Şimdi Ara

Fit vs Suit Acill!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • In order to see how anthropology does and does not SUIT into other academic disciplines, one must see how these disciplines developed.

    Arkadaslar suit yerine "fit" olacakmis. Anlatabilir misiniz?



  • Ek olarak;

    The American Agricultural Department officials answer that since the United States do not require labeling, Europe should not require labeling TOO.

    Too yerine Either olacakmis. ???
  • 1. cümlede 'uymak'tan ziyade 'içerisine girmek' gibi bir anlam verilmek istenmiş. 'fit into' phrasal verb olarak 'içerisine girmek' anlamı kattığı için 'fit' kullanılmış.

    2. cümlede either olması gerek çünkü olumlu cümlelerde "-de, -da" ekini katabilmek için 'too' kullanılırken, olumsuz cümlelerde 'either' kullanılır.
  • 1- Suit daha çok uyum sağlayıp araya karışmak olur. Bir elbisenin yakışması o yüzden suit olur size uyum sağlar. Fit ise daha çok harmonik bir biçimde eylemsel sürekliliği devam ettirmek anlamında kullanılır yani fit into society diyebilirsiniz ama suit genellikle burda daha nesnel kaçar anlamı daha ufaktır mecazi olarak düşünülürse. Yani bir çorap size suit olur uyum sağlarken, ama siz işler durumda bir toplumsal organa ya da sizden daha büyük bir kültürel aktiviteye fit into olursunuz.

    Örneğin, " The uniform of my new school doesn't suit me well, but i managed to fit into a friend group in the first day of school."

    2. soruya Mr. Pink hocam cevap vermiş zaten daha net olamaz
  • Çok teşekkürler arkadaşlar : )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.