Şimdi Ara

Format Recovery Dosyası Hakkında Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba... Asus M51Va leptop um var...Ve lisansli Windows Vista yüklü..Vista ya bür türlü alışamadım..Pc mi cok yoruyor ve donuyor...Arkadaşlarımdan bana windows 7 hakkında olumlu bilgiler veriyor.Bende windows 7 e geçmek istiyorum..Bilgisayarıma c d hard format atıcam yanlız içerisindeki recovery dosyaları kayıp olurmu?? yani daha sonra vistaya donmek istesem donebilirmiyim? Yardımlarınız için teşekkür ederim..



  • http://forum.donanimhaber.com/m_26227560/tm.htm

    Bu konuyu inceleyin. Vistaya dönmenizi tavsiye etmem vista yerine 7 den memnun kalmazsanız xp kullansanız vistadan daha verimlidir. Recovery bölümü HDD içinde gizli bölümlendirilmiş bir alan olarak bulunur. Formatlama esnasında isterseniz bu alana dokunmayıp mevcut kurulu alana işletim sistemi kurabilirsiniz ya da HDD tek bölüm olarak kurulmuş ise (recovery hariç) yeni bir bölüm daha oluşturup yedek olarak kullanırsınız büyük olarak bıraktığınız bölüme de işletim sistemi yüklersiniz. Recovery bölümünü silmediğiniz için istediğiniz zaman da geri dönebilirsiniz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: omerismet

    Arkadaşlar merhaba... Asus M51Va leptop um var...Ve lisansli Windows Vista yüklü..Vista ya bür türlü alışamadım..Pc mi cok yoruyor ve donuyor...Arkadaşlarımdan bana windows 7 hakkında olumlu bilgiler veriyor.Bende windows 7 e geçmek istiyorum..Bilgisayarıma c d hard format atıcam yanlız içerisindeki recovery dosyaları kayıp olurmu?? yani daha sonra vistaya donmek istesem donebilirmiyim? Yardımlarınız için teşekkür ederim..

    Vistaya dönüş yapıp ne yapacaksın ki. Zaten şu an Win7 kullanıcı sayısı xp'den fazla. Win7 hem daha performanslı hem daha az sistem istiyor.
  • yardımlarınız için tşk ederim..Korktuğum şeyler var ..Örneğin http://support.asus.com/Download.aspx?SLanguage=en&m=M51Va&p=3&s=119 burada pc min bütün driverları oldugu site ve windows 7 destekleyen donanım olmadığı görünüyor..Örnegin pc deki wlan , blothoot ne biliyim kısa yol tuslarını , parmak okuyucugu felan nasıl tanıtıcam w7 ye..
  • vista driverleri yükleyeceksiniz sorunsuz çalışır merak etmeyin.
  • cok tşk ederim.. birazdan format işlemlerine başlıyorum.. aynı soylediginiz gibi vista driverlerini kuracagim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.