Şimdi Ara

Forza Horizon 5 (Çıktı) [Xbox Series X ANA KONU] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.726
Cevap
35
Favori
83.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Komiksiniz beyler cidden biz oyun kötü demiyoruz yenilik diyoruz yenilik. Kıçı kırık NFS bile son oyunda bir çok yenilik vardı Crew son oyunda yenilik vardı. Bizde biliyoruz fh alternatifi yok sınırlı yenilik yapılıyor ama çok mu zor şunları yapmak.

    Hikaye ekleme
    Araç seslerini iyilestirme
    Dış görünüş modifiyesi (offroadlar içinde geçerli)
    Araçlar 600 tane araç var gereksiz çoğu 300 tane araç koy adam akıllı araç olsun


    Siz böyle çok farklı biseymis gibi beğenir ağzınız açık kalırsa semer vuran çok olur ve iyice tekelleşir…Gamepass olmasa kuruş verilmez.


    Bugünkü 40 dk söyleşi videosunda gelişmeleri özet geçebilecek var mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yuzi_35

    Komiksiniz beyler cidden biz oyun kötü demiyoruz yenilik diyoruz yenilik. Kıçı kırık NFS bile son oyunda bir çok yenilik vardı Crew son oyunda yenilik vardı. Bizde biliyoruz fh alternatifi yok sınırlı yenilik yapılıyor ama çok mu zor şunları yapmak.

    Hikaye ekleme
    Araç seslerini iyilestirme
    Dış görünüş modifiyesi (offroadlar içinde geçerli)
    Araçlar 600 tane araç var gereksiz çoğu 300 tane araç koy adam akıllı araç olsun


    Siz böyle çok farklı biseymis gibi beğenir ağzınız açık kalırsa semer vuran çok olur ve iyice tekelleşir…Gamepass olmasa kuruş verilmez.


    Bugünkü 40 dk söyleşi videosunda gelişmeleri özet geçebilecek var mi

    Bildiğim kadarıyla hikaye eklenmiş. Ses konusunda da iyileştirme yapılmış.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batdunyabat -- 14 Haziran 2021; 23:15:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Caped 117 Crusader



    Alıntıları Göster
    Forza Horizon 5 (Çıktı) [Xbox Series X ANA KONU]

    Bir oyunun fanıyız diye, diğer başarılı oyunları gömecek değiliz. Forza horizon, pgr serisi ve driveclub oynadığım en iyi arcade yarış oyunlarıdır.

    Aranızda öyle bir algı olusturdunuz ki, sanki ben oyuna kötü demişim gibi yorumlar yapıyorsunuz. Burda çoğu arkadaştan daha iyi olmasını isterim fh serisinin. Sadece eksik gördüğüm yeri eleştirdim. Oyunun bütününe bir laf etmedik. Zaten en kötü de , çıksa yine alıp oynayacağız. Sonuçta bir araba yarışında en iyi özellik olan araç fizikleri bu oyunda mükemmel olduğu için, kötü olması düşünülemez. Ben sadece daha yenilikçi bir sistem beklerdim. Mesala test drive gibi bir sisteme benzer bir şey yapılabilirdi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Oyun bir çıksın oynayalım görelim arkadaşlar. Ben buradan yenilik var yok göremedim siz nasıl gördünüz hemen anlamadım. Bir çıksın bakalım. Ha aynı ise zaten es geçer oynamazsiniz olur biter. Ama bir çıkış yapsın bakalım..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 15 Haziran 2021; 0:55:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha iyi bir yarış oyunu gelmeyecek sanırım

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

    Series X de 4K 60fps RT yi açarsan 30fps. Açmazsın olur biter abartmayın!



    Alıntıları Göster

    Teşekkür ederim bilgi için. RT ne oluyor :)

  • Rapresyonik R kullanıcısına yanıt

    Ray tracing (Işın izleme)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Philipp_Plein kullanıcısına yanıt

    O belli değil şuan , Rt modu da Forza vista da diyor , oyun içeriğinde olmayacak heralde Rt , eğer normla modlar da Series X gibi konsol şu oyunu 4K 60 çalıştıramıyorsa bir sıkıntı vardır.

