Şimdi Ara

Futbolcu mu Katil mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kasten adam öldürmeye teşebbüsten halen neden tutuklanmadı anlamak güç. Stadyum çıkışında hemen kelepçe takılarak götürülüp tutuklu yargılanmalıydı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • por favor kullanıcısına yanıt

    Haklının değil güçlünün adaleti olursa eğer bir ülkede...


    Sonuç böyle olur.

  • Yerde yatan adamın kafasına tekme atacak kadar ne yaşadın merak ettim. Yuh lan!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trabzona suresin saha kapatma cezasi verilmeli.
    Birdaha da bjk liler bile yapsa ayni ceza verilmeli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kugutex -- 20 Mart 2024; 11:28:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evohan kullanıcısına yanıt

    04.11.2023 fenerbahçe - trabzonspor maçının sonundaki görüntüleri izlemenizi tavsiye ederim. orta sahada sevinenler hangi takımlı gözünüzle görün.

  • Bu olayda korkudan ses çıkaramayanlar Fenerbahçeli futbolcuya gelince sağ duyulu kesiliyor.


    Futbolcu mu Katil mi ?
  • Konu kapanmıştır.

  • aşağıya atlayan hamsi ne düşünerek atladı bokscu gibi pozisyon alıp saldırmayı bekler. sokakta görsek birine haksız yere saldıran birini meydan dayağı yer buda öyle bişey. aşağı atlıyorsa dayak yiyip sakat kalmayıda göze almıştıır bence ne bekliyordu 7/24 spor yapan adamların hiç bir şey yapmadan bekleyeceğini mi komedi.... bunlar dayak yiyecekki bir daha kimse cesaret edemeyecek inmeye.

  • Osayi ve Osterwolde 5`er maçtan fazla ceza alırsa Ally Koch Namert Hakan Yandaş`ı ve İ.CaN Eğriyat`ı tokatlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben İsmail Kartal`ı takdir ettim açıkcası. Kafasına cisim geldi yaralandı ağlamadı abartmadı. Maç skoru o an aleyhine olsaydı aynı duruşu sergilermiydi öngörüm yok.

    Güvenliğin yere yatırdığı kişiye FB futbolcuları saldırmasaydı yine Osayi ve Ostervoldeyi`de eleştirmezdim kendilerini savundular derdim.
    Ben asla körü körüne holigan taraftar olmam.
    En az 100 maçı Mecidiyeköy Ali Samiyen`de izledim kimseye küfür etmişliğim yok,hatta bir maçta rakip takımn kalecisine (Ömer) ana avrat sürekli küfür edilince stadı terkettim.

    Trabzon'da güvenliğin tuttuğu taraftara delirmiş gibi saldıran afrikalı futbolcuları savunanları normal bulmuyorum. Sen ortasahada seni çağıran gitmeyin diyen arkadaşlarının dediğini yapsan güvenlik çemberini oluşturup 2 kişiyi tutup alacak götürecek güvenlik zaten.
    Olayları arttıran güvenliğin yere yatırdığı kişinin kendini savunamayacak haldeylen tekme ve yumruklarla döğülmesi. O kişinin de tribünde arkadaşları akrabaları varsa yerinde tutamazsın,durduramazsın o görüntü karşısında.
    Bence sahaya ilk giren 2 kişi tutuklanmalı cezası ertelenmeden 6 ay cezaevi görmeli. 500'er bin TL de para cezası almalılar. 500 bin TL Trabzonspor'un zararında devede kulak değil ama olsun.

    Olayın diğer aşamasında ise güvenliğin yere yatırdığı sımsıkı tuttuğu kişiyi acımasızca döğenlerin savunulacak yeri yok. Cezayı Türk Devleti verir,etkisiz hale getirilen kişiye sen zulm edemezsin. Türk Devleti kendine kurşun sıkan askerini şehit eden teröriste bile yakalayıp kelepçe takınca iyi davranıyor,eziyet etmiyor,vurmuyor döğmüyor.

    Sen kimsin güvenliğin yere yatırıp kollarını ellerini bacaklarını tuttuğu kıpırdatmadığı kişiyi fırsat bilip acımasızca tekmeleyerek eziyet ediyorsun,farkın ne,ayrıcalığın ne.
    Osayi ve Osterwolde o gece Trabzon Emniyeti ve Cumhuriyet Savcılarınca bırakılmamalıydı.
    Bırakılmaları devleti küçük düşürdü. Ortada kamuya yansımış bir olay var,illa saldırıya uğrayanların şikayet etmesine gerek yok. Olay kamu alanında gerçekleşti,devletin otoritesi bertaraf edildi,kişiler devketin yerine ceza vermeye çalıştı. Savcıların hemen o gece Osayi ve Ostervolde'yi gözaltına aldırmaması çok çok ilginç. Savcılık emri olmadan emniyet gözaltı yapamazdı,sorgu yapamazdı.
    Benim devletim Trabzonda olayın başında da sonunda da malesef gerekeni yapmadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 20 Mart 2024; 17:6:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • AKINLASINN A kullanıcısına yanıt

    Klasik bomboş bir yorum. Elinde bir veri mi var bu olaya sesini çıkartmayanlar senin boksör oyuncularını eleştiriyor diye?


