Şimdi Ara

Fraps ses problemi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Konuyu nereye açacağımı bilemedim burası uygun gibi göründü , frapstan oyun videoları çekerken oyun sesini %1 bile yapsam Fraps o sesi nasıl yapıyorsa fullüyor ve video çekerken mikrofondan çıkan sesimi çok bastırıyor oyun sesi ve kendi sesim duyulmuyor , mikrofon ses ayarları en sonda o konuda problem yok. Bir ayarı falan mı var acaba ? oyun sesini de kapatarak çekmek istemiyorum videoları. yardımlarınızı bekliyorum :)



  • eğer sorunu doğru anladıysam ayarlarını resimdeki gibi yaparsan sorunu çözebilirsin.

    http://a1209.hizliresim.com/11/g/d0z0n.jpg
  • aynı sorun bana da oluyor yardımcı olun lütfen
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SylvanasWindrunner

    Konuyu nereye açacağımı bilemedim burası uygun gibi göründü , frapstan oyun videoları çekerken oyun sesini %1 bile yapsam Fraps o sesi nasıl yapıyorsa fullüyor ve video çekerken mikrofondan çıkan sesimi çok bastırıyor oyun sesi ve kendi sesim duyulmuyor , mikrofon ses ayarları en sonda o konuda problem yok. Bir ayarı falan mı var acaba ? oyun sesini de kapatarak çekmek istemiyorum videoları. yardımlarınızı bekliyorum :)

    dostum aynı sorun bende de hasıl oldu. frapsla ilgili değil ama, OBS'de de aynı sorun oluyor. buna neyin sebep olduğunu araştırıyorum 5 saattir. gerçekten çok yoruldum. sorununu çözdüysen bana da yardımcı olabilir misin, veya bir başkası...
  • Güncel.
  • Merhaba. Aynı sorun bende de var ve internette çözüme rastlayamadım.
    Geforce experience olsun, fraps olsun bütün ekran ve oyun kayıt programlarında, pc den çıkan ses mikrofondan çıkan sesi çok bastırıyor. Karşı tarafa normalde sesim çok net ve kaliteli giderken kayıtlarımda aşırı derecede kısık çıkıyor. Kayıt aygıtlarında ve programlarda ses düzeyleri 100 de ve sonda. Mikrofon olarak Platronics gamecom 788 kulaklığı kullanıyorum. Yardım rica ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.