Şimdi Ara

focus II halojen adaptif fara xenon takılması yardım ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iyi günler saydığer arkadaşlar 2005 focus II aracım var aracımda sürüşe duyarlı halojen farlar mevcut direksiyonun hareketine göre sağa ve sola dönüyorlar fakat sarı ışık saçıyorlar bu ışıkları ben nasıl xenon yapabilirim lütfen yardımlarınızı bekliyorum ve kaça mal edebilirim.



  • arkadaşlar hala cevap yokmu lütfen yardım kamasonix H7 Xenon K8000 işime yararmı
  • XENON KİT TAKTIRCAKSIN. BENİM BİLDİĞİM EN İİİ MARKA (MTEC) I 2 YIL GARANTİ VERİYOR.

    ALINTI;

    MTEC XENON KİT

    MADE IN TOKYO JAPAN
     focus II halojen adaptif fara xenon takılması yardım  ?


     focus II halojen adaptif fara xenon takılması yardım  ?


    İŞTE ŞU AN DÜNYANIN EN KALİTELİ XENON KİTİ OLARAK ANILAN MTEC ÇOK YAKININIZDA



    HİÇBİR MARKADA OLMAYAN AMPUL DAHİL, BARKOD SİSTEMLİ DİREKT DEĞİŞİM, 2 SENE FULL GARANTİ SADECE MTEC DE!!! MTEC KESİNLİKLER ARIZA IŞIĞI YAKMAZ ve ARACA ÖZEL MONTAJ KİTLERİ SADECE BU MARKADA! ARTIK DELMEYE BİÇMEYE SON!

    ÜRÜN FİYATI 425 YTL DİR . otoPOL DE 468 YTL

    http://www.otopol.com/product_info.php?products_id=123737


    H4 MODELİNİN FİYATI 580 YTL DİR ve tetiklidir. uzunlarda beklemeye sebep olmaz. OTOPOL DE 684 YTL BUYRUN LİNKhttp://www.otopol.com/product_info.php?products_id=126138

    XENONLARIN 6000 ve 8000 k LIK VERSİYONLARI MEVCUTTUR.

     focus II halojen adaptif fara xenon takılması yardım  ?


    ÇİN, TAYVAN, KORE MALLARINA BOYUN EĞMEYİN ARACINIZ BİR TANEDİR ONA İYİ BAKIN!!!

    MTEC DİĞER MARKALAR GİBİ FASON ÜRETİM DEĞİLDİR, KENDİ BÜNYESİNDE KENDİNE ÜRETİM YAPAR. BAŞKA FABRİKALARDA ÜRETİLEN UCUZ MALLARA ETİKET YAPIŞTIRMAZ!!! AMPUL DAHİL 2 SENE GARANTİYİ VEREN BAŞKA BİR MARKA YOK DÜNYADA!!! MTEC İN EN UFAK VİDASINA kadar BÜTÜN YEDEK PARÇALARI MEVCUTTUR. MTEC İLE ASLA YARI YOLDA KALMAZSINIZ


    H1,H3,H4,H7,H11,9005,9006 AMPUL TİPLERİ varDIR.

     focus II halojen adaptif fara xenon takılması yardım  ?


    MTEC XENON NEDEN FARKLIDIR?


    MTEC Yapımında kullanılan malzemenin kalitesi itibarı ile dünyada sadece bir kaç marka ile mukayese edilebilir. Bunun yanısıra konusunda uzmanlaşmak adına mevcut bir kaç markadan da ciddi farklarla öndedir. Örneğin; Dünyada araca özel HID (Xenon) setlerini sadece MTEC üretmektedir. Özel setler araca sistemin montajını inanılmaz derecede kolaylaştırarak hem zaman tasarrufu sağlar hem de sistemin araca montajının en profosyonel şekilde tamamlanmasını sağlar.




    MTEC Xenon setleri özellikle donanımsal olarak zengin olup, arıza ikaz sistemine sahip olan araçlarda arıza ikaz sistemini uyarmadan çalışabilen nadir markalardan biridir. Bu durum dünyada birçok markanın çözemediği sıkıntılı bir problemdir.


    MTEC balansları (ballast) 8-32V arasında çalışabilme özelliğine sahip olup, alternatör beslemeli 9V Scooterlardan başlayıp otobüs, tır, kamyon gibi 24V beslemeli araçlara kadar tüm araclarda herhangi bir ilave parça gerektirmeden direk uyum sağlayarak çalışabilmektedir.

    MTEC en sık kullanılan H7 tipi Xenon ampulde de dünyada bir ilke imza atarak dünyada ilk metal kenarlı H7 ampulu üretmiştir. Bu özellik orijinalinden daha kalın olan plastik kenarlı Xenon ampullerin yarattığı gereksiz işçiliklerden montajcıyı kurtarmıştır.



    Yukarıda belirtilen bu özellikler dünyada sadece MTEC'in bir araya getirdiği nadir özellikler olup Xenon uygulamasının imkansız olduğu kabul edilen bazı araçlarda da hiç sorunsuz olarak çalışabilmektedir. Tercihi kaliteyi uygun fiyata almaktan yana olan tüm satıcı ve kullanıcıların tereddüt etmeden kullanabileceği sorunsuz bir markadır.



    MTEC, seti oluşturan balans ve ampul için 2 yıllık garanti kapsamı süresince arıza durumunda herhangi bir tamir işlemine gitmeksizin birebir değişim garantisi verebilen bir markadır.




  • MERCEKLİ FARDA MTEC GÖRÜNTÜSÜ
     focus II halojen adaptif fara xenon takılması yardım  ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.