Şimdi Ara

Fujifilm X-A5 Aynasız Makine Önerir Misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,
    Bu yaz tatilinde eşim babasına ait Nikon D3200 makineyi kullandı ve çok hoşuna gitti. Heves sardı biraz, ona da uğraş olsun diye giriş seviyesinde bir makine hediye etmeyi düşünüyorum. Yalnız DSLR makineler çok cüsseli olduğu için aynasız makine tercih etmeyi düşünüyorum. Dikkatimi Fujifilm X-A5 diye bi makine çekti. Tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum.
    https://www.epey.com/fotograf-kamera/karsilastir/86203-102800/nikon-d3200-18-55mm_fujifilm-x-a5-15-45mm/farklari/







  • Öneriyorum... Sensör olarak Nikon D3200'den falan zaten çok iyi. Hele bir de ufacık olunca = çok daha fazla taşınabilir, evde yatmaz, her yere gider ve sonuç olarak verilen parayı daha çok hak eder, çünki foto çekmek için alındı ve daha çok foto çekme imkanı sağladı. Zaten D3200'e oranla da çok daha yeni bir model, teknolojik olarak da aynasız olması da bunun bir kanıtı. 2.250 liraya var ki Nikon D3500 bile en ucuz 2.400 TL idi sanırım. Yani fiyat olarak da sensör olarak da model olarak da, çıkış yılı olarak da alınabilir.
  • Teşekkür ederim.
  • O aletin en büyük derdi en beklenmeyecek zamanda otomatik odaklama yapmaması. Ben kafayı yiyordum odağı bulana kadar. Bazen iyi ışıkta bile odaklamıyordu alet, hele evde biraz loş ışıkta hiç ümitlenme. Onun dışında algılayıcı iyi, fiyat iyi, gövde kalitesi de fena değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.