Şimdi Ara

fujifilm HS20 exr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
6.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar forumu ve daha birçok sitede araştırma yaptım şimdi büyük ihtimal ile baya bi tartışma olucak.daha önce s4000 almayı planlıyordum elime alıp fotograf çekmeyi deneedıgımde fotograf kalitesi pek hosuma gitmedi. hs 20 yi pek deniyemedım ama renklerin filan daha canlı oldugunu fark ettim hs20 almayı düşünüyorum ama sadece biraz kararsızım Hs20 kullanan arkadaşlar memlunmu öncelikle onu sormak istiyorum ? daha önce dslr makına ile bi takım hcekimler yaptım fiyat bakımından hs20 ye en yakın canon 1000d var ama onda da video çekimi yok 55mm lens var üzerinde insan almışken tam özellikleri olan bi makına alsın isitiyor yüksek paralar vererek yeni lens alıcak kadar bi bütçem yok.çok çok profesyonel bişey beklemiyorum zaten günlük ama begenilcek ön planda olcak çekimler yapsın benim için yeterli.cekilen fotografları baya inceledim. bana yeticek kadar photoshop bilgimde var renk düzenlemesi filan yapabilirim.1100tl ye garantili sıfır hs20 buldum sizce almalımıyım bi fikir almak istiyorum kullananlardan? bütçem fazla yok 1000-1100tl verebilirim en fazla ekstradan para kacıramam ayrıca hs20 nın goruntu bakımından dslr makınalara çok benzemesiyle ilgimi çekti







  • teşkkurler. farklı tavsiyeler ve görüşleride bekliyorum
  • Linkte uygun tavsiyeler verilecektir.Mesajınızı oraya yazmanız yeterli
  • tek kelimeyle HS20 diyorum. Kullanıcısı olarak mükemmel bir seçim yaptığımı bu site sayesinde bir kez daha anladım.. Dostum kesinlikle hs20. Daha fazla ödemek istersen birşey diyemem ama paranın hakkını kesinlikle alırsın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fuatceylan

    tek kelimeyle HS20 diyorum. Kullanıcısı olarak mükemmel bir seçim yaptığımı bu site sayesinde bir kez daha anladım.. Dostum kesinlikle hs20. Daha fazla ödemek istersen birşey diyemem ama paranın hakkını kesinlikle alırsın.

    daha fazla ödemek gibi bi şansım yok zaten öğrenciyim.Araştırdıgımda sadece her konuda oldugu gibi fujifilm markasını kötülüyenler kafamı karştırdı sensörü küçük vs gibi yorumlar basit bi dijital makinayla bile dgru ayar yapıldıktan sonra ve biraz photoshop yardımı ile güzel sonuçlar ortaya çıkabiliyor amacım günlük fotograf çekerken güzel kalitler ve olumlu begeniler alıp verdigim paradan pişman olmamak yazdıgın mesajla bu makinaya biraz daha ısındım tşkrler :)
  • Arkadaş yukarıda yazdıklarım başka bir dildemi acaba
  • BASKA BIR DILDE DEIL AMA GENEL OLARAK SENIN VERDIGIN LINKTE TARTISMA GARIP GITMIS BURDAN HS20 ALICAKSAN PARANIN HAKKI OLDUGU VE ESASINDA SAYISAL DEGER OLARAK FIYAT ALTI OLDUGUNU BILE SOYLIYEBILIRIM SENSORLU CIHAZLARIN ARASINDA ALICAGIN EN GUZEL MM ODAKLI MAKINADIR VE FULLHD VIDEO KAYDIYLA BIRLIKTE ZEVK VEREN 1 MAKINA Sh@rKs-PoWeR SİTEDE HERKES ISTEDIGI GIBI YORUM YAPABILIR O KONUYA GIRINCEDE OHO BIZ YORUM YAZDIK LAFIMIZIN USTUNE LAFMI SOYLUYORSUNZ DER GIBI OLUYO KUSURA BAKMA
  • Tek kelimeyle kaliteyi ucuza almak derim hs20 için.yarıprof olmasına rağmen günlük hayatta istediğin herşeyi yapabileceğin bir makina almayan pişman...
  • Arkadaşlar siz şakamısınız nesiniz.2 gündür buralarda post'mu kasıyorsunuz yoksa fujiden paramı alıyorsunuz.HS20 vereceğeniz ücreti haketmeyen bir makine.Kaç defa yazıldı , ispat edildi.Bunun yerine s200exr çok daha iyi.Ancak size gene anlamayıp hs20 diyeceğiniz için size bol çamurlu fotoğraflar diliyorum
  • 550D ve D90'ı da ezmiş HS20, sen daha ne diretiyorsun shark...


    Bu üyelerin tümünü tek başlık altında şikayet ettim, umarım beklediğim sonuç gelir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

    550D ve D90'ı da ezmiş HS20, sen daha ne diretiyorsun shark...


    Bu üyelerin tümünü tek başlık altında şikayet ettim, umarım beklediğim sonuç gelir.

    İşte bu d90 ve 550d yi ezmiş fotolardan koyun diyorum tık yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR


    quote:

    Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

    550D ve D90'ı da ezmiş HS20, sen daha ne diretiyorsun shark...


    Bu üyelerin tümünü tek başlık altında şikayet ettim, umarım beklediğim sonuç gelir.

    İşte bu d90 ve 550d yi ezmiş fotolardan koyun diyorum tık yok.