  • Forza'nın çevre detaylarını görünce aslında biraz üzüldüm, böyle güzel çevre detaylarının ve kaliteli görselin sadece araba sürdüğümüz oyunda olması garip :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaan0101

    O belli değil şuan , Rt modu da Forza vista da diyor , oyun içeriğinde olmayacak heralde Rt , eğer normla modlar da Series X gibi konsol şu oyunu 4K 60 çalıştıramıyorsa bir sıkıntı vardır.

    Bende öyle anladım hocam sadece forzavistada var ve buna rağmen 30 FPS sıkıntı umarım 60 FPS secenegı ve goruntu bozulmadan bunu aktarırlar bize.

  • Spider-man: Miles Morales dışında şimdiye kadar oynadığım hiçbir oyunda RTX beni heyecanlandırmadı (PC + PS5).


    Aksine, PC tarafında inanılmaz FPS çalan bir özellik. 120 FPS oynadığım oyunu 70'lere düşürüyor. Aşırı sinir bozucu. DLSS açınca da bazı oyunlar çamur gibi oluyor.


    Forza Horizon 4'ün zaten reflection kalitesi ağzımın suyunu akıtıyordu. Evet, yapay bir yansıma, RTX gibi %100 doğal yansımayı görmüyoruz ama 150 + FPS veriyor ortalama üstü bir PC'niz varsa FH4. PC tarafı için mükemmel optimize edilmiş bir oyundu.


    FH5'te RTX açıp 30 FPS kilitlemek inanılmaz gereksiz olacaktır. Dediğim gibi; FH serisinin yansımaları zaten hep iyiydi. FH4 kalitesiyle bile çıksa kabûlümdür. Photomode açınca RTX açılıp 30 FPS'e düşmesine de OK'im.


    Ama bu oyunu ben native 4K - ULTRA - 60 FPS - RTX: OFF oynama taraftarıyım. Çok iyi görünüyor. Xbox Series X'te de 4K - High - 60FPS - RTX: OFF şekilde çalışacaktır PC'ye oranladığımızda. Series S'te ise 1080p - High - 60 FPS - RTX: OFF şeklinde çalışacaktır. Umarım optimizasyonu iyi yapmışlardır FH4 gibi. Cyberpunk'ın yaptığı gibi, kendilerini Nvidia'nın kucağına bıraktılarsa PC tarafı balon gibi patlar optimizasyon konusunda.





  • Neden Meksika?


    Mike Brown: Yani, ne zaman yeni bir Horizon oyununa başlasak, ilk düşünmeye başladığımız karar konumdur ve her zaman üzerinde en uzun süre düşündüğümüz karardır. En başından beri Horizon 5'in şimdiye kadarki en büyük Horizon olmasını istediğimiz bir hedefimiz vardı. Ve o hedef hakkında düşünmek, aynı şeyse daha büyük olmanın hiçbir anlamı olmadığını anlayana kadar o kadar uzun sürmez. Bu nedenle, aynı zamanda çeşitli olmalıdır.

    Ve bir ülke olarak Meksika - neredeyse tek bir ülkede tüm dünya gibidir, çünkü volkanlar, karlı dağlar, kanyonlar, ormanlar, inişli çıkışlı tepeler, antik şehirler, gerçekten modern sahil otelleri gibi, çeşitli farklı çöl tatları var. Ve tüm bunlar, keşfetmesi çok eğlenceli olan açık bir dünya yaratmak için bir araya geliyor - girdiğiniz her alanda yeni şeyler görüyorsunuz, yeni şeyler yaşıyorsunuz. Sonra bu inanılmaz, çeşitli açık dünyanın üstüne, Meksika'nın tüm dünyada bilinen ve sevilen bir kültüre sahip olduğu gerçeğini eklersiniz: sanat, müzik, insanlar. Sanırım Horizon festivali için bundan daha heyecan verici bir seçeneğin olamayacağı bir yere geldik.


    Bu yeni Keşif modu genel yapıyı nasıl etkiliyor?


