Şimdi Ara

FORMAT DOKUNMATİK BIOS vb DONANIM PROBLEMLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamün aleyküm ağalar!!!
    Geçenlerde bir tablet aldım. Windows işletim sistemine sahip çalışmayan bir tabletti. Karakteri bozuk sahibi Dragon Touch diye belirtti ama eve gelip uğraşırken ICraig marka olduğunu anladım. Bu mesajı görürse ona da selam olsun, anlar ne demek istediğimi.
    Neyse sorun şu. Tablet aldığımda EFİ modundaydı ve Windows işletim sistemine girebilmem için malum format yöntemi olan OTG Klavye Flasha Klonlanmış İşletim sistemi imajı lazımdı. Ben hafıza kartına flashladım windowsu ve EFİ modundan flash üzerinden herhangi bir komut girmeden windows 8i yükledim. Sonrasında farkettim ki dokunmatikte sorun var. Ekranın bir yerine tıkladığımda alakasız başka bir yerinden algılıyordu dokunmamı.Ayrıca data kablosu ile şarj oluyor fakat veri alışverişi yapmıyordu
    Ben de bu şekilde ekranla tablete Team Weaver kurup, bilgisayarıma bağladım tableti. Ordan güncellemelerini yaptım tabletin. Lakin güncellemeler bitince dokunmatik hiç çalışmaz hale geldi.
    Usb girişinde sorun vardır belki diye usb girişini de değiştirmeme rağmen data girişi hala yok. O nedenle tablete taktığım tablet klavyesi fare flash hiçbirşeyi tanımıyor. Bu halde ne yapmamı önerirsiniz..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schalke84 -- 23 Eylül 2019; 1:59:52 >







  • Arkadaşlar fikir önerisi olan biri yok mu?
    Tablet klavye görmüyor
    Dokunmatikte çalışmıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.