedebileceğiniz sıra orijinal Final Fantasy VII ile aynı değil ve sıralamada bazı değişiklikler var. Örneğin, önemli konumlardan biri olan Wutai, Final Fantasy VII Rebirth'teki rotanın bir parçası değil ve bir sonraki oyunda ziyaret edilecek. Mekânların sıralamasında bazı değişiklikler olsa da, bu başlıkta tasvir edilen mekânlar Final Fantasy VII'nin en büyük kaderinin sizi beklediği "Unutulmuş Başkent "e kadar uzanıyor.



    Blog :

    Final Fantasy VII : Rebirth | PS5 | ANA KONU
    Final Fantasy VII : Rebirth | PS5 | ANA KONUplaystation.blog
    Final Fantasy VII Rebirth: developer interview reveals fresh gameplay details as new trailer debuts at State of Play
    https://blog.playstation.com/2023/09/14/final-fantasy-vii-rebirth-developer-interview-reveals-fresh-gameplay-details-as-new-trailer-debuts-at-state-of-play




  • 1500₺ ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ön sipariş geçtik bekliyoruz.. Gelmiş geçmiş en sevdiğim oyunun part 2 si.. Heyecan dorukta.


    Mobilden gördüğüm kadarıyla twin pack de 1500 tl. Hata var sanırım. Hata düzelmeden onu alsın dileyen..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mericuls -- 15 Eylül 2023; 1:53:43 >
  • Mericuls kullanıcısına yanıt
    Hata yok, FF7 Rebirth çıkana kadar böyleymiş.

    https://twitter.com/Wario64/status/1702500575970316430?t=-jJBT6heK9-qMPeiFTTgsQ&s=19

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hiç FF oynamadım ama bu son çıkan trailer iştahımı kabarttı. Final Fantasy VII : Rebirth | PS5 | ANA KONU 

  • Hayatımda bitirdiğim tek FF oyunu FF7 Remake'di. Nedense diğer FF'leri az biraz denesem de sonunu getiremedim. Dün yayınlanan trailer çok iyi gözüküyor. Merakla bekliyorum.

  • Oyun müthiş gözüküyor.Grafikler animasyon filmi kalitesinde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://store.playstation.com/en-us/product/UP0082-PPSA08666_00-0723074131389351


    Fiyat yurtdışında da aynı şekilde. Elbette daha önce Ramake almayanlar için iyi bir deal ve evet oyun pandemi döneminde bedava verildi gerçi Intergrade versiyonu değil verilen ama. Oyun alma mevzusu gittikçe oyuna erken erişime dönmeye başladı. Şu an FF7 Remake alanlar keriz mi, niye gittim ben FF7 Remake Intergrade'e para verdim o zaman Rebirth ile birlikte bedavaya verilecekse? Şaka gibi gerçekten. Son 4-5 senedir iyice indirim beklemeden almaya dönmüştü olan, artık iyice oyunu hiç alma bedavaya verilmesini bekle oldu. Ki zaten çoğu oyun deli gibi patch'lenmeye ihtiyaçlı şekilde çıkıyor.


    Böyle devam ederse dijital kütüphane oluşturmak gerçekten çöpe dönecek. Gerçi zaten çöptü de...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralhasanyigit -- 16 Eylül 2023; 17:3:51 >




  • FF7 Remake i PS4'de oynamıştım ama yeni versiyonu oynamamıştım. Twin paketini aldım şimdi arkadaşımla. Rebirth çıkmadan yeni versiyonu oynamak güzel olacak.

  • FrioVentus kullanıcısına yanıt

    Hocam DLC farkı var. DLC'yi es geçmeyin..