    Mike Brown: Evet, yani kampanya boyunca bir dizi Keşif Gezisine katılacaksınız. Her biri bir çeşit - Ben buna kampanyanın en önemli noktası diyebilirim. Yani bu, ilerleyeceğiniz olaylardan biri gibi ve sonra bir Keşif Gezisine katılma fırsatı elde edeceksiniz, bu sefer sizi dışarı çıkaracak ve muhtemelen henüz keşfetmemiş olduğunuz dünyanın yeni bir bölgesini keşfedecek. henüz görüldü. Dün demoda gördüğümüz bir karakter tarafından yönetiliyorlar - adı Ramiro veya Rami. Ve o Meksikalı, Meksika'yı seviyor, biz oradayken bir tür tur rehberi gibi davranıyor. Onun karakteri, Horizon festivalinin Meksika'ya gelmesinden gerçekten çok heyecanlı ve bize görülecek tüm harika şeyleri gösterecek.

    Bu nedenle, Keşif Gezileri, görebileceğiniz tüm harika şeyleri gerçekten heyecanla dile getiren bir karaktere sahip olacağınız dünya çapında neredeyse küratörlüğünde bir deneyim gibi davranır. Ayrıca bize yeni teknolojilerimizden bazılarını sergileme fırsatı da sunuyorlar. Bir tanesi var ki, siz Keşif Gezisindeyken tropik bir fırtına içeri giriyor ve gerçekten dramatik. Yanardağa tırmanan bir tane daha var ve bilmiyor musunuz, yanardağ o sırada aktif, çünkü tabii ki öyle. Bize oyunun sunduğu gerçekten heyecan verici şeylerin çoğunu küratörlü, hikaye odaklı bir deneyimde sergileme fırsatı sunuyorlar. Bu şeylerin çoğu, siz keşfederken, serbest dolaşımda doğal olarak olabilir ve olacaktır, ancak bu, bunu yapmak için daha küratörlü bir yol sağlar. Her Keşif Gezisinin sonunda yeni bir Horizon festival sitesi açarsınız,


    Sezonlar, Forza Horizon 4 için sadece oyun için değil, zaman içinde içerik güncellemelerini yapılandırmanın bir yolu olarak harika bir kancaydı. 5'te benzer bir şey olacak mı?



    Mike Brown: Evet, Forza Horizon 5'te mevsimler olacak. Açıkçası, Meksika'nın İngiltere'ye kıyasla gerçekten çok farklı bir mevsimselliği var, ama aslında süper ilginç. Meksika, gerçekten büyük yükseklik değişiklikleri olan bu devasa ülke olduğu için, mevsimler değiştiğinde dünyanın farklı bölgelerini farklı şekillerde etkileyebileceğini görüyorsunuz. Bu gerçek Meksika için doğrudur, bu yüzden onu oyunda yeniden yaratmaya çalıştık. Muhtemelen en açık örneklerden biri, kış aylarında, kurak mevsimde, yanardağın tepesinde, oldukça derin kar yağacak, kar fırtınası görebilecek olmanızdır. Ama kurak mevsim, yani yanardağın yanından aşağı iniyorsunuz, sahile doğru gidiyorsunuz ve hava sıcak - parlak, güneşli bir gün.



    4'te fark ettiğim bir şey, hangi arabaları kullandığınız konusunda kampanyada ilerlerken size çok fazla özgürlük verildiğiydi - oyun, çoğunlukla, size, istediğiniz şeye göre kendini adapte ederdi. o noktada sürün. Ve sonra, sizi garajda gezdirecek ve tüm farklı arabaları ve sürüş tarzlarını keşfetmenizi sağlayacak bu daha küratörlü deneyim, kampanyadan çok Oynatma Listesi'nden gelecek. Bu, 5'te devam edeceğiniz bir yapı mı?


    Mike Brown:Aslında bunun için bazı ince ayarlar yaptık. Bu yüzden, hangi arabadan hoşlanırsa onu alıp bazı yarışlara katılabilme özgürlüğüne gerçekten değer versek de, Horizon 4 bunun bir sorun olabileceğini söylemeden yanlış arabayı yanlış yolda kullanmanıza izin verdi. Sizi eğlendiren buysa, bunu yapabilmeniz için yine de bu özgürlüğe izin vermek istiyoruz. Ancak oyun şimdi, belki de türde yeni olan yeni oyuncuları iyi araba ve pist kombinasyonları konusunda eğitme konusunda daha iyi bir iş çıkarıyor. Yani bir yarışa girerken, orada size yarışın nasıl olacağını ve hangi arabaların bunun için iyi olabileceğini söyleyen bir miktar bilgi var ve sonra sizi uygun araç seçimine yönlendirmeye çalışıyor. Festival Çalma Listesi'nde olduğu gibi zorlanmamıştır,


    Xbox One için geliştirme yapmak, yalnızca Series konsolları ve PC için geliştirmek yerine, sizi her türlü düşünceye zorladı mı?


