Şimdi Ara

Fsp Hyper 500w kötü mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Fsp nin kötü bir marka olmadığı için ve Vatan da o fiyata daha kaliteli psu lar olmadığı için almaya karar verdim ancak yabancı bir forumda uzak durmam konusunda uyardılar ve hyper serisinin FSP nin en kötü ürünü olduğunu söylediler. Antec'in psu larını öneriyorlar, onları alamam. Ne dersiniz Hyper 500 çok mu kötüdür yoksa abartıyorlar mı ? Fazla güç çeken bir sistemim olmayacak (i3+750ti) ama bir patlama falan olmaz ihşallah demi ? Komple pc yanmasın da !

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ben de yabancı forumları aktif olarak kullanıyorum ama arkadaşlar biraz fazla zengin oldukları için -bizim paramızın değeri de düşük- tüm uygun fiyatlı ürünleri kötülüyorlar. Tier 1 en iyi desek, Tier 5 en kötü desek FSP Hyper 500 Tier 4 bir güç kaynağı malzeme kalitesi açısından. Ama durduk yere sistemi falan yakmaz, tek kanal olarak 12v+ 456watt veriyor, çok iyi bir değer bence. Fiyatı uygunsa alınabilir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: myalperen

    Ben de yabancı forumları aktif olarak kullanıyorum ama arkadaşlar biraz fazla zengin oldukları için -bizim paramızın değeri de düşük- tüm uygun fiyatlı ürünleri kötülüyorlar. Tier 1 en iyi desek, Tier 5 en kötü desek FSP Hyper 500 Tier 4 bir güç kaynağı malzeme kalitesi açısından. Ama durduk yere sistemi falan yakmaz, tek kanal olarak 12v+ 456watt veriyor, çok iyi bir değer bence. Fiyatı uygunsa alınabilir.

    Aynen öyle. Adamlar istese hergun G710 alıp çöpe atabilir. Orda fiyatlar ucuz. Tabi durumuna bağlı adamın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: crash_bandicoot

    Fsp nin kötü bir marka olmadığı için ve Vatan da o fiyata daha kaliteli psu lar olmadığı için almaya karar verdim ancak yabancı bir forumda uzak durmam konusunda uyardılar ve hyper serisinin FSP nin en kötü ürünü olduğunu söylediler. Antec'in psu larını öneriyorlar, onları alamam. Ne dersiniz Hyper 500 çok mu kötüdür yoksa abartıyorlar mı ? Fazla güç çeken bir sistemim olmayacak (i3+750ti) ama bir patlama falan olmaz ihşallah demi ? Komple pc yanmasın da !

    açıkçası çok tavsiye etmeyeceğim bir psu.

    o fiyata alabileceğin en mantıklı ürün xigmatek tauro olacaktır benim nezdimde.
    benim tier açılımım 10 a kadar olacaktır çünkü tier 5 yetersiz geliyor :)
    fsp hyper a tier 8 tauro ya tier 7 derim. Kötü psu değiller ancak çok kaliteli oldukları da söylenemez alternatif olarak sa tier 5 diyebileceğim xigmatek centauro serisine bakabilirsin




  • Gel bakalım xd

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O sistemre hicbir sikinti yaratmaz 10dan fazla fsp kullandip patlayan catlayan gormedim hatta 500w saga2 modelini gtx 680 ile sorunsuz kullaniyorum suan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alıyım geçiyim o zaman yapcak bişey yok. Xigmatek centuro biraz daha pahalı zaten.
    Sistem taş çatlasa 200w çekeceği için sıkıntı olmayacağını düşünüyorum ben de. İlerde upgrade edersem psu da değiştiririm artık :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: crash_bandicoot

    Alıyım geçiyim o zaman yapcak bişey yok. Xigmatek centuro biraz daha pahalı zaten.
    Sistem taş çatlasa 200w çekeceği için sıkıntı olmayacağını düşünüyorum ben de. İlerde upgrade edersem psu da değiştiririm artık :(

