Şimdi Ara

Foundation (2021 - ) | David S. Goyer & John Friedman | Apple (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
4
Favori
4.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gaal erkek bir karakterdi, siyah kız ne alaka?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: melkor23

    Gaal erkek bir karakterdi, siyah kız ne alaka?
    Irkçı mısınız hocam?













  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Farkındalık diye diye ırkçı olmayanı da ırkçı yapacaklar bu gidişle... Kitap, Gaal için delikanlı diye başlar; yazıldığı yıla baktığımızda da çok büyük olasılıkla ten rengi beyaz, hadi siyah erkek oynasın ona alıştırdılar zaten ama siyah kız da yani artık eşeğin kaba etine su kaçırmak oluyor.
  • Hayatımda okuduğum en iyi bilim kurgu serisi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Apple TVyoutube
    The Galactic Empire has brought peace to thousands of worlds, but the beliefs of one man now threaten their very existence. Foundation premieres September 24, only on Apple TV+ https://apple.co/_Foundation Based on the award-winning novels by Isaac Asimov, Foundation chronicles a band of exiles on their monumental journey to save humanity and rebuild civilization amid the fall of the Galactic Empire. Foundation stars SAG Award winner and Emmy Award nominee Jared Harris as Dr. Hari Seldon; Emmy Award nominee Lee Pace as Brother Day; Lou Llobell as Gaal Dornick; Leah Harvey as Salvor Hardin; Laura Birn as Demerzel; Terrence Mann as Brother Dusk; Cassian Bilton as Brother Dawn; and Alfred Enoch as Raych. Led by showrunner and executive producer David S. Goyer, Foundation is produced for Apple by Skydance Television with Robyn Asimov, Josh Friedman, Cameron Welsh, David Ellison, Dana Goldberg and Marcy Ross also serving as executive producers. Subscribe to Apple TV’s YouTube channel: https://apple.co/AppleTVYouTube Follow Apple TV: Instagram: https://instagram.com/AppleTV Facebook: https://facebook.com/AppleTV Twitter: https://twitter.com/AppleTV Giphy: https://giphy.com/AppleTV More from Apple TV: https://apple.co/32qgOEJ Apple TV+ is a streaming service with original stories from the most creative minds in TV and film. Watch now on the Apple TV app: https://apple.co/_AppleTVapp #Foundation #Teaser #AppleTV
    https://www.youtube.com/watch?v=wvOAA1U0li8
    Apple TVyoutube
    The fate of an entire galaxy rests on the beliefs of Dr. Hari Seldon (Jared Harris). Will his conviction save humanity or doom it? https://apple.co/_Foundation Based on the award-winning novels by Isaac Asimov, Foundation chronicles a band of exiles on their monumental journey to save humanity and rebuild civilization amid the fall of the Galactic Empire. Foundation stars SAG Award winner and Emmy Award nominee Jared Harris as Dr. Hari Seldon; Emmy Award nominee Lee Pace as Brother Day; Lou Llobell as Gaal Dornick; Leah Harvey as Salvor Hardin; Laura Birn as Demerzel; Terrence Mann as Brother Dusk; Cassian Bilton as Brother Dawn; and Alfred Enoch as Raych. Led by showrunner and executive producer David S. Goyer, Foundation is produced for Apple by Skydance Television with Robyn Asimov, Josh Friedman, Cameron Welsh, David Ellison, Dana Goldberg and Marcy Ross also serving as executive producers. Subscribe to Apple TV’s YouTube channel: https://apple.co/AppleTVYouTube Follow Apple TV: Instagram: https://instagram.com/AppleTV Facebook: https://facebook.com/AppleTV Twitter: https://twitter.com/AppleTV Giphy: https://giphy.com/AppleTV Follow Apple TV+: Instagram: https://www.instagram.com/appletvplus More from Apple TV: https://apple.co/32qgOEJ Apple TV+ is a streaming service with original stories from the most creative minds in TV and film. Watch now on the Apple TV app: https://apple.co/_AppleTVapp #Foundation #Trailer #AppleOriginals
    https://www.youtube.com/watch?v=X4QYV5GTz7c
  • 24 eylülde başlıyor bakalım efsanemi olacak kestanemi göreceğiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • First look.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lee Pace ne yakışıklı adam ya. Patlıcanları da iyi seçmişler bu sefer en azından göze hitap ediyor kızlar.

  • Yarın başlıyor.


