Şimdi Ara

FORUMDAN YÜKSEK MODEL KART ARAYANLAR MUTLAKA OKUYUN...!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, insanlık vazifem gereği forumda iyi niyetli alıcıları bilgim olan önemli bir konuda uyarmak istedim, forumda bazı ekran kartı satıcıları mevcut bu satıcılar kıyamet gibi 1-2 aylık şeklinde üst düzey kartlar satıp duruyorlar hiç merak ettiniz mi bu kartlar nereden geliyor. ?

    yani TR de belli bir zümre birkaç ayda bir kart değiştiriyor bu vatandaşlarda o kimselerin kanalını mı yakalamışlar ? tabiki hayır arkadaşlar.

    bu kartlardan çoğu yurt dışıdır, yurt içi denilenlerin bazılarındada sahtekarlıklar var.

    yurt dışından alınan Manufacturer refurbished ( üretici tarafından yenilenen ) veya satanın kendisi tarafından yenilenen kartlardır.

    Bu kartları Amazon, Ebay veya çeşitli sitelerden alınıp forumda bunları çatur çutur satanlar mevcut.

    piyasaya çıkalı 2 sene olmamasına rağmen size garantisiz olduğu belirtilir, faturasızlardır, ve ya yurt dışıda denilebilir.

    yurt içinden her firma fatura örneğini size gönderiyor, fatura kaybolduysa 1000 liranın üzerindeki yeni alınmış garantili bir kartın fatura örneğini neden isteme gereğinde bulunmuyorsun diye sorabilirsiniz ( çünkü yurt içi değil )

    Bu konuya dikkat edin arkadaşlar, ister yurt içi ister yurt dışı olsun güncel ve yüksek fiyatlı kart alırken mutlaka ve mutlaka seri no üzerinde olan orijinal fatura ve garanti belgesi isteyin yurt dışı olsada yüksek meblağlara alınmış güncel bir kartın fatura ve garanti belgesini 15 yaşında çocuk bile muhafaza edecek akla sahiptir.

    aslında en iyisi bu işlere hiç bulaşmamak ama tabiki taktir sizin.

    Sitede bu işi düzgün yapan satıcılarda mevcuttur genelleme yapmıyorum ama işin sahtekarlığında olupta millete refurbished kart zokalayan cingöz dolu piyasa.

    şuanda doların yükselmesiyle bunların işi zora girdi zira bir kartta 150-200 TL kazanırken şuan 50-100 TL kazanma durumuna geldiler onun için satışları düşmüş ve azalmış durumda

    millet garantisiz yurt dışı alacağıma 100 daha verir yurt içi alırım vs diyor...

    benden sizlere uyarı arkadaşlar yenilenmiş kartlara karşı tedbirli olun.

    kendinize iyi bakın hoşçakalın diyorum. hepinize sevgiler saygılar...

    NOT: açtığım konu birilerini rahatsız ediyor ve şikayet edilip birer birer kapatılıyor, forumda iyi niyetli arkadaşları suiistimal edenlere inat ilerleyen tarihlerde çeşitli konularda daha bir çok bilgilendirme ile devam edeceğim.

    Adminlere sesleniyorum hadi buraya açtığım konuyuda kapayın...! konu dışına millet af ederseniz tuvalete çıkardığının rengini bile yazıyor... insanlara faydası dokunacak bir konuyu buradan da kaldırırsanız yuh olsun sizin ervahınıza...







  • Bunu bizde biliyoz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.