Şimdi Ara

FIZIK KIMYA BIYOLOJI 10 NET ICIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARKAASLAR YGS 1-2 320 PUAN.HIC LYS CALISMAMISTIM BUYUK IHIMAL MEZUNA KALCAM AMA SU KALAN ON GUNDE GUNDE ON SAAT DERS CALISMA GIBI BI CILGINLIK YAPMAYI DUSUNUYORUM.LYS FENDE SIFIRIM HEPSINI ON NETE SABITLEMEK ISTIYORUM.ON GUNDE HER DERSTEN AYRI AYRI HANGI KONULARI BITIRIRSEM ON NETE SABITLEYEBILIRIM?CEVAPLARINIZ ICIN SIMDIDEN TESEKKURLER

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • upp

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkaaslar bitaz tavsiye verin isimi biraz kolaylastirin nolur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşş bende kaç gündür bunu arastırıyorum. bak şimdi öncelikle fizikten elektrik manyetizma optik dalgalar dinamik bunlara yönel ama kesinlikle çok zor diyenlere kafa yorma inan 2 3 net yapıyordum 1 hafta bi çalıştım bunlara 13 net yaptım ki ben meslek lisesi çıkışlıyım. kimyadan her sene aynı sorular çıkıyormus hatta bazen rakamları değişik bire bir. onun için 10 dakika bi konuyu oku hemen çıkmış soru çöz bütün konulara bak. organik ilk kısımları ezberle. zaman kalırsa çıkmış sorulardan organiğin çoğunlukla gelen kısımlarını anlamaya çalış. yala yut hatta mantıgnı ezberleyebildiğin kadar ezberle formul. ve bir iki örnekle pekiştir. ne kadar olursa o kadar kar. biyolojide sistemler bitki kalıtım ezberle. bide diğerleri gibi çıkmış sorularını çöz.
  • kardes cok sagolasin kimse yazmayinca oyle bodoslama girecektim konulara simdi isimi kolaylastirdin tesekkur ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 5955

    Fizik biyoloji ygs bilgisiylede yapılır.Fizikten son modern fizike bak bide ışık teorileri yay dalgaları bide mekaniğin tamamını bak 15-16 yaparsın.Zamanın varsa yıldızlarada çalış 1 soru gelir.

    dediğin konuları da ekledim.bugün baya study hard olacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.