Şimdi Ara

FUT PC PLATFORMUNDA SIKINTILI MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhaba arkadaslar yaklasık 4 yıldır fut oynuyorum 3 senedir PS3 bu sene ise PS4 e geçtim fifa 16 yı bazı sebeplerden dolayı PCde oynayacagım bi kaç tane konuda kötüleyenler olmuş PC platformunu sizden ricam acaba ps ve pc platformu arasındaki farklar nelerdir ( Transfer Market , HACK vs...) kötüleyenler neden kötülüyor yardımcı olursanız sevinirim.




    Edit:Arkadaslar bi iki arkadasım ( pc platformunda oynayan ) bazen maç yapacak oyuncu bulamassın ve transfer market çok kısır dedi acaba bunlar abartılacak derecede mi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkantok -- 13 Ağustos 2015; 20:40:26 >



  • PC'de hileciler yüzünden oyun oynanmıyor. Konsol tavsiye ederim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ne tur hileler yapılıyor normalde konsolda oynuyorum zaten ama bu sene mecburen pc gecmek zorundayım yani coins hilesi felan mı yoksa adam oyunda 3-0 yeniliyorken bizim baglantımızı koparabiliyor mu ya da kendi baglantısını kopartıp macı yoksayabiliyor mu
  • Aynene dediğin gibi hileler yapıyorlar. Sonuç olarak her türlü zarardasın. Zaman kaybını geçtim, kontrat parası da gidiyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • anladım hocam teşekkür ediyorum artık nasip kısmet cok ucuza key bulursam oynarım olmassa 17 yi bekleriz konsolda devam ederiz
  • Rica ederim. Tekrar diyorum, PC'de FIFA Oynanmaz.
  • Fifa 15 için soruyorsanız şuan sıkıntı yok, atı alan Üsküdarı geçtiği için div 1'de yoğun hileci olmuyor artık. Oyunu konsolda oynayıp da PC platformu hakkında atıp tutanlara kulak asmayın. Fifa 16 için ise belli olmaz, oyuna yeni bir koruma sistemi getirip yamuk yapanı banlarlarsa sıkıntı olmayacaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serkantok

    Öncelikle merhaba arkadaslar yaklasık 4 yıldır fut oynuyorum 3 senedir PS3 bu sene ise PS4 e geçtim fifa 16 yı bazı sebeplerden dolayı PCde oynayacagım bi kaç tane konuda kötüleyenler olmuş PC platformunu sizden ricam acaba ps ve pc platformu arasındaki farklar nelerdir ( Transfer Market , HACK vs...) kötüleyenler neden kötülüyor yardımcı olursanız sevinirim.




    Edit:Arkadaslar bi iki arkadasım ( pc platformunda oynayan ) bazen maç yapacak oyuncu bulamassın ve transfer market çok kısır dedi acaba bunlar abartılacak derecede mi ?

    arkadaşın her konuya yorumu olduğu için gene bilmeden sallamış. PC platformunda 1000i geçkin maç yaptım sadece şuana kadar 1 tane hileciye denk geldim oda banlanmıştır büyük ihtimal. Ama kadro kurmak için hile yapanlar var mı onu kimse bilemez doğru düzgün.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Osvaldo17

    Fifa 15 için soruyorsanız şuan sıkıntı yok, atı alan Üsküdarı geçtiği için div 1'de yoğun hileci olmuyor artık. Oyunu konsolda oynayıp da PC platformu hakkında atıp tutanlara kulak asmayın. Fifa 16 için ise belli olmaz, oyuna yeni bir koruma sistemi getirip yamuk yapanı banlarlarsa sıkıntı olmayacaktır.

    Aslında genel olarak sormustum pc platformu hakkında bilgi sahibi olmak icin cok teşekkür ediyorum yorumunuz için
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    Aslında dogruyu soylemek gerekirse kim hile ile coins kasmış kadro dizmiş ilgilenmiyorum beni asıl ilgilendiren oyun ici hackler sanırım cevabı da aldım teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.