Şimdi Ara

g3 mü nexus 5 mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
1.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • aynen dediğin gibi aldım n11 den delta garantili sabah sipariş verdim kargolanmasını bekliyorum
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    Adam gibi android kullanmak isteyen Xperia dışında Nexus kullanmalıdır. Bu devirde hala ön yüklü uygulamalar ile kullanıcıyı oyalıyorlar. Saf androide en yakın rom Xperia'dır. Xperia z2 şu an alınabilecek en iyi cihaz. Z3 bile demiyorum çünkü gereksiz bir cihaz. Sony'nin 6 aylık döngüsünün saçmalığı. bunlar dışında Nexus cihazlardan şaşmamalısınız. Donanım anlamında eski diye bir şey kalmadığı için Google 24 aydan fazla destek verecek artık cihazlarına. Ben de Lg g2 kullanıyorum ama rezalet. Ya git İphone kullan ya da Nexus ya da Blackberry. Son yazılımı gecikmeden almak resmen işkence diğer markalarda sanki lütufta bulunuyorlar gibi. Samsung'u hiç söylemek istemiyorum tam anlamı ile rezalet bir marka.

    Ama Nexus 5'te şarj G3'ten bariz daha az gidiyor. Şarj önemli ise başka tabi. Ama 2k ekran bir telefon olduğunu da düşünürseniz G3'ün şarj anlamında hem de ısınma anlamında neden çok şikayet aldığı anlaşılabilir. Yani alınabilir bir cihaz değil g3. Deneyimli kullanıcı g3 tercih etmez. güzel yüksek çözünürlüklü ekran isteyen alır. Ama gözlerinizi çok rahatsız eder G3'ün ekranı. G3 2k olmasaydı piyasadaki en iyi cihaz olabilirdi ama tribünlere oynadı LG ve kaybetti bu cihazla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthkn -- 9 Nisan 2015; 8:00:35 >




  • g3 yanlış tercih bana göre. Nexus 5'ten vazgeçilir mi? Şarjı da o kadar kötü değil. Samsung s4 en iyi 4 saat gidiyor 2600 mah batarya ile. Nexus 5 ortalama kullanımla 2 gün dayanıyor. Çok yüklenirsen 1 gün. Çünkü içinde gereksiz şarj tüketen hiçbir şey yok. Tüy gibi hafif. Rami neredeyse hiç kullanmıyor. Sürekli 1,5 gb ram boş.
  • Merhaba ;

    G3

    İyi forumlar .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fthkn F kullanıcısına yanıt
    g3 aldım ben alalı 1 haftayı geçti. şarj konusunda şunu rahatca söyleyebilirm ekran parlaklığını otomatikte tutuyorum 2 gün açık durduğu oldu telin!.. oyun delisi değilim sms atıyorum genelde, arada tarayıcı , whatsapp sık sık kullanıyorum ve face ile instagramda çok geziyorum. face messenger yüklü değil ve wifi ile mobil veriyi kullanmadığım zamanlar kesinlikle açık bırakmıyorum. mobil veriyi açık bıraktım gerçi birkere pek fark olmadı sürede.

    Bence insanların şarjdan yakınmalarının sebebi telefonu geceleri falan şarjda bırakmaları olabilir yada telefonu alınca 24 saat şarj etme saçmalığı yüzünden bataryalarını öldürüyorlar sonra bu tel şarj tutmuyor yada sürekli telefon şarjı dolduğu halde 1-2 saat daha şarjdan çıkarmayanlar var. 2 bölüm dizi izlediğimde yarısı gitmiyor bile şarjın ekran parlaklığı full iken. Bide yerine göre otomatikten alıp parlaklığı bayağı düşürdüğüm oluyor bazende full e getiriyorum mesajlaşırken kısıyorum mesela bayağı ekranı bunları yapınca pil ömrü gayet iyi oluyor..

    güncellemeye gelince bence bu cihaz z2 den fazla güncelleme alır g4'ün daha yeni çıkıcak olduğunu düşünürsek Sony z1 ve z lere desteği kesti diye biliyorum yanlış biliyor olabilirim..

    Sony den vazgeçme sebebim şarj kapağının belli bir kullanımdan sonra tam kapanmama sorunu var pek çok arkadaşımda oldu bu z serisi kullanan. Bataryanın değişmemesi bence bir eksiklik. Birde kişisel zevkime göre g3 daha iyi geldi ellerim biraz büyük buyüzden ince çerçeveli ekran tasarımı ekranı genişletmiş şık ve kullanışlı geldi bana. Sony nin metallği hoşuma gitmişti ama arkadaşım g3'ü yurtda ranzanın üst yatağından 3 kere düşürdü gözümün önünde hiç birşey olmadı bayağıda demirlere falan vurdu düşerken abartmıyorum..

    Tek kötü yan diyebileceğim 400 lü g3 lerde yani geçen sene üretilenlerin hemen hemen hepsinde kasa çatlağı var bu senenin üretimlerinden duymadım ama umarım lg düzeltmiştir bunu bende 502 serisi var..

    not: Sony hayranlığım var bir daha ki telefonum çok yüksek ihtimal sony olacak


    edit: nexus konusunu atlamışım . piyasada sıfırını 1300 den aşağı bulamadım telefon iyi biliyorum ama ederi o değil bence sırf fiyatını yüksek tutmalarına kızdğım için almadım. Ayrıca g3 ün kamerası nexusu ezip geçiyor. Alırken kameraya pek takmadım ama bu güzel kamerayla insanın sağı solu falan çekesi geliyor.. Bazıları çok eleştirmişte kamerayı g3 de sonuçda bu bir telefon fotoğraf makinası değil. bir telefona görede gayet iyi çekim yapıyor bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terius -- 9 Nisan 2015; 15:27:59 >




  • G3

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nexus 5'in malzeme kalitesinin bu kadar berbat olduğunu bilseydim en başta kesinlikle g3 derdim. Çok kötü kalitede üretilmiş Nexus 5. Nexus 4 bunun yanında kral gibi duruyor. Aldığıma pişman oldum ama bir kılıf alıp öyle kullanacağım. Nexus olmasa bu kalitede hiçbir cihaz çekilmez.

    Bir zamanlar General Mobile Dicovery'e laf etmiştim ne kalitesiz diye. Nexus 5 ondan bile kalitesiz bir alet.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthkn -- 12 Nisan 2015; 1:57:11 >
  • fthkn F kullanıcısına yanıt
    kılıf bende kullanıyorum hocam düşer ekran falan gider yazık olur paralara
  • Sıfırı 1300 lira. Sadece istanbul bilişim denen site satıyor. Kesinlikle o para etmez. Yani yazılımı resmi google yazılımı olmasa hiç etmez. 850 liraya ikinci el buldum aldım hala çok. Yurtdışında ucuz ama yine kimse yüzüne bakmıyor. Zaten Türkiye'de de satan hiç yok. Keriz avındalar. Xperia Z2 gibi bir şaheser 1450 liraya düştü. Hedefim bundan kurtulup ondan almak.
  • fthkn F kullanıcısına yanıt
    aynen z2 yada g3 al bencede kasa çatladığını sorun edersen direk z2 al hatta etmiyosan g3 yapıştır
  • G3 iyi bir cihaz değil. Teknoloji tarihinde fiyatı onun gibi çakılan başka bir ürün olmamıştır. 2k ekran nedir ya? İşkence.
  • fthkn F kullanıcısına yanıt
    Ben 1250 liraya aldim fiyata gore iyi bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.