Şimdi Ara

FreeDos -> Windows 10 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu sabah bir laptop siparişi verdim, işletim sistemi FreeDos. Ben bu makineyi Windows10 a geçirmem için tam olarak yapmam gereken işlem nedir? freedos olmasına rağmen içinde sistem dosyaları var mı? laptop bana geldiğince açılabilecek mi? tek eksiğim ürün anahtarı mı? yoksa sistem dosyalarını da mı temin etmeliyim?

    1-2 cümle ile açıklayabilirseniz mutlu olurum, teşekkürler.



  • Evet bilgisayarınız açılacak, işletim sistemi olmadan tabii ki. Yapmanız gereken şey içine Windows ve driverları yüklemek. Ürün anahtarı tek başına bir işinize yaramaz çünkü içinde Windows 10'a ait hiçbir sistem dosyası yok. Bildiğiniz format atar gibi Windows yükleyeceksiniz yani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umisan kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Bazı arkadaşlar yorumlarda lisanssız Win10 kurulu geldi vs. yazmışta, dedim acama FreeDosta satıcılar sadece ürün anahtarından mı kar etmek için böyle bir yol izliyor. teşekkürler ilginiz için, sağ olun.
  • SizaJaseL* kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Muhtemelen Gittigidiyor, n11, Hepsiburada gibi sitelerden birinden aldınız, freedos olması bunu aklıma getirdi. Çok satış yapmış, olumlu yorum yüzdesi yüksek bir satıcıdan aldıysanız öyle çakallıklara rastlayacağınızı zannetmem. Güle güle kullanın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umisan kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada dan aldım hocam, Lenovo marka 8250U, Mx150 li bir cihaz. Satıcısı da Hepsiburada. Telefon vs, hep internetten alıyorum fakat satıcısı Hepsiburada veya direk ürünün markası olmadığı sürece hiç bulaşmıyorum şahsen :) Teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için umarım bu alışverişimizde problemsiz olur :)
  • SizaJaseL* kullanıcısına yanıt
    Hocam bahsettiğiniz cihazı demin Hepsiburada'da gördüm. Gerçekten bu dolar kurunda çok uygun bir fiyata şahane bir laptop almışsınız. Bu işi biliyorsunuz tebrik ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umisan kullanıcısına yanıt
    Sağ olun hocam Şahsen ben ablam için aldım, benim de ihtiyacım var ama yapacak bir şey yok, 7bin Tl de çıkaramıyorum birden kenarda bir 3.5 um daha olsa 2 tane alırdım :) Yaklaşık 2-3 gün boyunca saatlerce araştırıp karar kıldım gerçekten iyi bir cihaza benziyor, test puanları da çok iyi, kafa ağrıtmayacak bir şey gibi. yazın belki bir SSD ile(umarım takılabiliyordur, tekrar araştırmamak için kovalamadım bu konuyu :D ) performansını katlarız :)
  • SizaJaseL* kullanıcısına yanıt
    Ben Lenovo'yu tam bir fiyat/performans ürünü olarak görüyorum yani marka seçiminiz bence çok doğru. Lenovo'nun kasası biraz zayıftır ama özenli kullanıldığı sürece hiçbir problem yaratmayan, parasının hakkını veren bir marka. 7 bin lira kolay ulaşılan bir para değil dediğiniz gibi, hak verdim. Olsaymış iyi olurmuş ama kampanyalar bitmez başkasını bulursunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umisan kullanıcısına yanıt
    Bakalım hocam eksikler de bitmiyor maalesef günümüz şartları ithal mallar konusunda gerçekten çok zorluyor. Hayırlısı olsun ne yapalım :) Ben de ağır lenovo cuyumdur bu arada, saygılar :)
  • freedos olması avantajlı, lisans parası içine katılmamış olur, yani biraz daha ucuz oluyor, tek yapmanız gereken internetten 64 bit windows 10 pro (uefi) destekli bir iso indirip rufus ile flash belleğe yazıp bilgisayara takıp windowsu kurmak, windows kurulumu sonrası n11 den vs ucuza key alıp lisansi aktif edebilirsiniz, driver kurulumları için driver booster kullanabilirsiniz, eksikleri giderir, yada leptopun modelinden sayfasına ulaşıp driverlerini tek tek el ile indirebilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.