    Mike Brown: Pekala, Horizon 3'ten beri zaten PC'deyiz ve bu, zaten bir dizi sistem spesifikasyonunda bir oyun sunmaya alıştığımız anlamına geliyor. Yani oyunun Xbox One'da, Xbox Series konsollarında, PC'de çalışması gerekiyor, o kadar da farklı değil. Bence Xbox One konsollarını desteklemek, daha düşük özellikli bir PC'yi desteklemekle tamamen aynı çaba. Dürüst olmak gerekirse, oyunun tüm versiyonları hakkında kendimizi oldukça iyi hissediyoruz.



    https://www.eurogamer.net/articles/2021-06-17-the-big-forza-horizon-5-interview-theres-not-any-point-being-bigger-if-its-more-of-the-same





  • Meksika secimi gayet mantikli soylediklerine bakinca, ama yine de insan sehir atmosferi istiyor artik Horizon’dan. Keske o acigi da yeni bir PGR ile doldursalar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wNchstR -- 17 Haziran 2021; 11:6:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya kardeşim bıktık dağ, tepe, toprak yollardan! Eğer bu şekilde devam edeceklerse oyuna hypercar koymayacaksın gerçekten o araçları sürecek yol yok ya. Oyunun ismini Horizon offroad koysunlar daha anlamlı olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meksika seçimi iyidir iyi. Çevreyle etkileşim daha fazla olacak. Ben FH4'te hiç şehir içinde gezdiğimi hatırlamıyorum. En çok otobanları ve kırsal kesimdeydim. Şehirdeki binalara giremedikten sonra şehirin bir anlamı yok yani bomboş kutular Forza Horizon 5 (Çıktı) [Xbox Series X ANA KONU] 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Frobe kullanıcısına yanıt

    Merhaba hocam rtx sadece forzavista modunda olacak diye okumuştum oyun içi rtx olacak mı ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Krone

    Meksika seçimi iyidir iyi. Çevreyle etkileşim daha fazla olacak. Ben FH4'te hiç şehir içinde gezdiğimi hatırlamıyorum. En çok otobanları ve kırsal kesimdeydim. Şehirdeki binalara giremedikten sonra şehirin bir anlamı yok yani bomboş kutular  

    Çünkü şehir yoktu hocam Forza Horizon 5 (Çıktı) [Xbox Series X ANA KONU]  Şaka bir yana şehirden kastımız asfalt hocam asfalt olsun anladık eğlendik dağ bayırda iyi hoşta insan birazda azda olsun stresli yarışlar asfaltta gitmek istiyor. Kum çamur dağ bayır bir yere kadar keşke DLC gelse underground ya da offroad adı altında ısteyen ıstedığıne yönelse. Yeniliklerden kastımız bunlar grafik zaten aşmış durumda FH4 de bile saolsunlar.





  • Oyunu aceleye getirdikleri için Grafik kalitesi yeni nesile yakışmadı...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: MARCO

    Merhaba hocam rtx sadece forzavista modunda olacak diye okumuştum oyun içi rtx olacak mı ?

    Olmayacak sanırım. Olursa 30 FPS'e kitlerler.

  • vector x-31 kullanıcısına yanıt
    Grafikleri fazlasıyla beğenen sadece ben miyim? Forza Horizon 4 ile karşılaştırdığımda inanılmaz geliştirmişler. Üç yıldır en çok oynadığım oyun Forza Horizon 4 olmuştu, çok aşinayım yani görselliğine

    Oyunun youtube videosu üzerinden kırpılarak izlendiğini ve 6 aylık geliştirme sürecinin daha olduğunu hesaba katıyor musunuz hocam, şimdiden çok iyi görünüyor oyun

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.