Şimdi Ara

Fırın Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,kısmetse haftaya fırın almayı düşünüyoruz.Annem bir model beğenmiş fakat fiyatı bana fazla geldi.Yanlış birşey yapmayalım diye birde size sorayım dedim.

    Ürün bu;
    http://www.arcelik.com.tr/Cultures/tr-TR/ArcelikUrunler/7744770144.htm?productCode=7744770144&LANGUAGE=tr-TR

    (Eski arçelik fırınımızı 200ytl ye sayıcaklar)

    Bu fırının özelliklerinde başka fırın önerileriniz var mı?

    Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...







  • Bu ürün kullanışlıymış gibi geliyor ama ben olsam almam.Çünkü malzeme/bek.7düğme/ızgara kalitesi yeterli değil.Çin'den ithal ettikleri hazır mikrodalgayı fırın kasasına mınte etmişler.Ayrıca çok pahalı 200YTL düşülse bile.
    Bana kalırsa Kenwood'un hem mikrodalga hem de normal fırın oalrak kullanılabilen aşağıdaki modelini tercih edin ve setüstü ocak alın.Bu şekilme almak daha mantıklı ve size 700-800YTL'ye mal olur.
  • dostum sakın alma bır dost tavsıyesı ıcındekı mıkrodalga 100 ytl ye dısarda satılıyor fırın cok kullanıssız bır kere mıkrodalga pısırme ıcın egılıp program vermen lazım buda ınsanı yoruyor gıt bayıde bır dugmelere basmaya calıs kesın yere cokmek zorunda kalacaksın gıt multıfonksıyon bır arcelik fırın (yalnız tek kapaklı olsun) al 100 ytlye de masa ustune mıkrodalga al hem m.dalga bozuldumu fırının bırcok yerı sokuluyor sakın bu tasarım hatasını alma
  • Bence bu ürün çok pahalı. Normal bir set altı fırın 600 YTL den başlıyor, mikro dalga fırınlar ise 100-150 YTL civarında. Ayrıca bu ürünü alırsanız hem mikro dalga, hem de normal fırın kısımlarının hacimleri oldukça küçük olacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.