Şimdi Ara

Furmark Test,Ekran Kartımda Sorun Mu Var ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar kurduğum yeni sistemde ekran kartım msi rx470 3 dakika furkmark testi yaptım fps normalde 79 81 lerde. Ancak 2 dakikadan sonra anlık fps düşüşleri yaşamaya başladım. Ekran kartından Coil Whine sesi zaten geliyor 2 gündür oyunlara girerken vs. ama etkileyeceğini düşünmüyordum. Normal mi fps düşmeleri ?
    Coil Whine sesi kesiliyor fps 20 30 a düşüyor saniyelik sonra tekrar Coil Whine sesiyle birlikte yükseliyor.
    Kart 80derece civarında seyrediyor. Sorun mu var acaba ?

    EDİT :
     Furmark Test,Ekran Kartımda Sorun Mu Var ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azazel4141 -- 3 Eylül 2016; 0:04:55 >







  • Güncell... Güç kaynağı corsair cx750 750watt lık bir psu. Üstelik sistem 3 günlük. Bu soruna sebep ne olur acaba ? Yanıtlarınızı bekliyorum gerçekten sorun varsa geri göndereceğim.
  • Senin ekran kartının yanında benim ekran kartımın esamesi okunmaz ama aynı testi bende yaptım ve öyle dediğin gibi fps dalgalanmaları olmadı.
    Coil Whine sesinin kesilmesi ekran kartının yükten çıktığını gösterir ki zaten Coil Whine sesi kesildiğinde fps düşmesinden bu belli olmuş, bir ara yeni nesil amd ekran kartlarının, anakarta takıldığı yerden (yanlış bilmiyorsam ? ) az güç çektiğinden dolayı performans sorunu yaşıyormuş ve ekran kartlarına yeni bios yazılımı ile bunu çözeceklermiş diye bir şey okumuştum forumda, ancak bu çözüme kavuştu mu bilemiyorum, büyük ihtimal forumda amd rx serisi ekran kartları konusunda vardır bu konu, bir bak istersen ?
    İade etmene bir şey diyemem seçim senin, bir sorun olduğuna inanıyorsan iade yaparsın ancak hem iade süresi geçmeden hemde gerekli bilgileri almadan bence iade etme.

    Bu da benim düldül,ün sonuçları :)

     Furmark Test,Ekran Kartımda Sorun Mu Var ?




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.