Şimdi Ara

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn Ana Konu ve Oynayacaklar Listesi ( PS3 & PS4 & PC ) (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.377
Cevap
15
Favori
67.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yahu arkadaş tamam internetimiz leş. Ama aynı hatayı 5 defa verip indirmeye yeniden başlaması kadar saçma bir şey olabilirmi ? Net hızı düşük olsada bağlantı kopmadığı sürece bayt bayt indirmesi gerekiyor...

    Diğer bir saçmalıkta aylık üyeliği almadan oyun verilerini indirmeye izin vermiyor. Hepsini anladımda bu nedir lan. Ulan 5 defa hata vermiş şimdi tekrar indirmeye kalksam en aşşağı 2 gün sürecek. Peki benim üyelikten giden günlerim ne olacak ??

    Hata : Unable to download to patch files.
    [20512][25008]





  • Varsa varsa en fazla 10 Türk guildi vardır ffde, en fazla 4unde yada 5inde login olan vardir. Yani bir elinizin parmaklariyla esit. Tüm Eu serverini kastediyorum bu arada :) yani siz zaten düşünmekten korktuğum şeyi tekrar ettiniz. Ff diğer mmorpg lerle karsilastirilamaz ve umarım bu hatayı yapmiyorsunuzdur demiştim. Gördüm ki yapıyorsunuz. Bunu elbetteki oyuna yeni başladığınız için dogal kabuletmekten başka çarem yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben de bu oyuna başlamayı düşünüyorum store'de Final Fantasy XIV 163₺ görünüyor ama siz aylık ödeme vs. diyorsunuz. Nasıl oluyor bu iş ? Açıklayabilecek biri var mı ?

    Ben online oynamak istiyorum. A realm reborn vs bunların ne farkı var?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasapovski -- 14 Nisan 2017; 11:11:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu alacasın birde üstüne aylık 30 lira civarı ödeyeceksin. Oyun sağlam olmasa kimse bu çileyi çekmezdi
  • İstediği kadar iyi oyun olsun. Valla hem oyuna para verip bir de ayda 30tl aylık ücret vermem. Neyse başlamayız artık ne yapalım. Bir türlü doğru dürüst bir mmorpg oyun bulamadım yahu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: F.Kasap

    İstediği kadar iyi oyun olsun. Valla hem oyuna para verip bir de ayda 30tl aylık ücret vermem. Neyse başlamayız artık ne yapalım. Bir türlü doğru dürüst bir mmorpg oyun bulamadım yahu.

    Konsolda pek alternatifi yok işte. Ya Eso yada bu oyun. Black Desert ve Tera gelecek onlarıda bekleyebiliriz
  • inciteen kullanıcısına yanıt
    Hiç duymadım bi inceleyeyim. İnşallah güzel oyunlardır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geniş ve sürekli güncellenen, kaliteli, yardım sever bir topluluğun yer aldığı mmorpg için aylık ödemesi olan bir oyun seçmek çok önemli; çünkü ilk 50,60 saat lvl cap'e ulaşmak için oradan oraya koşturup, görev yapıyorsun. Asıl oyun sonra başlıyor, işte orada da içerik ve iyi bir topluluk devreye giriyor. F2p mmo oynarsan uzun ömürlü olmaz ya da kendi arkadaş grubunu kurman gerekir. Wow ve FF14 bu türde oynayabileceğin en iyi iki oyun.

    Bu arada 30tl'de değil, bulunduğun bölgeye göre 13 euro/dolar ödüyorsun, o da aşağı yukarı 50tl yapıyor.

    Black Desert'ın Türkiye için erişimi yok, olmayacak gibi de gözüküyor.

    Blade and Soul deneyebilirsin, 150 saat kadar oynamışlığım var. F2p olmasından ötürü bazı yerlerde aşama kaydetmek çok zorlaşabiliyor ama içerik konusunda fena değil, çok da başarılı bir dövüş mekaniği var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 14 Nisan 2017; 19:57:46 >




