Şimdi Ara

Forklift Kiralama Sitesi aceleforkliftkiralama.over-blog.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Firmamız 2011 yılında forklift kiralama hizmeti vermek amacıyla kurulmuştur. Şuan; profesyonel ekibimiz, son teknoloji araç parkımız, kalite ve güven anlayışından ödün vermeyen tavrımızla kuruluşundan bu yana sektörde lider konuma yükselmiştir. Firmamız İstanbul içi kiralık forklift hizmeti ile birlikte Türkiye genelinde filo kiralama ve taşımacılık hizmeti de vermektedir. Bu alanda da firmamız, Türkiye genelinde oluşturulmuş kurumsal alt yapısıyla öncülüğünü sürdürmektedir.

    Amacımız

    Sektörde en iyi, en profesyonel ve en çok tercih edilen şirket olma devamlılığımızı arttırarak sürdürmek ve devamlı geliştirme yönünde ilerlemektir.

    Misyonumuz

    Çalışma ortaklarımızın, iş gücünü arttıracak, zaman tasarrufu sağlayabilecek, en yüksek faydayı alabilecekleri, çıkabilecek her türlü ihtiyacı müşteri odaklı yapımızla karşılayıp çözebilmektir.

    Vizyonumuz
    Sorunlara çözüm odaklı, sektördeki değişken ihtiyaçlara ayak uyduran, teknolojik dengeyi kurabilen, rekabet ortamını iyi kullanabilen, bundan dolayı oluşacak avantajı çalışma ortaklarına yansıtan ve her daha önemlisi oluşturduğu güven duygusunu arttıran yapısıyla, piyasadakiki lider konumunu sürdürebilmektir. http://aceleforkliftkiralama.over-blog.com







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.