  • Mericuls kullanıcısına yanıt

    Evet DLC'yi de oynamamıştım, bu da iyi oldu. Umarım Rebirth ile komple hikayeyi bitirirler. Gerçi bana göre bu oyun FF16'dan kat kat daha güzel. Bitmesini de istemiyorum ama hikayenin sonunu da görmek istiyorum bi yandan. Final Fantasy VII : Rebirth | PS5 | ANA KONU 

  • FrioVentus kullanıcısına yanıt

    Hocam FF16'yı beğenmedim ben. Hikaye bu oyun ile bitmeyecek. Orijinal versiyon konsolda mevcut. Sıra tabanlı oyunları seviyorsanız bakın derim. Ha ben sıra tabanlı oyunları beceremem zor gelir diyorsanız eğer oyunda attack boost mevcut. Bu bir hile gibi bir şey. Oyunu bunu kullanarak bitirememe ihtimaliniz %0. Size kalmış bir şey.. Ben siz hikayenin sonunu merak ediyorsanız diye söyledim. Bu oyunun finalini 5-10 yılda anca görürsünüz remakeleri beklerseniz. Eğer çok sevdiyseniz bence orijinal oyuna bir bakın :)

  • Mericuls kullanıcısına yanıt

    FF16'nın gameplayi fena değildi. Özellikle spoiler olmasın, oyunun sonlarına doğru açılan bir dövüş mekaniği, çok güzel hissettiriyordu. Fakat dünyası grafikleri falan çok boş hissettiriyordu. FF7 Remake'in dünyasındaki detaylar, sizi içine çekmesi falan apayrı bir olay. Sıra tabanlı oyunları seviyorum ya. Favori oyunum Persona 5. Octopath Traveler'ı da biraz oynamıştım.


    Sanırım anladığım kadarıyla FF7 Remake/Rebirth'ün hikayesi orjinal oyundan farklı ilerliyormuş. Farklı da olsa orjinal oyundan en ufak spoiler yemek istemiyorum açıkcası. O yüzden 10 yıl bekleyeceğiz artık napalım. Final Fantasy VII : Rebirth | PS5 | ANA KONU 

  • Final Fantasy VII Rebirth, Bazı Bilgiler.


    - Performans modu ve Grafik modu onaylandı

    - Oyun 2 diskte gelecek, toplam 150 GB

    - Sinerji sisteminin en büyük yenilik olduğu ilk oyunla aynı aksiyon dolu savaş

    - Parry doğruladı

    - Yüzme onaylandı

    - Üretim onaylandı; İksirler ve Phoenix Downs gibi iyileştirici eşyalar üretebilirsiniz.

    - Sephiroth olarak oynayabilirsiniz

    - Ana hikaye kabaca 35-40 saat olacak (ilk oyundan biraz daha uzun)

    - Artık her karakterin varsayılan olarak bir sıyrılma özelliği var

    - Keşif büyük bir vurgu gibi görünüyor. Uzakta bir korsan gemisi görürseniz ona doğru yüzebilir ve gizli hazineyi bulabilirsiniz.

    - Açık dünyada Chocobo'nuzu çağırmak için R1'e basın

    - Chocobolar yüzebilir, uçabilir, dağlara tırmanabilir, gömülü hazinenin kokusunu alabilir ve daha fazlasını yapabilir

    - Bir bebek Chocobo görürseniz, hızlı seyahat noktasının ve bineğiniz için bazı yeni kozmetiklerin kilidini açmak için onu takip edin

    - Hikaye Unutulmuş Başkent'te sona erecek

    - Red XIII artık benzersiz bir savaş sistemiyle tamamen oynanabilir

    - Vincent'ın son oyundaki Red XIII'e benzer bir şekilde partiye katılacağı doğrulandı



    Final Fantasy VII : Rebirth | PS5 | ANA KONU


    Final Fantasy VII : Rebirth | PS5 | ANA KONU


    Final Fantasy VII : Rebirth | PS5 | ANA KONU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 21 Eylül 2023; 9:28:52 >




  • Final Fantasy 7 Rebirth: The First Preview



    Final Fantasy VII : Rebirth | PS5 | ANA KONUIGNyoutube
    Final Fantasy 7 Remake followed the structure of the original nearly to a tee, while also making small but significant changes to key moments. Final Fantasy 7 Rebirth has the unenviable task of picking up this new, almost-but-not-quite-same story as Cloud, Aerith, Tifa, Barret, and Red XIII emerge from Midgar on the heels of Sephiroth. We went hands-on with a short demo section of the PS5 exclusive, playing through a bit of the flashback sequence from five years previous where Cloud and Sephiroth approach the Mt. Nibel reactor, as well as a second section of the open area that the party explores before entering the military city of Junon. Here's what we thought. #IGN #Gaming #FinalFantasy
    https://www.youtube.com/watch?v=okNEO3aglig
  • Final Fantasy VII Rebirth uygulamalı raporu - oynanabilir Sephiroth, Chocobo keşfi, Junon ve daha fazlası



    Final Fantasy VII : Rebirth | PS5 | ANA KONU

    İki bölümden oluşan Tokyo Game Show demosu, önümüzdeki Şubat ayında neler olacağına dair kışkırtıcı bir tat veriyor.