  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    Öneri ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Final Fantasy XIV oyununun kaliteli olduğundan şüphem yok ve aylık 50₺ vermek sorun değil ancak yine de 50₺ veresim gelmiyor gerçekten. Galiba tekrardan eso'ya başlayacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda türkler çok dağınık herkes bir serverda toplansa ne güzel olurdu çok nadiriz oyunda 1 aydır lich deyim türke rastlamadım hiç oyun süreside bitiyor yenilemek konusunda kararsız kaldım çok 42 lvl paladin kastım oyun güzel özellikle dinamik hava çok hoşuma gitti aylık ücret 50 tl pahalı geliyorsa 30 tl ps3 sürümü içinden 1 aylık kod çıkıyor o kodla hem pc hem ps3 de oynayabiliyordum ps4 versiyonuna yükselttim henüz denemedim ama muhtemelen çalışacaktır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu bir süre oynamıştım fakat euro çok yükselince yenilemedim. MMORPG olarak bana göre en başarılı oyunlardan birisi. Başka oyun oynamıyorsanız aylık 50tl ücret ödemek koymaz fakat ben başka oyunlarda oynayacağım zaten zamanım kısıtlı diyorsanız 50tl her ay fazla. Çünkü oynamadığınız zamanlarda olacak. En azından benim için öyle olduğundan f2p çözüm daha uygun. Bunun içinde black desert online (büyük ihtimalle türkiye yasaklı olacaktır) veya tera yı beklemek lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Armorlardaki slotlara materyal nasıl ekliyoruz giysileri upgrade olayları nasıl oluyor uzun zamandır oynamayınca unutmuşum hep

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Darkmessenger D kullanıcısına yanıt
    Armorlara materia eklemek için en kısa yoldan materia melder NPC'sini kullanabilirsiniz, genelde faction başkentlerindeki şehir pazarlarında ve orta büyüklükteki diğer şehirlerde olur.

    Bütün Türk oyuncuların bir yerde toplanması diğer tüm oyunlarda da güzel bir ütopyadır, ancak konunun son mesajlarından da anlaşılacağı üzere zor bir tercih :)

    Biz Zordiark sunucusndayız, sunucumuzun diğer guildlerine dağılmış olan Türk oyuncularla da beraber oynuyoruz, sadece bizim kaliteli ve eğlenceli ortamımız için alt karakter açanlar bile oluyor. Ayrıca zaman zaman diğer sunuculardaki Türk oyuncularla Cross-server party de yaptık. Eğer bir şekilde katılmak isterseniz yardımsever ve keyifli FC'mizin kapısı her zaman açık, hem PC hem de PS oyuncularımız mevcut.

    Keyifli oyunlar olsun.
  • ESO'ya çıkışından itibaren önemli bir zaman ayırmış ve önemli oyun içi başarımlar elde etmiş biri olarak, şu anki halini tavsiye etmiyorum :)

    Aylık ödeme ve oyun ücretlendirme konusunda daha önce yazdığım yazılardan alıntı yaparak birşeyler karalayayım müsadenizle;

    Oyun severlere naçizane önerim, paranın düdüğü çalmadığı oyunlar istiyorsanız B2P ve P2P 'den vazgeçmemelisiniz. Dünyada, gezegenin 3/4'ünü oluşturan su da dahil olmak üzere hiçbirşey FREE değilken; milyon dolarlık yazılımlar olan MMORPG oyunlarını, birilerinin size baştan aşağı bedava oynatmasını beklemek, en nazik tabiri ile henüz daha adı konamamış bir saflıktır. :)

    Bakkaldan bile 3 defa üst üste bedava bir paket sakız isteseniz dükkandan kovulursunuz; aylarca FREE oynama sevdası ile maalesef oyunseverler dolandırılıyor. Yani mantık basit, bir karting pistinde veya paintball müsabakasına bile gitseniz, orada "verilen hizmet" için para verirsiniz, mücadele eder ve eğlenirsiniz. Sizi bedava içeri alıp sonra da "haydi bakalım en çok parayı harcayan birinci olur" diyen birileri çıksa, eğlence ve yarışma kültürü bunun neresinde?...

    Aylık ödeyerek veya peşin ödeyerek yapımcıya ürün sorumluluğu yüklemek dururken; F(!)2P oyunların karşılama kokteylinde bedava kanepeleri mideye indirdim diye "ana salonda alakart ızagarayı da bedava yerim ben" hayallerine kapılmayın. Karşınızda, heyecanlarınızı hırslarınızı 1 ve 0 'lar ile kontrol edip; tamamen sanal olan birşey için cebinizden "bir aylık ödemeden çok daha fazlasını" alabilen yazılımcı dehalar bulacaksınız.

