Şimdi Ara

Full HD Monitör Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Oyun oynamak ve film seyretmek için, 1920x1080 çözünürlükte iki tane lcd monitör önerisi rica ediyorum. Birinin fiyat aralığı 250-300 lira, diğerininki ise 350-400 lira. Bildiğim kadarıyla 250-300 lira arası monitörlerde HDMI çıkışı biraz zor bulunuyor, ancak olursa iyi olur. En kötü ihtimalle de DVI bağlantısı olsun. Diğerinin ise HDMI çıkışı kesinlikle olması gerekiyor. Bunun dışında, DVI ile HDMI arasında, özellikle film ve oyunlarda gerçekten gözle görülür bir fark var mı? Şimdiden teşekkür ederim.



  • +1 benimde aradığım bir şey bu birde oyun konusunda tepki süresi önemli oluyormuş şu 2ms-5ms muhabbetleri. 5ms yeterli olurmu oyun için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1Ceko

    +1 benimde aradığım bir şey bu birde oyun konusunda tepki süresi önemli oluyormuş şu 2ms-5ms muhabbetleri. 5ms yeterli olurmu oyun için.

    gene de 2 ms olanlara bakmak,bu modellere eğilmek daha iyi..ben de zaman zaman 5 ms olan monitörler için alma eğilimi gösteriyordum fakat şu an xl2370'i bekliyorum..gelir diye ümit ediyorum..üstteki arkadaşın koyduğu bütçe iyi ama çok bir şey beklememeli bu bütçe ile...

    ben bunu öneririm : arkadaşın tümm işini görür...bütçesine de tam uyumlu

    http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-b2230h-215-5ms-analogdvihdmi-full-hd-wide-screen-lcd-monitor-parlak-siyah/ProductDetails.aspx?productId=bd56026&categoryId=986

    ama bu da 5 ms..




  • 2ms 5ms farketmez arkadaşlar gtg (grey to grey) her zaman 5ms dir unutmayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.