    Evet, Sephiroth olarak oynayabileceksiniz. Bu yılın başlarında yayınlanan yeni bir oynanış fragmanının bir parçası olarak Final Fantasy VII Rebirth, PS1 klasiğinin üç oyunluk projesinin ikinci girişinde orijinal oyundaki önemli bir sahnenin yer alacağını doğruladı. 1997'de, o an - daha genç, intikam peşindeki bir Tifa'nın Sephiroth'la yüzleşmesi - genişletilmiş bir oynanabilir flashback'in bir parçasını oluşturuyordu. O zamanlar SOLDIER efsanesi partinizdeki bir NPC'den başka bir şey değildi. Geçen haftaki State of Play'de, yeni bir fragman sadece bu flashback'in Final Fantasy VII Rebirth'te bir şekilde mevcut olacağını ortaya koymakla kalmadı, aynı zamanda eşlik eden bir röportaj Tek Kanatlı Meleğin DualSense'e hazır olacağını doğruladı. Ve şimdi, oyunun önizleme yapısıyla yapılan yeni bir uygulama sayesinde, Sephiroth olarak oynamanın nasıl bir his olacağını biliyoruz.


    Bu yapı aslında iki bölümden oluşan bir demodur. İlk yarı, Cloud ve Sephiroth'un dağlık Nibelheim'daki görevini anlatan savaş ağırlıklı ancak hikaye odaklı bir bölümdür ve yaklaşık 20 dakika uzunluğundadır. İkinci bölüm - Cloud ve arkadaşlarının Midgar sonrası macerası, onları Junon'un gölgesinde geniş bir vadiye götürüyor - doğrudan HUD'da işaretli hedefe giderseniz benzer uzunlukta. Bölgenin geniş dünyası ve çağıran yan etkinlikler nedeniyle oyun süresi uzatılabilir ve uzatılmıştır: Takip edilecek Chocobo yavruları, yeni edindiğiniz bineğinizi özelleştirmek için ziyaret edeceğiniz Chocobo çiftlikleri, bir gözünüz isteğe bağlı hedeflerdeyken ezip geçeceğiniz canavarlar. (Ayrıca bu alan o kadar çarpıcı detaylarla işlenmiş ki oyun içi kamerayı kaydırarak etrafıma hayranlıkla bakarken zaman kaybediyorum).


    Demo bir bütün olarak bu haftaki Tokyo Game Show katılımcıları için hazırlanmış. Bu nedenle, mekanikleri ve yeni eklemeleri açıklamak, Final Fantasy VII Remake'ten dönüp dönmediklerine bağlı olarak oyuncuları yenilemek veya aşina olmak için ek öğreticiler yerleşiktir. Fuarın açılışından önce erken bir bakış atmayı başardık ve işte keşfettiklerimiz.



    Final Fantasy VII : Rebirth | PS5 | ANA KONU

    Nibelheim dağı toplanabilir, donatılabilir Materia açısından zengindi, demo beni yeni türleri test etmek için düzenimi sık sık değiştirmeye teşvik etti. Örnekler arasında Büyütme Materia'sı da vardı, eğer Büyütme Materia'nın yanına yerleştirilirse saldırı tipi bir Materia'nın vurduğu düşman sayısı artıyordu. Eğlenceli ancak potansiyel olarak güçlü olan 'Spare Change' Materia'ydı, saldırı gücüm bir düşmana ne kadar Gil attığıma (fırlattığıma?) bağlıydı.



