Şimdi Ara

FM 20 Oyun Motoru Sıkıntıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler oyunda yaklaşık 8-9 sezon oynadım. Kendini belli eden çok fazla sıkıntı var. FM serisi her çıkan yeni oyununda gerçekten nasıl geriye gitmeyi başarıyor anlamış değilim. Benim karşıma çıkan sıkıntılar bunlar;

    -Lig sonuncularına karşı oynarken ligin en az gol atan takımı olmasına rağmen genelde 3-4 gol atabiliyorlar (lig 1.siyim). Bu hiç şaşmadı hatta derbi maçları daha rahat geçiyor.
    -Büyük takımların oyuncularıma önerdiği paralar çok komik. Yıldız oyuncularıma maksimum 4-5 milyon euro veriyorlar. Aynı oyuncuyu onlardan almak istediğinde 20-30 milyon eurolara kadar istiyorlar. Ayriyetten bu oyuncu 5 milyona satılmadığı için huzursuzluk yaratıyor.
    -Oyunda kornerler gerçekten buglı.Buna her sezon dahil edemem ama son sezonumda yediğim 30 golün 25 i korner ve duran toplardan oldu. 1 ay boyunca duran top çalıştırmama rağmen bu sezonda bu konuda birşey yapamadım.
    -Birde sebebini çok bilmiyorum ama genelde İtalya liginden oyuncularıma teklif geliyor. Sanki dünyada başka lig yok birtek ordan teklif alıyorum. 8 sezondur belki 1-2 kere başka ligden oyuncularıma teklif almışımdır.

    Oyunda karşıma çıkan sıkıntılar bunlar. Sizin de başınıza aynısı geliyor mu yoksa bana mı özel? Maç motoruna hiç girmeyeceğim zaten uzun şutu 5 olan adamlardan durduk yere 30-40 metreden yediğim golleri saymıyorum.







  • Kanat oyuncum son ana kadar muthis oynadigi pozisyonu salak sacma sutlarla harcamasi. Ya cok mu zor yanin musait pas ver deli ediyorlar bi gun elimde kalicak bi seyler.
    Gouri ile bir macta 3 tane golum sayilmadi ofsayttan yataklara attim kendimi sinirden hemen sorumluluklara geldim mac sonu roportajini asistandan cektim kendime basladim sovmeye mac sonu. Akil alir gibi degil gercekten hakem hatalari hat safhada.
    Bakin yemin ederim ki bi pozisyonda ceza sahasinin 5 metre disinda oyuncuma faul yapildi ve hakem penalti caldi bu lehime oldugu icin cok hosuma gitmisti ama eger o mac kritik olup ustune yeniliyor olsaydim bilgisayar falan kalmazdi ortada :d

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı şekilde şu kanatların olayını eklemeyi unutmuşum ama o en az göze batanı yani. İçerde 2 adam boş ceza sahasına paslaşarak gir seçeneği işaretli olmasına rağmen(işaretli olmasada pas atması gerekiyor mantiken) süreklikaleye vuruyorlar salak saçma bir şekilde.
  • Beyler bi de mesela karşı takım atak yaptığı sırada benim defans oyuncularım 1 kişiye doğru 3 4 kişi beraber koşuyor. Boşta kalan oyuncu gol atıyor bu seferde. Bu sorun neden oluyor. Yani 1 kişiye sürekli 3 4 kişi koşması çok saçma değil mi sinir oluyorum vlla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dejavu0707 D kullanıcısına yanıt

    topa dal, sıkı markaj ve şiddetli pres seçiliyse üstüne birde rakip talimatlarında seçili ise olabilir hocam

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.