Şimdi Ara

focus titanyum paket style paket farkı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
14.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Tebrikler hocam zaten boş versiyona 75 vermek yerine nispeten dolu pakete 80 bin vermek gerekir diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • focus sevdiğim güzel bir araba ama focusta artık yolun sonuna gelindi. satışları düştü iyice, filolar da olmasa bitti nerdeyse. 75-82 bin lirayı 2017 de değişecek bir modele yatırmak ne kadar akılcı. millet LED aydınlatma devrine geçmişken 75 bin vereceğiniz style donanımda halojen farlar mevcut. titanyumda otomatik park etme özelliği bence gereksiz bir opsiyon. keşke bu özellik isteğe bağlı olsaydı da titanyum paket 3-4 bin daha ucuz olsaydı. C sınıfında 2016-2017 yılları değişim dönüşüm çağı. bakın:
    1. Opel Astra
    2. Renault Megane 4
    3.Fiat Egea
    4.Yeni Honda Civic

    bu listeye focus da katılacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wayof2

    Şo powershiftin diğer çift kavramalılardan daha fazla yakmasının sebebi nedir bilen var mı

    Focus 1.5 TDCI PS kombinasyonundaki PS, hem performans hem de tüketim açısından DSG'den farksız.

    450 Nm dayanımlı ıslak kavrama da cabası.

    1.6 TDI ile sunulan kuru DSG için bu değer 250 Nm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zotacing

    quote:

    Orijinalden alıntı: BekirTemel

    7 bin tl lik donanım var titanium da demek ki vay be

    Bunu hesapladım da, Style-Titanium veya Trend-Titanium sıfır km alırken verilen farkı, dışardan yaptırmaya kalksan daha pahalıya patlıyor. Hatta bazılarını yaptıramıyorsun bile.

    Mesela Trend pakette kara kapaklı jant var, Titanium'da alaşım jant var, Ford 2000TL'ye satıyor, dijital klima zaten yaptıramazsın, ekran taktırsan 1000-2000TL arası değişiyor, arkadaşın yazmadığı 3-5 özellik daha var 12v çıkış vs... Bunları da yaptırsan dışarı da daha pahalıya mâl oluyor. VW gibi 3 donanım da bir paket yükselmiyor Ford'da. O paralar gözden çıkarıldıysa Titanium alınır uzun yıllar keyifle, pişman olmadan binilir. Style paketlere nedense bir türlü ısınamadım ben, Trend X veya Titanium en mantıklı paketler.

    Hocam Focus 3.5'de artık Trend donanım yok. En düşük Trendx onda da alaşım jant var.




  • S.a ilk sahibinden.com 278562078 nolu ilan benim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yeni focus style sahibiyim. Başka farklar da var:
    - Gösterge : Style da otomotiv endüstrisinin yüz karası , 1980 model bilgisayar ekranına benzeyen. Düşük çöz tek renk ekran var. Maalesef geniş ekranlısı makyajlı kasanınki olarak kolay bulunmuyor. Neredeyse 6 ay sürdü benim bulmam ve 750 TLme maloldu.
    - Havalandırma ızgaraları: Style da yan ızgaralar siyah simsiyah. Leş , rezil.. Titaniumunkilerde hem malzeme acık daha iyi gibi hem de kenarlarında metal çerçeve var. Daha hareketli çekici duruyor. 300 TL me maloldu titaniumunkileri taktırmak. Sonradan satılan çerçeve kitleri var 5-10 TLye ama hem iyi durmuyor hem ortadakilerle tonu tutmuyor.
    -Sync: Style da sync yok . Yani bluetooth yok. Titaniumda var. Bu çok önemli bir özellik keşke olsaydı. Onun yerine 80 TLye Jabra Drive bluetooth araç kiti aldım, en azından gelen çağrıyı tek düğmeye basarak cevaplayabiliyorum.
    - Gündüz farı: Rezil otosan 2016da hala gündüz farsız araba satıyor bu fiyatlara. Ben sağda solda şarlayınca 2015 sonlarından itibaren bazı titaniumlar halojen gündüz farlı gelmeye başladı. Ben Yaklaşık 1000TLye farı halojen ama LEDli, gündüz farı taktırdım.
    - Krom ızgara: Kaput ızgarası ve yan cam altında kromlar titaniumda var. Bazı renklere gerçekten yakışıyor. Benimki spor kırmızı ben özellikle siyah istemiştim zaten.
    - Klima: Style ın kliması şekilli . Eski focuslardaki fırın düğmeli klima gibi değil. Style ın klimasını ben beğendim epey.
    - Styleda kol dayama hep vardı. Bu sene TrendXe de kol dayama eklendi. Style aldığınızdan eminsiniz değil mi , trendX veriyor olmasınlar.

    Niye style aldın diyeceksin. Kırmızı ve HB istiyordum dizel otomatik istiyordum .. Sadece HB style vardı. Titanium olsa alırdım. Beklemek istemediğimden olanı aldım.

    Bana sorarsan titanium alıyorsan bixenonlu almak lazım. Bütçe varsa navigasyon ve sunroof da alınabilir ama fiyat çok uçuyor o zaman.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.