    İmkan var mı




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

    Arkadaşlar siz şakamısınız nesiniz.2 gündür buralarda post'mu kasıyorsunuz yoksa fujiden paramı alıyorsunuz.HS20 vereceğeniz ücreti haketmeyen bir makine.Kaç defa yazıldı , ispat edildi.Bunun yerine s200exr çok daha iyi.Ancak size gene anlamayıp hs20 diyeceğiniz için size bol çamurlu fotoğraflar diliyorum

    @Sh@rKs-PoWeR,
    Gerçekten şaka gibi, vazgeçtim makinanın iyi ya da iyi olmamasından, "Ne yazacaksanız şu linkten devam edin" diyorsunuz, bunu bile algılamak bir tarafa sezgileyemiyorlar bile, yok efendim orada tartışma TUHAF gitmiş. Olabilir, eğer bu forumlar bir tartışma ortamında doğruyu bulma yoluysa siz fikrinizi karşı taraf fikrini düşüncesini söyler bir ortak nokra bulunur yada bulunmaz ama bazı şahıslar daha 3. 5. mesajlarında elde mızrak, top, tüfek yola çıkmışlar adeta bir şirketin militanı gibi hareket ediyorlar, hepsi bir tarafa forumda büyük harfla yazmanın hitap ettiğin kişiye BAĞIRMA anlamına geldiğinin bile farkında değiller.
    En iyisi bu kişileri görmezden gelmek. Asıl benim üzüntü duyduğum, bu şirket militanları nedeniyle ilk defa bir makina alma hevesinde, heyecanında olan kişilerin verecekleri paranın boşa gitmesi.
    İyiyi bilmeyene kötüyü anlatmanın bu kadar zor olduğu bir ülke görmedim, aslında boşa uğraşıyoruz. Bizim millet sobaya elini sürmeden elinin yanacağını anlayamıyor malesef, İllâ bizzat deneyecek, deneme sınama yoluyla doğruyu bulacak.
    Artık boşverdim şahsen. zaten forum işlevselliğini son bir haftadır iyice kaybetti. Bana PM' den günde en az 20 arkadaş ulaşıyor, elimizden geldikçe de bilgilendiriyoruz Zor oluyor tek tek cevaplamak ama yapacakta başka şey yok.




  • sensör beyinli gibi konuşmayın!











  • quote:

    Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

    550D ve D90'ı da ezmiş HS20, sen daha ne diretiyorsun shark...


    Bu üyelerin tümünü tek başlık altında şikayet ettim, umarım beklediğim sonuç gelir.

    @PlutosDaddy,
    Valla İnşallah diyeceğim 6 senedir ilk defa birini 1 ay önce şikayet ettim, Kimse tınmadı, Sonrası aklıma bir arkadaşım geldi PM' den dikkatini çektimde şimdilik sadece o topiğe belirli süre aklı baına gelsin diye girememe cezası verildi......
    Üyeliğini iptal etsende hatta IP' den de yasaklasan, bu "gündüz insan gece HIRT" tipler Cafe' lerden fake nick alıp giriyorlar. Yani aslında çok fazla yapacakta bir şeyde yok.
    Çoğunun akıl ve ruh sağlıkları da bozuk, Klavyeyi silah gibi kullanıyorlar. Biraz evvel TV' den duydum Avustralya' da Bir Türk kızının İntihar etmesine neden olmuşlar.
    Gün geçtikçe vatandaşlıktan çıkıp "HALK" oluyoruz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Crosshair

    sensör beyinli gibi konuşmayın!



    @Crosshair,
    Bu "Gündüz insan, Gece HIRT" tipler farkında değil aslında bize iltifat ediyor. Lüzumsuz eleman, sensörün ne işe yaradığından bi-haber.




  • quote:

    Hs20yi eline al manuel modda diyafram'ı 800e F değerini 2.3e al ve objektifi 300 ün biraz üzerindeyken birinin sadece gözünü çek.Fotoğrafı aç ve yaklaştır.Göz damarları seni çok etkiliycektir :).Bunu türkiyede yapabilen başka bir makine daha yok


    ...tarzı yorumlar yapabilen insanlarla tartışıyoruz. O kadar çabalamamıza rağmen anlamıyorlarsa aslında dediğin gibi bunları tamamen görmezden gelmek lazım. Hepsinin öyle ya da böyle birbiriyle bağlantılı olduğundan eminiz zaten; umarım şikayet sonucu patlarlar dediğim gibi.
  • yine tartışmalar başladı her fujifilm konusundaki gibi ben sadece kullananların yorumunu almak istemiştim.. Neyse tek birşey daha istiyim internetten çok baktım ama forumda bana hs20 makinası ile çekilmiş fazla bi zoom yapılmamış ayrıca photoshop kullanmadıgı bi resmi orjinal boyutuyla atabilirmi? yaklaştırınca bilgisayarda bozulmalar oldugu söyleniyor. kendi gözümle görmeliyim böle birşeyin olup veya olmadıgını başkasının dedigine,gösterdigine kendi gözünle görmeden tam emin olunmuyor soru işaretleri kalıyor insanın aklında..

    Konuya cevap atanlarada çok teşekkürler :)
  • Tartışmaların fuji ile alakası yok.Fuji kendini kanıtlamış iyi bir marka.Burda fujinin eleştirilen yanı hs20 gibi zoom manyağı ufak sensörlu makineler üretmesi.Bu makinelere karşı insanları bilinçlendirmeye kalktıkça geri tepiyor.Bu forumda optik zoom yüksekse daha kalitelidir diyen zihniyetlerde var.Kısaca kullanıcıların gözünü boyamaya yönelik bu makinelere kanmayın.Ayrıca istediğin örnekleri google'a Hs20 review yazarak ulaşabilirsin.İncelemeler içinde örnek fotolar yer alıyor.Tekrar yazıyorum illa bu tarz makine istiyorsanız s200exr alın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.