Şimdi Ara

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn Ana Konu ve Oynayacaklar Listesi ( PS3 & PS4 & PC ) (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.377
Cevap
15
Favori
67.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • beyler
    ps3 te çalışmadı. desteği kalkmış diye haber okudum.
    ps3 te artık oynanmıyormu FINAL FANTASY XIV : A REALM REBORN??

    kutudan çıkan 2 tane kod var.
    member.eu.square-enix.com adresine üye oldum.ancak oyun kurulum aşamasında hata veriyor? ne yapmalıyım acaba?
  • PC de EU Light Data Center da 70m gil satıyorum. 70 m 400 liradır. Hangi serverda olduğunuz fark etmiyor. Light Data Center bünyesinde herhangi bir serverda oynuyorsanız satış yapabilirim.
  • 14 yıldır wow oynuyorum, bu oyuna başlamak istiyorum . bu oyunda recruit friend tarzı bişey varmı
  • movieman M kullanıcısına yanıt
    mog station'da var.
  • Odin'de olan varsa 'Sahil Kasabasi' adında FC var. Birlikte oynamak isterseniz iletişime geçebilirsiniz. İyi eglenceler!
  • Final Fantasy XIV Online | Expanded Free Trial Trailer | PS4

  • Final Fantasy XIV'ün Yeni Güncellemesi Yayınlandı



    Square Enix, Final Fantasy XIV için versiyon 5.3 Reflections in Crystal güncellemesini yayınladı. İndirme boyutu yaklaşık olarak 3 GB.

    Güncelleme yeni ana senaryo görevleri, NieR temalı raid YoRHa: Dark Apocalypse, yeni yan hikaye görevleri, yeni Dwarf görevleri ve yeni zindan The Heroes' Gauntlet'i getiriyor.

    Yeni başlayan oyunculara daha akıcı bir deneyim sunabilmek adına A Realm Reborn yenilendi. Bazı görevler yeniden hazırlandı, bazıları ise kaldırıldı. Binek hayvanlar da artık Realm Reborn alanlarında uçabilir.

    Bunların yanı sıra ücretsiz deneme sürümü genişletildi. Artık ana oyun A Realm Reborn'un yanı sıra ilk genişleme paketi Heavensward'u da kapsıyor. Heavensward'un tüm görevleri, Dark Knight, Machinist ve Astrologian sınıfları ve Au Ra ırkı ile Xaela ve Raen klanları ücretsiz deneme sürümü oyuncuları için mevcut ve seviye sınırı da 35'ten 60'a yükseltildi.

    Güncelleme notlarının tamamı için: na.finalfantasyxiv.com


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Final_Fantasy_XIVun_Yeni_Guncellemesi_Yayinlandi-103701.htm

    -----




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 11 Ağustos 2020; 15:45:34 >




  • https://blog.playstation.com/2020/08/10/final-fantasy-xiv-online-patch-5-3-live-tomorrow-with-major-updates-for-newcomers/

    -----





  • Zodiark Serverinde oynuyoruz dc adresimizhttps://discord.com/invite/pBdzUJC herkesi bekleriz.
  • Final Fantasy XIV: Endwalker - Title Announcement | PS5, PS4



    Final Fantasy XIV Online - Overview Trailer | PS5






  • Mmorpg yokluğunda bu oyuna başlamak istiyorum ama bir kaç sorum var. Aylık ödeme olarak en uygun kaç tlye geliyor, birde wow gibi oyun içerisinde game time alabiliyor muyuz kasarak?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • first9 kullanıcısına yanıt

    10 euro veya 11 euro idi oyun içi game time alamiyorsun steam bakiyesi ile alabiliyorsun ama

  • Final Fantasy XIV PS5 Açık Betası 13 Nisan'da Başlıyor



    Square Enix, MMORPG oyunu Final Fantasy XIV PlayStation 5 versiyonu açık betasının 13 Nisan'da başlayacağını duyurdu.

     

    Açık betaya katılmak için PlayStation 4 kutulu sürüm kullanıcıları, PlayStation 5 üzerinden oyunun mağaza sayfasına giderek […] tuşuna basıp “Final Fantasy XIV PS5 Upgrade Edition (Beta Version)” seçeneğinden indirebilecek. PlayStation 4 dijital sürüm kullanıcıları, PlayStation 5 üzerinden oyun kütüphanesi menüsüne giderek “PS5 Upgrade Edition (Beta Version)” ikonunu seçtikten sonra oyunun mağaza sayfasından […] > “Final Fantasy XIV PS5 Upgrade Edition (Beta Version)” yoluyla indirmeyi başlatabilecek. Final Fantasy XIV'e yeni olan PlayStation 5 kullanıcıları ise oyunun mağaza sayfasında […] tuşuna basıp “Final Fantasy XIV Free Trial” versiyonunu indirebilecek.

