Şimdi Ara

FSP HD700 Hydro 700W 80+ BRONZE Güç kaynağı hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu güç kaynağını kullanan var mı? İnventus'ta 259 lira. Hem 700 w Hem 80+ hem de bronze sertifikasına sahip. Fiyatı aşırı ucuz geldi. Yorumlayabilecek var mı acaba ?



  • Sipariş verdim fiyat bana da ucuz geldi gelsin bakalım



    FSP HD700 Hydro 700W 80+ BRONZE Güç kaynağı hk.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dr_divx D kullanıcısına yanıt
    İndirimden iyi faydalanmışsın:D Bu güç kaynağı sizi üzmez, 5 sene garantisi var. FSP, Evga'ya bile güç kaynağı üreten iyi bir markadır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FDA1336A -- 1 Ocak 2018; 18:34:55 >
  • Pek bilindik , incelemesi olan bir PSU değil. Orta seviye sistemler için pek sıkıntı olacağını sanmıyorum.Yüksek seviye sistem için kullanacaksanız uzak durun
  • Iyidir iyidir, piyasada ismi olan bi cok markanin benzer fiyat, hatta üstü ürünlerinden daha iyidir. Hyper 700 modelini kullaniyorum. Ayrica Seasonic s12ii ve m12ii, evga g2 750 kullaniyorum. Seasonic m12ii ve iade ettigim focus + da coilwhine cikmisti sonra m12ii degisti. Evga g2 anakartimi bozdu ve o da degisti.. Sans diyebilirsiniz ama sonucta internette testlerinin olmasi biseyi degistirmiyor, bozuk urun gelince... evga g2 fan acikken sesli calisiyor, eco moda aliyorum mecbur. Seasonic s12ii ye sesli calisiyor diyorlardi benim aldim seride oyle bir durum yoktu hem soguk calisiyor hem sessiz. Buda onemli mesela, seri ve partlar degisince ayni power alinmis olunmuyor..

    Fiyat iyi, ürün iyi al gec maceraya gerek yok. Hangi sistemle kullanacaksin? Poweri sinirlarinda kullanmayacaksin zaten oyle bir guc ihtiyacinin olacagini dusunmuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorma , bugün baktım aynı siteye 300 lü rakamları gördüm sadece psu da
  • Mukarnas kullanıcısına yanıt
    Hocam corsair vs650 var elimde fanı baya sesli çalışıyor yeni psu bakıyorum evgaları önermezmisiniz ? Nasıl analart yakmıştı yüksek voltajmı vermişti ?

    https://www.amazon.com/EVGA-Modular-Warranty-Supply-210-GQ-0750-V1/dp/B017HA3RGE?th=1&psc=1


    https://www.amazon.com/EVGA-Modular-Warranty-Supply-210-GQ-0750-V1/dp/B01LY4OJYJ?th=1&psc=1




  • djoguzhan55 kullanıcısına yanıt
    Bana gelen urun arizali cikti.. anakarttaki arizayi daha tam olarak tespit edemedim ama vakit buldukca bulmaya calisicam. Evga g2 nin calisani suan dedigim gibi fani eco moda almazsaniz sesli calisiyor kasada bitek psu fanini duyuyorum oyle diger fanlardan ayrilan bir sesi var. Seasonic oneririm ama prime serisi... suan geriye donme sansim olsaydi focus + yerine prime gold alir evga ya falanda bulasmazdim. Corsair rmx lerde listemdeydi fakat guvenemedim. 2 yil sonra corsair h90 sivi sogutucu pompa sesi yapmaya basladi, radyatorde oksitlenmede vardi, garantiye yolladim yenisini gonderdiler suan oyle bir sorun gorunmuyor. Corsairin kalitesinden suphe ederimde servisinden etmem orasi ayri..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.