    Bu kişinin o dönem yurt dışında okuduğu okula kadar mail atıldı öğrencinizi görün diye. Atanlardan biri de bendim. Şimdi onay veriyorsan, yerde etkisiz hale getirilmiş adamın kafasına tekme atıldığı için de sağ duyulu kesileceğim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Louise Attaque -- 20 Mart 2024; 17:34:18 >
  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

    Yazdığın yorumu okudum, konu hakkında da objektif düşünmeye gayret ettim. Olay şu ki, sanki hiç dış bir etken yok durup dururken olmuş bir olgu gibi bakılırsa Osayi ve Osterworlde'nin durumuna biri sizin gibi bir yorum yapabilir. O durumda bile bence yorumunuz oldukça Osayi ve Osterwolde üzerine haksızca.


    Öncelikle yazınızın ilk kısmı nötr yaklaşmaya çalışmışsınız gibi anlaşılsa da 90 dakika boyunca Trabzon taraftarının yaptığı taşkınlıkları hiçbir şekilde kınamıyor ve bahsetmiyor, sanki o atmosfer ve olaylar silsilesi hiç olmamış gibi davranıyor. Bakın biz sakin kafa ile sandalyemizde otururken durup dururken polisin derdest ettiği birine tekme atsak elbette gözaltına alınırız. Ancak eğer objektif bir bakış açısıyla yaklaşmak istiyorsanız takdir edersiniz ki durum o kadar basit değil. 90 (ne doksanı 105) dakika boyunca küfür, pet şişe, para, çakmak ve bunun gibi maddeler size doğru atılsa ne zaman ne şekilde yaralanabileceğinizi düşündüğünüz bir süre geçirseniz hepimizin vücudunda adrenalin şu an oturup burada yorum yazdığımız seviyede olmayacaktır, yani davranışlarımız da muhtemelen normal olmayacaktır. Bunun takım ile renk ile ilgisi yoktur bir insan psikolojisinin tezahürüdür, yani böyle davranmak için gaddar olmaya da gerek yoktur.


    Objektif yaklaşabilen ve UEFA kurallarınca yönetilmiş bir maç olsa bu olayın hiç yaşanmayacağını da herkes bilir.


    İşte bu yüzden, ben de fanatikliği bir tarafa koyarak diyorum ki cinnet altında da olsa Osterwolde'nin hareketi yanlıştı. bu yüzden sevilmeyedebilirim ama vicdanım öyle söylüyor. Ama şunu da biliyorum ki kendimi onun yerine koysam onun gibi davranır mıydım sorusuna açık ve net biçimde hayır davranmazdım cevabı da veremiyorum çünkü aynı psikolojik şiddete maruz kalmadım. Bu yüzden ceza verilse bile bu cezanın bu faktörler ve TFF'nin de kendi ciddi kabahati düşünülünce indirimli olması gerektiğine inanıyorum.





  • İyi hazır yatırmışken başka birşey yapmamış.Yerde yatan adamın elinde bıçakla sahanın içinde ne işi varmış.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ajapai kullanıcısına yanıt

    bıçak değil avrupa meşelesi


    Futbolcu mu Katil mi ?


    Futbolcu mu Katil mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Louise Attaque kullanıcısına yanıt

    Okula mail mi attın Futbolcu mu Katil mi ? Futbolcu mu Katil mi ? Futbolcu mu Katil mi ? 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt
    Avrupada olsalar coktan sinirdisi edilmislerdi.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ookami O kullanıcısına yanıt

    Olaylardan en çok etkilenenlerden ve bir Galatasaraylı olarak sevdiğim İsmail Yüksek ve Serdar Dursun neden Osayi Samuel Osterwolde (Oosterwolde) gibi sahaya girenlere saldırmadı.

    Uzatmayacağım. Osayi ve Oosterwolde Türk halkına meydan okumuştur ve hava atmıştır.

    Olayların görüntülerini ertesi gün inceledim.

    Sahaya ilk giren maskeli kişiyi sanırım uzak doğu sporları bilen özel güvenlik 2 harekette yere yatırıyor,diğer güvenlik de yardım ediyor yere yatırıp kımıldatmıyorlar. Güvenlik bu kişiyi yere yatırıncaya kadar saldıramayan Osayi etkisiz hale getirilmiş yerde kımıldayamayan kişiye tüm gücüyle tekmeler atıyor. Bu kişi sana vurmadı. Bu kişi sana saldırmadı. Eğer sahaya giren bu kişi FB futbolcularından yada ekibinden birine saldırsaydı Osayi'yi ben takdir ederdim bravo savundu arkadaşlarını diye.

