Şimdi Ara

🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (9421. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir - 11 Masaüstü
5 sn
194.671
Cevap
363
Favori
3.896.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
142 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 94199420942194229423
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kesinizmirliksk2 kullanıcısına yanıt
    Ciddiyet yok. Geçen sene jimnastik deplasmanı bana Okanın ne olduğunu göstermişti. Takıma hakim falan değil. Kurabiye Anadolu takımları sayesinde hava atıyor. İsmail de aynı Okan gibi ikisi de yetersiz.
  • burnaldinho B kullanıcısına yanıt

    Nelsson bi ara Sanchez in ve Kaan ın açıklarını kapatmak için o kadar zorladı ki kendini. Dakikalar ilerledikçe oda dağıldı. Sanchez her arkasına atılan topta adam kaçırdı. Üzerine köhn gibi bir bek olunca bizim sol taraf tamamen dağıldı

  • Mari Lwyd kullanıcısına yanıt

    Karaborsadan bilet alan taraftardan önce onu satan suçlu.Yönetim yönetim olsa bunları tespit etse diyeceğim ama ne fayda?

  • Okan Buruk'la Galatasaray taraftarinin bagi bugun itibariyle bitti. Dinamitin fitili bugun ateşlendi. Insanlar umarim bugun ku buyuk macta Okan duzelir umuduyla hic ses çıkartmadi ama bugün bardagi tasiran son damla oldu. Bugun kaybetmemizin tek sebebi Okan hocadır. Her buyuk macta ayni hatalari yapmaktan bikmadi. Demek ki bu adamin kapasitesi bu kadar. 1 macta adami yemiyoruz bakin. Bu bir birikim. Bu kadrolarla Ismail Kartal bile 96 puan topladi.

    Sira yonetime geldi. Bakin bu Dursun'la bu is olmaz. Takim sampiyon oluyor diye kimse ses cikartmiyor ama Galatasaray iyi yönetilmiyor. Erden Timur'la bile kavga eden bir baskanimiz var. Kulubun haklarini savunamayan bir baskan var. Tek derdi Florya'yi ona buna yedirmek. Artik bunu Erden Timur bile ustu kapali bir sekilde basin toplantisinda söyledi.

    Stadyumun hali icler acisi neden biliyor musunuz? Bu kombine sahiplerinin %70-80'i biletlerini qr kodla sattilar. Bu mactan elde ettikleri gelirle gelecek sezonun kombinesini yenilediler. Bu tahmin degil direk bilgi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riquelme76 -- 20 Mayıs 2024; 1:46:56 >




  • Bu maç Okan Hocaya yazar hazırlayamamis takımı. Kimse maça konsantre degildi. Şampiyonluk maçından evvel takıma 2-3 gün izin veremezsin böyle. Hatta eski uygulamaları hortlatip Perşembeden kampa almak lazımdı.

    Hadi diyelim maça bekledigin gibi başlayamadın. 22. Dakikada 10 kişi kalmış rakibine üstünlük kuramiyorsan bir sorun vardır. Daha soyunma odasına gitmeden sorunu analiz etmen gerekirdi devre arasında sorunu neşterle söküp alman gerekirdi. Bizim sorunumuz fiziksel üstünlük kuramamamizdi

    İkinci yarının başında Demirbayi çıkarıp Berkani, Ziyechi çıkarıp Zahayi soksa oyuna iş bitmişti 60ta golü bulurduk. Barış - Ferdi, Osayi - Zaha eşleşmeleri, Frede Berkani kitledik mi Torreira alan bulurdu. Torreira alan bulunca Mertens oynamaya başlardı, Mertens oynayınca İcardi oyuna girerdi

    İlk yarıda 30 dakikaya yakın 10 kişi oynamış bir rakip var, rakip ceza sahasına girme sayımız 3. Değişiklik dakikası 73

    Başka bir şey söylemeye gerek yok. Kendi evimizde kendi elimizle rezil olduk




  • -OdATA- kullanıcısına yanıt

    Bizim takim gecen seneki sarhos haliyle bile bu aksamki mactan daha ciddi oynamisti Fener macini. Fizik olarak dovustuk o mac. Valencia'yi Batshuayi'yi Arda Guler'i bogmustuk sahada mucadeleyle.


    O guzel takimi 2 transfer doneminde daha kotu bir hale getirmeyi basardilar. Ali Koc beceremezdi sunu.

  • Kesinizmirliksk2 kullanıcısına yanıt

    Abdülkerim varken neden Sanchez oynadı onu hiç anlayamadım hocam ben zaten. Kaç haftadır yedek klübesinde tuttuğun adamı bir anda neden derbiye salarsın. Ayrıca Abdülkerim türk, bu derbinin ciddiyetini değerini biliyor en azından ona göre oynardı. Sanchez'de kesinlikle bi ciddiyet yoktu bugün, haftaya gidiyom zaten yensek ne yenilsek ne kafasında bir oyun sergiledi. İlk haftalarda attığı uzun toplar paslar vs hiç biri yoktu bugün.


    Takımda bugün düzgünce işini yapmış sadece Torreira vardı, bir de Berkan oyuna girdikten sonra ruhunu koydu diyebiliriz. Nelson da yine nispeten diğerlerine göre iyiydi ama onun harici elle tutulur kimseyi hatırlamıyorum ben.

