Şimdi Ara

flasdisk kopya koruması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 adet 2 gb lık biri kıngston bırı twinmos flas bellegim var bunlarda programlar falan var bunları baska pc lere kurmak istiyorum ve kurabiliyorum fakat kopyalanmasını istemiyorum bunu yapmam mumkunmu?? yazma koruması tusu var tabi kapatılabilir bunun hiçbir pc ye kopyalanmasını istemıyorum nasıl yapılır.



  • up!!

    yokmu arkadaslar şimdi bunun bir yolu. kımse disklerimi kopyalamasın ama kullansınlar istiyorum*



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhan24 -- 8 Nisan 2007; 22:05:15 >
  • lutfen arkadaslar yapmayın kımsenın bılgısı yokmu bu konudA
  • dostum sen bunu ancak bir programla yapman mümkün olabilir. öylebirşey olacağını sanmıyorum olsada korsan diye bişey olmazdı herhalde.
  • OLURMU OYLE SEY YAA BENCE COK BASIT BİR SEKILDE BELKI WİNDOWS ALTINDA BİLE MUMKUNDUR AMA HENUZ BİLMİYORUM MESELA VİNRAR GİBİ BİR PROGRAM İÇİNE ATIP DİSKE ATSAK VE BUNU BASKA PCDE DİSKIN İÇİNDE ACARAK PC YE KURSAK AMA O PRO KOPYALANMASA OLMAZMI YANI VARDIRDA BEN HENÜZ BULAMADIM. VALLA OLMAZSA KENDİM YAPACAM NASIL OLSA COKTA ZOR DEĞİL NETTE BANA YARDIMCI OLCAK COKFAZLA SİTE VAR KENDİM YAAPARIM AMA VAR İSE PROFESYONEL BİR PROO BULMAK LAZIM YANI ALT TARAFI BI DOSYAYA KOPYALANMA KOMUTU VERECEĞİZ... YOKMUUUU ARKADASLAR KULLANANLAR FALAN CEVAP VERENLERE TESEKKUR EDERİM
  • dostum bende toshibadan çıkan exigo marka flash disk vardı sanırım onun içinde bu tür bi program vardı. ne yazıkki sildim istersen exigo marka flash disk alabilirsin.
  • öyle bir prog. bulursan veya yaparsan benide haberdar edersen sevinirim.
    mail adresim alone_boy07@msn.com
    ben öok aradım bulamadım.

    quote:

    Orjinalden alıntı: erhan24

    OLURMU OYLE SEY YAA BENCE COK BASIT BİR SEKILDE BELKI WİNDOWS ALTINDA BİLE MUMKUNDUR AMA HENUZ BİLMİYORUM MESELA VİNRAR GİBİ BİR PROGRAM İÇİNE ATIP DİSKE ATSAK VE BUNU BASKA PCDE DİSKIN İÇİNDE ACARAK PC YE KURSAK AMA O PRO KOPYALANMASA OLMAZMI YANI VARDIRDA BEN HENÜZ BULAMADIM. VALLA OLMAZSA KENDİM YAPACAM NASIL OLSA COKTA ZOR DEĞİL NETTE BANA YARDIMCI OLCAK COKFAZLA SİTE VAR KENDİM YAAPARIM AMA VAR İSE PROFESYONEL BİR PROO BULMAK LAZIM YANI ALT TARAFI BI DOSYAYA KOPYALANMA KOMUTU VERECEĞİZ... YOKMUUUU ARKADASLAR KULLANANLAR FALAN CEVAP VERENLERE TESEKKUR EDERİM




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.