    Sayın crash_bandicoot,

    FSP üretici bir firmadır. Diğer markalar gibi başka yerden alıp üzerine kendine markasını yazmaz, tamamını kendi üretir. FSP şuanda Turkiye'de satılan birçok markaya üretim yapmıştır. FSP taiwan borsasında 20 yıla yakın zamandan beri varlığını sürdürmektedir. Marka değeri önemlidir. Üzerinde yazılan tüm değerler gerçek değerlerdir. Bilinen bazı markalar gibi kutu üzerinde yazılan değerlerden farklı performans göstermez. Böyle birşey yapmak marka değerine zarar ve borsa hisse değerinin düşmesine neden olacaktır. FSP'de fiyatı düşmek için böyle bişeyi göze alamaz. Bu yüzden kaliteden emin olabilirsiniz.

    Lenovo yada Casper bilgisayarı açarsanız içerisinde FSP power supply'ı görürsünüz.
    Ayrıca FSP Dünyanın en fazla 80plus sertifikasına sahip firmasıdır. Belki size fikir verebilir. Aşağıdaki linkten kontrol edebilirsiniz.
    http://www.plugloadsolutions.com/80PlusPowerSupplies.aspx

    Patlayacak yada çatlayacak bir durum yok. İçiniz rahat edebilir. Şuana kadar bir sıkıntı yaşamadık şükür, Varsa çatlayan patlayan göndersin fotografını gereğini yapalım.

    Fiyatın düşük olmasının sebebi Türkiye'de yeni ofisi açılmasından, tanıtım çalışmalarının yeni başladığından ve FSP'nin üretici oluşudur.

    Diğer bir noktada yabancı forumlarda yada bizim forumlarda olduğu gibi, markaların satış ekipleri sahte/farklı isimlerle kendi ürünlerini överek satış kazanmak istiyorlar, o yüzden forumda yazarlardan bilgi alırken tarafsız olanların yazılarını dikkate alırsanız sizin lehinize olur.

    güle güle kullanın.
    iyi günler.




  • Yabancı forumlarda corsair filan da kötüleniyor.Anandtechde corsair vs ve cx serisiyle ilgili çok fazla olumsuz yorum gördüm.Onlar bize göre daha üst seviye bileşenler kullanıyorlar çünkü bizdeki kadar pahalı değil.
  • Bugün montajı tamamladım, tabii içindeki parçaları (kapasitör falan) bilemem ama bana kalitesiz bir ürün gibi hissettirmedi. Bilgisayarı full yükte çalıştırmadım ama oyunlarda ses duyamıyorum. Boşuna evham etmişim sanırım. Sağolun arkadaşlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: crash_bandicoot

    Bugün montajı tamamladım, tabii içindeki parçaları (kapasitör falan) bilemem ama bana kalitesiz bir ürün gibi hissettirmedi. Bilgisayarı full yükte çalıştırmadım ama oyunlarda ses duyamıyorum. Boşuna evham etmişim sanırım. Sağolun arkadaşlar.

    rahat ol!
  • Haydaaalar olsun hocam. Yapma Allah aşkına FSP kötü kelimesine en uzak markadır. Heleki power ise konu: 1 numaradır!
  • myalperen kullanıcısına yanıt
    456w doğru fakat hyper serisi psularin hepsi çift 12v kullanıyor.Tek kanal değil.
    https://lh3.googleusercontent.com/proxy/fc6rTCUyWydrjSknBRwgWYlN6CByX0l7dDm1Ye6dVBYx6_cabTzmO7Nu4pl_styw42bItXcsi_sqwJ8t_DOGHUnhAZ3yClbYQqTyNU3B7t4W3uVH9w=w437-h337-nc

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 500w psu ile r9 280 ve i7 920 overclocklu olarak kullaniyorum. Sinirda gorunuyor ama uzun zamandir bir problem gormedim.

    12v kanali 432w.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.