     

    Açık beta bittikten hemen sonra resmi servis başlayacak.

     

    PlayStation 5 versiyonu gerçek 4K çözünürlük, büyük ölçüde artırılmış kare hızı, 3D ses, dokunsal geribildirim ve süper hızlı yükleme süreleri sunacak.


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Final_Fantasy_XIV_PS5_Acik_Betasi_13_Nisanda_Basliyor-108406.htm





  • FINAL FANTASY XIV Patch 5.5 - Death Unto Dawn





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 2 Nisan 2021; 14:24:44 >
  • Final Fantasy XIV Kayıtlı Oyuncu Sayısı 22 Milyonu Geçti



    Square Enix, devasa çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunu Final Fantasy XIV'ün kayıtlı oyuncu sayısının 22 milyonu aştığını duyurdu.


    Bu sayıya oyunun ücretsiz deneme sürümünü oynayan kullanıcılar da dahil. Geçtiğimiz yıl oyunun ücretsiz deneme sürümü genişletildi ve artık A Realm Reborn'un yanı sıra Heavensward'u da kapsıyor.

     

    Final Fantasy XIV'ün içerik desteği sürüyor. 13 Nisan'da 5.5 yaması yayınlanacak ve PlayStation 5 versiyonu açık betası başlayacak. Yama yeni ana senaryo görevleri, YoRHa: Dark Apocalypse raid'inin bir sonraki kısmını, yeni denemeler ve daha fazlasını içerecek. PlayStation 5 versiyonu gerçek 4K çözünürlük, büyük ölçüde artırılmış kare hızı, 3D ses, dokunsal geribildirim ve süper hızlı yükleme süreleri sunacak.

     

    Yeni genişleme Endwalker ise bu sonbaharda çıkacak. Final Fantasy XIV yönetmeni Naoki Yoshida'nın belirttiğine göre oyuna en az beş yıl daha içerik desteği planlanıyor.


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Final_Fantasy_XIV_Kayitli_Oyuncu_Sayisi_22_Milyonu_Gecti-108446.htm





  • Endwalker isimli yeni ek paketi Sonbaharda geliyor.  


  • Selamlar bana Melee DPS pozisyon alma tricklerini anlatabilir misiniz ? Dragoon oynuyorum. Pozisyon alma nedir bilmediğimden kafama göre açılarda saldırıyormuşum meğer.

    Bir de True North diye 50 lvl skill i açıldı. Sanırım pozisyon ile ilgili bir skill çok anlayamadım ne işe yaradığını.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • resh_aykut kullanıcısına yanıt

    Hedefe arkadan (arkadan) veya yandan (kanattan) vurduğunuzda bazı saldırılarınız ekstra hasar verir veya ekstra efektler verir. True North aktifken, hedefi nereden vurduğunuza bakılmaksızın bu ekstra hasar veya etki ortaya çıkar.

    Yerde durmanız gereken yerin tam altında bir ateş veya buz çemberi varmış gibi, zaman kaybetmeden konumsal (arka veya yan) konuma gelemediğiniz durumlarda özellikle yararlı olabilir. 


    Üç vuruşlu kombo bitiricilerinizin konumları var. True North, pozisyondan bağımsız olarak onları vurmanıza izin verir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zack06 kullanıcısına yanıt

    Bilgilendirme için teşekkürler. Yaklaşık 2 haftadır oynuyorum, oyuna gerçekten bayıldım. Final Fantasy 12'yi online oynuyormuşum hissi verdi. Keşke oyunun 1- 51 arası hikaye anlatımı değiştirilseydi onca oyuncu kitlesini edindikten sonra bir rework iyi giderdi. Hikaye anlatımı konusunda diğer mmolardan bir farkı olmasını isterdim Final fantasy olduğu için çünkü gerçekten çok kötüydü. İlk expansion heavensward ile açılmaya başladı oyun. Trial'lar dungeonlar aşırı keyif veriyor. Summonlar ile mücadele etmesi dungeon raid mekanikleri keyifli.


    İlk başta tank karakter açtım. Tank stance olayını biraz geç öğrensem de 60ladıktan sonra Bard a geçtim. Oynaması biraz komplike olsa da stili takıma faydaları hoşuma gitti. Şimdi de Dragoon kasıyorum. Animasyonları hareketleri baya havalı,komboları keyifli. Melee pozisyon almayı bilmiyordum pek. Öğrenmiş oldum. Dps ile ilgili tek sıkıntım eski dungeonlara girerken ( yani eski onlar artık diyedir diye düşünüyorum ) çok bekletiyor. Tank oynarken bu kadar eziyet çekmedim. Bir sonraki karakterim Red Mage ya da Astrologician olacak gibi duruyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resh_aykut -- 31 Mayıs 2021; 10:59:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.