    Kickass Angel: Nibelheim flashback'i Sephiroth'u daha genç bir Cloud ile eşleştirir, ikincisinin deneyimsizliği, oyuncuların hem yoldaşından hem de Tifa'dan (Çığ öncesi ve ziyaret eden Shinra ordusuna yerel bir rehber olarak eşlik eden) dünya kurma açıklamalarını almaları için bir pencere görevi görür. Orijinal oyunda, Masamune kullanıcısı partinizde NPC'yi oynadı, dört basamaklı uzun HP yığını ve kılıcının tek bir vuruşuyla çoğu düşmanı tek vurma yeteneği ile anında saygı uyandırdı. Final Fantasy VII Rebirth'te onu yönetme veya kontrol etme seçeneğiniz var. Savaş sisteminin bu yönü Final Fantasy VII Remake oyuncularına benzer olacak (müttefiklere komutlar vermek için DualSense tetikleyicilerini kullanın, karakter değiştirmek için D-Pad sola veya sağa). Artık tek vuruşluk bir adam değil, ancak yine de sürekli göze çarpan bazı muhteşem alt etme becerilerine sahip (eğlenceli bir not: FFVII Rebirth'te onun ve Cloud'un HP istatistikleri karşılaştırılabilirken, Sephiroth'un HP'si hala dört haneli aralıkta). Dövüşler sırasında kullanabildiği bazı şık ve benzersiz Yeteneklerin yanı sıra, FFVII Rebirth'ün gösterişli yeni özelliklerinden birini uygulamak için Cloud ile takım oluşturabilir: Sinerji hareketleri (daha fazlası birazdan). Ne yazık ki bu demo sekansı çok kısa, ancak orijinalinden süslenmiş dövüş ve hikaye anları beni Sephiroth'a karşı eskiden olduğu gibi benzer bir hayranlık içinde bırakıyor.



    Final Fantasy VII : Rebirth | PS5 | ANA KONU

    Demonun Nibelheim bölümünde dar patikalar ve uçurum tırmanışlarıyla dağın yamacına yavaşça tırmandım. Keşfettikçe kamerayı kaydırdığımda parlayan Materia'lar ortaya çıktı ve benim fark etmediğim isteğe bağlı rotalar önerdi. Dinlenme Durakları HP ve MP'nin geri kazanılmasını sağlıyordu. Bir noktada tehlikeli bir Mako gazı birikimi bir asansörün lobi alanını kaplayarak bir kilitlenmeyi tetikledi ve asansör yeniden etkinleştirilmeden önce beni yakındaki bir arıtma ünitesiyle alanı temizlemeye zorladı.


    Sinerji Becerileri ve Yetenekleri: Bunlar, aktif partinizdeki iki karakterin savaş sırasında güçlü bir saldırı için güçlerini birleştirmesini sağlar. Her üyenin dövüş tarzı ve güçlü yönleri göz önünde bulundurularak geliştirildiler, yani her eşleşme için benzersiz Sinerjiler var - keşfederken aktif grubunuzu sürekli olarak karıştırmak için başka bir neden. Bazı Sinerjiler AOE, bazıları ise yönlüdür. Hangilerinin hemen kullanılabileceğini, hangilerinin ortaya çıkmadan önce bir hazırlık gerektirdiğini keşfedeceksiniz. Hepsi, bu saldırıların gerçekleşmesini sağlamak için düşman (ve bazen dost) yerleşimlerini doğru bir şekilde tartmanızı ve ölçmenizi gerektirir. Sinerjiler iki çeşittir: Beceriler ve Yetenekler, her biri komut menüsünün bir alt bölümüne sahip (Taktik Moduna girmek için X tuşuna basarak zamanı yavaşlatın ve partinizin bir sonraki hamlelerini stratejileştirmek için savaş seçenekleri arasında geçiş yapın).



    Final Fantasy VII : Rebirth | PS5 | ANA KONU

    Tüm grubunuz - partinizde aktif olarak yer almayanlar bile - Chocobos'a biner ve siz keşfederken liderliğinizi takip eder. Evet, buna Red XIII de dahil. Ve evet, hayal ettiğiniz kadar harika absürt görünüyor.


