Şimdi Ara

Fitcloud Pro ile Google Fit e adım aktarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Telefonum uzerimde değilken akıllı saatimin saydığı adımları herhangi bir şekilde Google Fit e aktarmak istiyorum. Helpsteps uygulaması adim bilgisini sadece Google Fitten alabildiği icin.

    Akıllı saatimin eslesebildigi tek uygulama Fitcloud Pro. (Ozellikle bu program ile eslesebildigi icin bu saati aldım) Çünkü google fit bağlantısına izin veren 2 uygulamadan 1 i bu.

    Uygulama içerisinden google fit bağlantısını açıyorum, 2 uygulama içerisinden de birbirlerine gerekli izinleri veriyorum ancak Fitcloud da yer alan saatin saydığı adımlar bir türlü Google Fit e geçmiyor.

    Bu arada fitcloud uygulamanin eski sürümü icerisinde google fit e baglama seçeneği var, yeni surumunde ise google fit gitmis health connect uygulama seçeneği gelmiş. Ona da baglan dedigimde eşleştirme hatası veriyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • Saatteki verileri google fit e aktarmanin yolunu bulamadim ancak bu is icin türlü türlü uygulama ararken google fit e istediğim kadar adim aktarmanin Bug unu buldum.

    Fittofit uygulamasinda, günlük ne kadar adım attığını manuel yazıyorsun ister 10 bin ister 50 bin. Transfer data diyorsun ve bütün adimlar google fitte :)

    Bu sayede helpsteps uygulamasina da istedigin kadar adim aktarıp, ister bagis yap ister adimlari paraya çevir (nasil oldugunu bilmiyorum ama) para kazan

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Telefonda Healt connect uygulamasını mağazadan indirin. Daha sonra uygulamaya girin içerisinde her sağlık uygulaması için okuma ve yazma izinlerini aktifleştirin. Otomatik olarak uygulamalar senkronlanacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cenkcirak C kullanıcısına yanıt
    Health Connect uygulaması telefonumda var. İcerisine girdigimde google fit dışında hic bir uygulama gözükmüyor
    Hem engellenenlerde hem izin verilenlerde.
    Extra uygulama ekleme kisminda tüm uyumlu uygulamaları gor kisminda fitcloud yok. Fitcloud un icinde healt connect e bağlan butonu var ama o da bağlanamıyor, erişemiyor ve guncelliklerini kontrol edin diyor. Zaten fitcloud kendi uygulama icinde google fit e bağlanı kaldırıp health connecte baglan kismini yeni koymus en son surumde. Muhtemelen tam olarak uyumlu hale getiremediler ve bir sonraki guncellemede cozecekler sorunu. Sanki fitcloud health connect ile uyumlu çalışmayı seçmiş ama health connectin bundan haberi yok gibi.

    Bu arada health connect de bir acayip. Telefon icinde hicbir kısayolu yok. Aradiginda bulamiyorsun ekranda. Bir tek ayarlar/uygulamalar icinde gözüküyor bir de play store içinde yuklu olarak.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Neyse,
    Bir onceki mesajda adim aktarmanin farklı bir yolunu en azından ihtiyac duyduğum konuda isime yarayack şeklini istedigimden de iyi bir yöntemle bulmuş bulundum.

    Dedigim yolla, helpsteps den para kazanmak/bağış yapmak ya da google fite istedigi kadar veri eklemek icin ihtiyac duyan herkes de bu sekilde kullanabilir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.