    Sahaya her giren taraftar futbolculara saldırıyor diye bir kesin durum yok. Avrupada ve ülkemizde sahaya çok kez giren taraftar oldu,kimseye saldırmadan sahada koşup egolarını tatmin ettiler.

    Şuana kadar korner bayrağı hariç kesici batıcı bir alet ile sahaya girildiğine dair görüntü yok montaj görüntüler hariç.

    Olaylarda sahaya giren ilk 2 kişiye Özel Güvenliğin saha içerisinde engel olabilği görülüyor. FB futbolcuları ortasahada Serdar Dursun'un çağırdığı alanda beklese,iÖzel Güvenlik çembere alıp barikat yapıp yaklaşılmasını engelleyecek.

    Özel Güvenğin tutup etkisiz hale getirdiği yere yatırıp oynatmadığı kişiye Osayi acımasızca vuruncaya kadar sahaya giren kişi sayısı 2 kişi.

    O görüntülerden sonra sen Trabzonluları tribünde tutamazsın,artık maç ile spor müsabakasıyla ilgisi bitti durumun. Sahaya FB futbolcuları harici FB ekibi de giremez ama girmişler seyirci döğüyorlar. Bu normal değil,sahaya yüzlerce Trabzonlunun girmemesi takdir edilecek bir tavır.

    Osayi çok cesursa neden daha sonra kaçıyor. Osayi Samuel Türk halkına zulm etmiştir benim gözümde. Ekibini savundu denilecek durum yok. Aklı sıra döğüş kulübüne çevirdi ortamı hava attı.

    Daha fazla seyirci sahaya girmediği için,kimse hastanelik olmadığı için ben sevindim ama Osayi ve Oosterwolde'ye karşı acayip kızgınım,orada tribünde ben de olsam yerimde kesinlikle duramazdım.

    Osayi ve Oosterwolde TFF & PDFK cezaları haricinde Türk mahkemelerince de yargılanmalıdır.

    Batshuayi'nin tekmesini bile artık o ortamda kendini savunmak olarak gören biriyim eğer Batsuayi'nin o tekmeden başka hareketi yoksa ceza almamalı diyen biri olarak bunları söylüyorum. Batsuayinin yaptığı ile Osayi ve Oosterwolde'nin yaptıkları farklı.

    Keşke sonra tünele kaçmasalardı da gösterilerine devam etselerdi. İşte o zaman bravo cesur adamlarmış,korkusuzlarmış derdim. Yere yatırılmış kolları bacakları tutulmuş benim için taraftsr değil provakatör olan o kişiye vurmak kolay.

    Oosterwolde ve Osayi ceza alsalar da almasalar da Fenerbahçe'ye ksrşı Türkiye'de başta Trabzon halkının yıllarca olmak üzere halkın tepkisinin oluşmasına sebep oldu Özellikle Trabzonspor - Fenerbahçe maçları artık çok sıkıntılı geçer.

    Osayi Samuel ve kışkırtıcı Namert H.Y. gelip geçici. Emre Belözoğlu bile unutuldu,dışlandı.

    Osayi ve MHY yüzünden Türkiye`de yıllarca sürecek FB sevgisizliği,antipatisi oluştu.

    Ben bir Galatasaray taraftarı olarak herşeye bahane bulması,mızıkçı yapısını itici bulsam da İsmail Kartal`a değer veriyorum seviyorum. Ailesi de gösterişsiz örnek aile. Bazen rastlıyorum İstanbul`da.

    Ferdi ve İsmail Yüksek`i de severim,formlarının yükselmesini isterim. Milli takım finaller oynasın onların katkısıyla.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 20 Mart 2024; 23:52:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt
    Dusuncelerine katiliyorim. Tahrikci MHY bile akilli davranil tunele kostu, onu bile takdir ettim bu yuzden. Osayi ve Osterwoldenin ertesi gun sinirdisi edilmesi gerekirdi. Canakkale zaferinin yildonumunde FB formali Ingiliz vatandaslari etkisiz hale getirilmis taraftara saldiriyor. Kramponla kafasina tekme atiyor. Turk Adaleti ise sorusturma dahi acmiyor. Bu adamlar yarin Turkiyeyi terkedip Fenerden ayrilinca Türkleri dovduk diyecekler. FB taraftari bunlarin Grafittisini duvarlara isleye dursunlar. Ne olursa olsun Osayi ve Osterwoldeye hem PFDK hemde TCK agir cezalar vermelidir. Yoksa her iki kurumda sayginligini hepten yitirecektir.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu nasıl nefsi mudafa derhal adliyeye çağılmalı bu adamlar

    Futbolcu mu Katil mi ?
    Futbolcu mu Katil mi ?Erden Timur (@sirerdentimur) on Xtwitter
    Bu kendini koruma değil, En az 8 maç ceza almalı! @TFF_Org
    https://twitter.com/sirerdentimur/status/1769514453760966952?t=mnztzAO5Xo7vKYLM1EXeJA


    Futbolcu mu Katil mi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 21 Mart 2024; 1:35:45 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.