Şimdi Ara

Konu silinsin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, yeni bir hazır sistem aldım ve hazır sistem ile gelen kasa Vento VG14FE ile FSP 650W-51ACC olduğu yazıyor. Yük altında değilken bile güç kaynağından tok rahatsız edici düzeyde ses geliyor. Güç kaynağı fanından mıdır bilgim yok. Önce sesin nereden geldiğini anlayamamıştım ancak MSI Afterburner programından kasa fan sesini azaltıp arttırarak sesi dinledim. Kasa fanlarından (Vento marka RGB fan) gelen ses daha tiz ve sanki rüzgar sesi gibi geliyor. Rahatsız edici değil. Güç kaynağına kulak verdiğimde rahatsız edici tok ses geliyor. Kaliteli olduğu yazıldığından bu güç kaynağını tercih etmiştim ancak böyle duyulur, rahatsız edici ses çıkarması normal midir veya çözümü var mıdır diye merak ediyorum.


    EDİT: Sesin kaynağı güç kaynağı değil, kasa fanlarıymış. Konu silinebilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan1zek -- 12 Aralık 2022; 21:0:13 >



  • Sistemi komple garantiye gönderin ve psu iiçin değişim isteyin, FSP'nin en kalitesiz serini takmışlar, sesli olması normal o psu'nun

  • LEON-X kullanıcısına yanıt

    Hazır sistemi alırken bileşenleri görerek aldığımdan daha sonra bu psu yu beğenmedim, değiştirin deme şansım olmuyor. Akakçe de en popüler FSP marka psu bu model görünüyor. Aynı markanın bir de hydro serisi var ancak inunla ilgili de ses şikayetleri var. Bu sebepten bana sanki modele özgü bir sorun gibi gelmedi açıkçası. Bazı forumlarda özellikle sessizlik vadeden psu lar hariç tamamının zaten sesli çalıştığı söyleniyor. Daha önce ps4 slim kullanırken fan, çalışma sesi vs hicbir sey duymazken kasa aldıktan sonra yanımda sürekli gürültü olması rahatsız edici oluyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.