Şimdi Ara

FUJİTSU SIEMENS Amilo Pro 2045 sorunlu mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • FUJİTSU SIEMENS Amilo Pro 2045 bu serinin sorunlu olduğunu söylüyorlar kulanan varmı? gercekten sorunlu bir model mi?



  • Çoğu insanda sorun çıkarıyor,tabi hiç sorunsuz kullananlarda var,alacağın yerinde önemini söylemeye gerek yok(teknosadan uzak dur) yurtdışında tamir görüp gelen cep telefonlar gibi (özellikle almanya) bunlardada tekno ağamız aracılığıyla epey getirtildi karar senin ama ben olsam almazdım,bi düşünsene daha az özellikteki bir başka f-s daha pahalıya satılıyorsa bu niye ucuz ve kampanya dediğimiz olay o anki maddi sıkışma veya bütçe fazlası verince kullanılan bir araç ve avrupada yılda en fazla 1-2 kez yapıldığı halde niye ülkemizde hergün kampanya var ne komplocu oldum değilmi,ama bunların hepsi doğru,forumu bir gez kararını öyle ver,ama şu an acer bir modeli var 5602 900 küsür dolar tavsiyemdir
  • Seveni var sevmeyeni var benim gibi alıp klavye firmware güncellemesi yapıp mutlu mesut kullananlar (nazer değmesin) olduğu gibi bazı arkadaşlarımız gibi mahkeme koridorlarını aşındıranlar da var. Sorunları olduğu bir gerçek. Sorun çıkaran arkadaşlara Allah kolaylık versin diyorum
  • Bu sorunlu cihazlar 2005 yılının son aylarında satılan cihazlardır. Zaten ondan sonra V2045'in ilk versiyonu kalmadı. İkinci versiyon olan ve özelliklerinde bir takım artırımlara gidilen siyah klavyeli V2045 çıktı. Bu cihazda sorun yaşayan var mı bilmiyorum. Ben ilk versiyonunu kullanmama rağmen şu güne kadar hiçbir sorun çıkarmadı.
  • siyah ve beyaz klavyelileri var beyaz olanlar mı sorunlu acaba.
  • Sanırım şu anda beyaz klavyeli olanlar satılmıyor. Benim bildiğim 1.73'lük işlemcisi olan beyaz klavyeliler sorunlu.
  • Bu konu birçok topic te tartışıldı. Bilgi alabilirsiniz. Benim elimdeki beyaz klavyeli olan teknosa nın 2005 sonlarında 3-4 kampanya ile kısa sürede tükettiği ve yüzlercesinin (hatta binlerce) servise 2-3 kez gittiği seridir. Sorun sadece klavye değil okursanız diğer sorunlarıda görürsünüz.
  • klavye sorunu deyil, beyaz klavyeli olanlar mı sorunlu yani bu modelin tamamımı sorunlu yoksa teknosanın satığı klavyesi beyaz olanlar mı?başka bir deyişle teknosa haricindeki başka bir yerden alınan siyah klavyeliler sorunsuz mu?
    quote:

    Orjinalden alıntı: YUSUFM

    Bu konu birçok topic te tartışıldı. Bilgi alabilirsiniz. Benim elimdeki beyaz klavyeli olan teknosa nın 2005 sonlarında 3-4 kampanya ile kısa sürede tükettiği ve yüzlercesinin (hatta binlerce) servise 2-3 kez gittiği seridir. Sorun sadece klavye değil okursanız diğer sorunlarıda görürsünüz.
  • dostum makinayı allırken dikkat et hatta bir kaç gün test et ama sunuda unuma elindeki alet her an patlamaya hazır bir bomba olarak düşün,paranla rezil olmayusufm arkadaşla konuş o sana bu makinaları anlatacak en iyi arkadaş...
  • ben ve arkadaşım teknosadan almıştık ve beyaz tuşlu olan seriden. bizimkiler problemli çıktı ama diğerlerinin sattıklarını bilmiyorum.

    quote:

    Orjinalden alıntı: arena

    klavye sorunu deyil, beyaz klavyeli olanlar mı sorunlu yani bu modelin tamamımı sorunlu yoksa teknosanın satığı klavyesi beyaz olanlar mı?başka bir deyişle teknosa haricindeki başka bir yerden alınan siyah klavyeliler sorunsuz mu?
    quote:

    Orjinalden alıntı: YUSUFM

    Bu konu birçok topic te tartışıldı. Bilgi alabilirsiniz. Benim elimdeki beyaz klavyeli olan teknosa nın 2005 sonlarında 3-4 kampanya ile kısa sürede tükettiği ve yüzlercesinin (hatta binlerce) servise 2-3 kez gittiği seridir. Sorun sadece klavye değil okursanız diğer sorunlarıda görürsünüz.






  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.