    IGNyoutube
    Based on the award-winning novels by Isaac Asimov, Foundation is a thrilling and emotional saga that chronicles a band of exiles on their monumental journey to save the fate of humanity amid the fall of the Galactic Empire. When revolutionary mathematician Hari Seldon predicts the impending demise of the Empire, he and his loyal followers venture to the far reaches of the galaxy to establish The Foundation in an attempt to rebuild and preserve the future of civilization. Enraged by Seldon's claims, the ruling Cleons — a long line of emperor clones — fear their unrivaled reign may be weakening as they become forced to reckon with the potential reality of losing their powerful legacy forever. Foundation will debut globally Friday, September 24, with the first two episodes followed by one new episode weekly, every Friday, exclusively on Apple TV+. #IGN #TV #Foundation
    https://www.youtube.com/watch?v=DHuTvI9RmCs
  • Güzele benzi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın bu ve Midnight Mass geliyor. Midnight Mass'ten de umutluyum çünkü dizinin tamamını Mike Flanagan çekmiş. Bu dizi ise prodüksiyon olarak son yılların en iddialı yapımlarından birisi olacak. Güzel seyirlikler geldi bakalım.

  • İki bölüm birden geldi.

  • Dizi düşmüş.İlk bölümden pek ısınamadım ama 1-2 daha izleyelim bakalım.

  • İlk bölüm fena değildi son yarım saatte açıldı. Görsellik ve prodüksiyon üst düzey ama olay örgüsünde pek tatmin etmeyebilir. Metacritic beklediğimden düşük, 62.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BoJack Horseman kullanıcısına yanıt

    Meta düşük gelmiş sahi. Amazon olsa gözüm kapalı güvenirdim de Apple ya ne beklion. 

  • meta düşük ama ben begendim kitaba göre gidiyorlar..açıkcası çok da kitaba bağlı kalmaları bence iyi değil biraz farklılık iyidir..yoksa kitabar agır özelikle ilk vakıf serisi komple bir roman olmadıgından başı sonu dağınık gidiyor..konu çok derin ve geniş normalde 10 sezon bile gider ama bu kadar anlatırlarmı bilemedim..gaal kız olmasıda sıkıntı değil bence..normalde hari seldon da daha yaşlı ama dizide jared harris abim opynuyor ve bence fena değil..ben açıkcası sci fi nin başlangıçı kabul edilen efsanenin dizi başlangıcını begendim...asimov nasıl bir dahi olduğunu kitabı okudukça daha iyi anlıyuorsunuz




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 25 Eylül 2021; 14:41:59 >
  • Birinci kitabı okuyalı yıllar oldu ama ilk bölümde yaşananların %95'ni kitapta hatırlamıyorum, mahkeme sahnesi dışında büyük oranda alakasız, başına buyruk bir bölüm çekilmiş gibi gözüküyor. Olay akışı bambaşka, çok farklı sahneler var, kitap o kadar akıcıydı ki dizinin ilk bölümü korkunç derecede sıkıcı olmuş. Bir de buna inanılmaz kötü cast seçimleri dahil olunca çekilir bir hal olmaktan çıkmış; beyaz erkek Gaal'ın siyah bir kız tarafından oynanması, Cleon 1 yerine uyduruk imparatorlar ve inanılması güç şekilde, iri yarı, kalıplı, sert görünümlü beyaz erkek olan Salvor Hardin'in yine siyah, ufak tefek bir kız tarafından oynanıyor olması! Kim bilir daha ne saçmalıklar yaptılar, bunun adı siyahi farkındalığı değil artık, rezillik!


    Şu dizi ile güzelim hikayeyinin içine etmeyin, kitapları okuyun.


    s1e2


    İlk bölümün bittiği yerde, kitap 50 yıl sonrasına geçiyor. Dizi, bu geçişi yapmak yerine aradaki o zamanı anlatmaya karar vermiş. Ne çıkış yılı olarak, ne de kronolojik olarak hiçbir şeye hizmet etmiyor dizi, kendilerince bir şeyler anlatıyorlar sanırım, çok büyük hayal kırıklığı oldu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 25 Eylül 2021; 22:34:36 >




  • Ekşide de gömmüşler bu sjw unsurları yüzünden. Tahmin ettiğimden çok daha fazla karakteri değiştirmişler. Yine de kitapları okumamış birisi için çerezlik takip edilebilir sanırım. Sekiz sezon olarak planlanmış bu arada ama sanmam ki tamamlansın.

  • 1x2'de saçmalığa dalmışlar hemen, kitap okunsun okunmasın acayip göze batıyor açıkçası.

    İlk bölüm doğru dürüst konuşamayan çift 2. bölümün başında havuzda yiyişmeye başlıyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BoJack Horseman

    1x2'de saçmalığa dalmışlar hemen, kitap okunsun okunmasın acayip göze batıyor açıkçası.

    İlk bölüm doğru dürüst konuşamayan çift 2. bölümün başında havuzda yiyişmeye başlıyor

    İyi de o sahnede koloni gemisi yola çıkalı kaç ay olmuş. Zaman algınız da mı yok nerenizle izliyonuz diziyi anlamıyorum.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.