    Özcümle, lütfen paranızı ve değerli vaktinizi 2 pırıltılı görselle vaat üstüne vaat veren, karakter oluştururken burun deliğinin büyüklüğünü ayarlatan ama içeriği boş olan, size hergün 1345829 tane yengeç yakalatıp 3 tane zindanı, 2 tane Raid'i bir senede çıkaramayan oyunlara kaptırmayın. Firmaların yaşı, oyun serilerinin geçmişi, üye olma şekli; yapımcıların kapasitesi, niyeti ve istikameti konusunda size çokça ışık tutacaktır.


    Final Fantasy 14, -uzun yıllardır MMORPG dünyasının tabiri caizse en kallavi oyunlarını oynamış biri olarak söylüyorum- %100 tavsiye edebileceğim bir oyun ve şu anda geleceği ve potansiyeli en parlak yapım. Ancak elbette ki zevk ve karar yine sizindir. Keyifli oyunlar olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Totomushen -- 19 Nisan 2017; 10:54:53 >




  • Totomushen kullanıcısına yanıt
    Sağolasın dostum çözdüm olayı 50 lvl paladin oldum sonunda bi ultima weapon dungeonı kaldı quest olarak ilerlemek için ek paket gerekli amazonda digital olarak var alsam sıkıntı olurmu bölge sorunu olurmu acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Darkmessenger D kullanıcısına yanıt
    Region Lock diye bir durum var, Sqaure Enix Acoount'unuz hangi bölgede (region) tanımlı ise dijital satın almalarınızda o bölgeye uyumlu olmasına dikkat edin.

    Onun haricinde, farklı bölgenin sunucularında oynayabilirsiniz; ikisi bambaşka şeylerdir, bu da kafanızı karıştırmasın.
  • Oyun guzel zamaninda oynamistim. Su an esodayim. Keyfini cikariyorum daha yeni basladim. Ffxiv aylik odemesi gunumuz sartlarinda agir geliyor bana. Yoksa guzel oyun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun dinamik hava koşulları çok güzel olmuş oyun single player gibi quest yaparak 50lvl oldum ama aylık ücret döviz artmasıyla yüksek çok ayrıca ek paket yoksa heavensward lvl 50 de bitiyor exp gelmiyor ama diğer clasları quest olmadan kasabilirsin normalden daha uzun ve zor oluyor meslekleri kasmak hem kolay hem zevkli atmosferi güzel oyunun tek başına oynanabilir oyun ama ekip olursa daha zevkli olur pvp si tırt bana göre şu an da ps3 lisansınız varsa ps4 yükseltebiliyorsunuz ya da şöyle yapabilirsiniz ucuza getirmek için 29.90 TL ye ps3 versiyonunu alıp ps4 e yükselterek ps4 fiyatından daha uyguna getirebilirsiniz ayrıca ps3 den çıkan 1 aylık oyun süresi var aylık 50 tl yerine 29.90 a ps3 için alıp içindeki kodu kullanabilirsiniz böylece aylık ücret daha ucuza gelir ps3 de oynamıştım daha önce uzun zamandır oynamıyordum ps4 yükseltmemle tekrardan bir giriş yaptım ücretli oyunlar içinde en iyilerden birisi imkanı olan bir şans versin oyuna pişman olmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Aylık 50 tl olması beni geri itiyor.... :(
  • Merak edenler için fiyat ve ödeme seçeneklerini yazayım,

    Direk üyelik,

    30 gün 13 euro
    90 gün 36 euro
    180 gün 66 euro

    Game Time Card ile üyelik,

    Bunu hem Square Enix store üzerinden hem çeşitli oyun satan sitelerden bulabiliyorsunuz. 60 günlük kartlar oluyor ve ortalama 25 euro gibi bir fiyatı var. Ancak kartlarda bölge kilidi söz konusu olduğu için oynadığınız bölge için kart alınması gerekiyor.

    Crysta ile üyelik,

    30 gün 899 Crysta

    En ucuz yöntem bu, Mog Station üzerinden satın alabiliyorsunuz. 899 Crysta (8,99 Pound/42 tl) yapıyor. Ancak Crysta yönteminin de şöyle bir sıkıntısı var, sınırsız değil. Bir hesaba en fazla 10,000 (10 bin) Crysta yükleyebiliyorsunuz, bu da 11 aylık oyun süresi yapıyor.
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.