Şimdi Ara

finans bank mıydı arayan??????????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ayın 3 ünde cep telefonum +902124440900 numarası tarafından arandı.

    Arayan bayan cardfinans başvurusu için sizden bilgi almak istiyoruz müsait misiniz dedi.İsmini söyledi ama hatırlamıyorum.Neyse bende buyrun dedim.Benden nerede çalıştığımı,anne baba adımı,anne kızlık soyismini,doğum yerim ve tarihini,tc numaramı,nüfus cüzdanı seri numarasını,çalıştığım yerin telefon numarasını,bana ulaşamama durumunda ulaşabileceğimiz bir yakınınız ve telefon numarasını,oturduğum evin kendime mi ait olduğunu gibi bilgileri istedi.

    Benden çok fazla bilgi istediğini farkettim ve hemen konuşurken internetten telefon numarasını kontrol ettim baktım ki numara doğru finans banka ait.Ondan sonra bilgileri bir güzel verdim.

    Neyse bugün internette gezerken teknolojiyi kullanarak bankadan arıyormuş gibi yapıp(aynı banka numarası) insanların bu bilgilerini çaldıklarını gördüm.İçime bi kurt düştü ve finans bankı aradım ve olanları anlattım.Bayan bana aradıkları zaman bu bilgileri istediklerini söyledi ve ayrıca ayın 3 de kart başvurusu işleminin gözüktüğünü söyledi ama telefonla arandığıma dair net bi bilgi yok dedi.

    İçim rahat değil aradan da 19 gün geçti.sizce ne yapmalıyım?Tedbir olarak savcılığa falan gitmelimiyim?Yada nüfus cüzdanımı değiştirmelimiyim?

    Bi cahillik ettik lütfen fikir verin.







  • Bedne vereyim sana ne yapabiliceksinki bi kimlik bilgilerimle
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TniesT

    Bedne vereyim sana ne yapabiliceksinki bi kimlik bilgilerimle

    adamlar sahte nüfus cüzdanı çıkarıp ne dolandırıcılıklar yapıyor biliyormusun?

    basında bu sahtecilikle ilgili ne şebekelerin yakalındığını görmedin mi hiç?

    arkadaşa tavsiyem gidip savcılıkla görüşmesi
  • Seri numara olayı biraz karışık ama ben şahsen internetten bir oyuna bile kayıt oldum tüm kimlil bilgilerimle(aile no birey no vs) ile hatta oyun denemez sunucu bir sorun çıkmadı benim gibi onlarca kişide kayıt oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.