    Junon: Daha önce de belirtildiği gibi, demonun ikinci bölümü Mythril Madeni ile Junon arasındaki engebeli arazinin (neredeyse) serbestçe keşfedilmesini sağladı. Demo için bazı bölümler kapatılmıştı, ancak yine de Chocobo'ya binen partime rehberlik etmem için geniş bir arazi bölümü vardı. Özellikle bu alan oyunun görsel ihtişamını gerçekten güçlendirdi, Square Enix yükselen Junon ve çevresindeki manzarayı duvar kâğıdına layık hale getirdi. Final Fantasy VII Remake'teki Midgar'ın ilk tatlı oyun içi taramalarına benzer şekilde, bir zamanlar 90'larda en iyi şekilde son teknoloji CG ara sahnelerde sunulan şeyin şimdi oyun içi bir model tarafından geride bırakılması göz kamaştırıcı. Buna Junon'un ayaklarının altına inşa edilen ve ilk kez ziyaret ettiğimde çok hoş anılarım olan ve yeni nesil genişletmesi orijinalin havasını koruyan ancak onun ve yukarıda yükselen devin zıt ölçeğini daha iyi yakalayan bir kasaba olan Junon'un Altında da dahil.



    Final Fantasy VII : Rebirth | PS5 | ANA KONU

    Junon'un Açık Vahşi Alanları, bazıları Chocobo'nuz tarafından koklanabilen, bazıları ise Chocobo yavrularına yardım etmenizi gerektiren birçok sır saklıyor. Bir civcivin bir Chocobo durağını yeniden etkinleştirmesine yardımcı olursanız, kuş bineğiniz için kozmetiklerin kilidini açmak için yakındaki bir Chocobo çiftliğinde paraya çevrilebilen bir Altın Tüy kazanacaksınız.


    Kaçak bir ninja, bir yunus ve bir boss dövüşü: Junon'un Altında ikinci demonun son noktası olarak tasarlandı, ancak demonun doruk noktası yakındaki kıyı şeridinde epik bir savaşta oynanıyor. Orijinaldeki yılan gibi canavar, bölgenin boss savaşı olarak geri dönüyor, ancak saldırısının nedeni bu sefer biraz farklı. Final Fantasy VII Rebirth'te Yuffie Kisaragi'nin (oyuncuların en son Final Fantasy VII Remake EPISODE INTERmission'da karşılaştığı) karaya doğru yelken açarken tanıtılması (ve kurtarılması), denizden doğan tehdit ile Avalanche'ın en iyileri arasındaki yeniden tasarlanmış çatışmayı başlatıyor.


    Demo, o kadar cüretkâr ama bir o kadar da bilinçli bir şekilde alaycı olan bir ara sahne ile sona eriyor ki, aşağıda izleyebileceğiniz bir bölümle oturumdaki ikinci büyük kahkahamı kazandı (yunus destekli Cloud saldırısı, uygulamadaki en sevdiğim an için Red XIII'ün bir Chocobo'ya binme görüntüsünden sonra hala ikinci sırada yer alıyor).



    Final Fantasy VII : Rebirth | PS5 | ANA KONU

    İki bölümden oluşan demo, 29 Şubat'ta neler bekleyebileceğimize dair büyüleyici bir kesit sunuyor. Savaş sistemindeki yeni süslemeler, PS5'in gücü sayesinde Midgar'ın ötesinde yeniden tasarlanmış bir dünyanın görsel ihtişamı ve oyunun hikayesinin bu ikinci perdesinde özellikle ilgi çekici anlarla Final Fantasy VII Rebirth gerçekten çok umut verici görünüyor.



    Blog :

    Final Fantasy VII : Rebirth | PS5 | ANA KONU
    Final Fantasy VII : Rebirth | PS5 | ANA KONUplaystation.blog
    Final Fantasy VII Rebirth hands-on report – playable Sephiroth, Chocobo exploration, Junon and more
    https://blog.playstation.com/2023/09/20/final-fantasy-vii-rebirth-hands-on-report-playable-sephiroth-chocobo-exploration-junon-and-more




  • Final Fantasy VII Rebirth, TGS 2023 Trial version: fated beginnings:sephiroth & cloud.



    Final Fantasy VII : Rebirth | PS5 | ANA KONUVジャンプチャンネルyoutube
    『ファイナルファンタジーVII リバース』(2024年2月29日発売予定)プレイアブルデモのプレイ映像。セフィロスかっこいいぜ! さすが英雄! 【Vジャンプ】 ●Vジャンプ公式Twitter https://twitter.com/V_Jump ●VジャンプWEB http://vjump.shueisha.co.jp/
    https://www.youtube.com/watch?v=0ns05nbk2Mw
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.