  • Dogru duzgun Ortasaha bulamadik. Zaniolo ihtiyacimiz varken tuttuk Villaya kiraladik, ne onlara yaradi ne bize. Ikinci yari CL de iken eldekilerode sattik tutup neye yaradigi belirsiz Aurier ve Viniscius aldik. Ikinci yari BAY parlamasa Mertens harikalar yapmasa isimiz zordu.

    Yedigimiz golde bugun vasat olan Köhnün sayesinde oldu, topa dokunmasa Auta gidecekti. 10 kisi takima 70 dakika gol atamadik. Oyuncular tutuktular.

    Neyse seneye Zaniolo geri donsun Vinisciusu Aurieri gonderelim Köhnün mevkisine daha guven verem biri dusunelim.
  • MonkeyDLuffy_ kullanıcısına yanıt

    Akıl tutulması, başka bir şey değil.

  • Şampiyon olsak da bizim taraftar bu geceyi unutmaz

    Okan hoca ve yönetimle taraftarın bağı bu gece itibariyle kopmuştur. Klopp falan getirse yeni yönetim keşke
  • Demekki neymiş, u19 daki çocuklarla oynayıp 100 yıllık rakibine saygısızlık edip dalga geçersen yarın birgün abileri gelip kendi evinde 80 dk 10 kişi oynadığı maçta haddini bildirirmiş. gs büyük bir kulüp olsaydı süper kupa maçında ebedi dostum dediği kulübe saygı duyar takımı sahadan birlikte çekerdi ama nerdeeee. kıytırık bir kupaya sattı kendisini her zamanki gibi.

  • Gecen hafta Karagumruk macinda da boyle oynadık. Stadyumdan canli izledim. Bugun ne oynadiysak gecen hafta da aynısını oynadik. Okan hoca artik tamamen taraftarin radarina girdi. Rn buyuk okan hocacilar bile pes etti
  • Akdenizz07 kullanıcısına yanıt
    Şans verdi o da buna karşılık olarak 21 puana direkt katkı sağladı. Bunu da sürekli mevkisi değişirken yaptı. İcardi ye gösterdiği toleransı Kerem e göstermedi. Formu düştüğünde geri çekti.

    Sezon başı mertens te formsuzdu. Sırf Zaha yı oynatmak için oynayamadığı mevkiye çekti Kerem i.

    Barış dışında ekstrem performans gösteren kanat yok şu an takımda. Kötü oldu mu o da kötü. Bugün hiçbişey yapamadı mesela.

    Şu anda sana ziyech tende, Zaha dan da, tete den de çok Kerem lazım. Ama o da taraftarın gözünde öyle bir pozisyondaki Konya maçında olası kötü sonucun baş sorumlusu olup çıkabilir. Bunu çok kötü idare ettiler bence.
  • burnaldinho B kullanıcısına yanıt

    Abdülkerim geçen hafta Karagümrük maçında çok sallanınca ondan kesti onu hocam


    sakatlandığından beri Abdülkerim de zaten form düşüklüğü vardı.


    ama net şekilde belli ki oyuncular havaya girmiş. Biz zaten yeneriz kzanırız havasındalardı.


    ya cidden yazık milyonlarca insana bu geceyi rezil ettiler.

  • Sast kullanıcısına yanıt

    %100 doğru tespit. Kanatlardaki yanlış tercihler ve Demirbay ısrarı bize kaybettirdi.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2

    Zaniolo geçen sene şapkadan tavşan çıkartmasa gene yenemezdik


    adam tek başına son 6-7 hafta taşıdı bizi

    Zaniolo'nun bizi son 6-7 hafta tasidigi sezon paralel evrende falan yasandi herhalde  


    Fener maci disinda ilk 11 cikmadi oyuna sonradan girip oyle takiliyordu bir sey yapamadan. Hatta Istanbulspor macinda oyuna sonradan girip 5 dakikada kendini attirmisti.


    Sampiyonluktan sonraki Fener maci nasil bir etki yarattiysa zihniniz gercek olmayan anilar yaratmis.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intercityfirm1895 -- 20 Mayıs 2024; 1:52:39 >
  • porsux kullanıcısına yanıt

    Sizlik bir şey yok biz kendi kendimize yenildik. Boşa kendinizi fasulye gibi nimetten saymayin

  • Haftaya yine böyle oynarsak ama şansa şampiyon olursak da Okan gönderilir bence.
  • riquelme76 kullanıcısına yanıt

    Abi erdende de suç var malesef


    Bir haftadır sürekli yeni gelin gibi nazlanıyor afedersin 


    Ya arkadaş net bir cevap ver konuyu kapat.Devam edip etmemeyi şampiyonluk sonrası düşüncem de geç.Bir haftadır kaçamak cevap veriyor.Camia tamamen bu adam kalacak mı kalmayacak mı şeklinde bir haftadır



    Yazın ciddi hatalar yaptı.Son güne kadar bedelsiz sisteme uymayacak isimler kovaladı.Okan hoca ile koordineli çalışmadığı ortada.


    Zanioloyu net paraya satmak yerine garip bir yöntem icat etti sonuç astona idarelik oyuncu verdin.


    Boeyi isterse sezon sonuna kadar oturturdu.Boey bildiğin kaçmış berkan olmasa çok ucuza gidecekmiş



    Şampiyonluk giderse ne erden kalır ne okan ne dursun.En az 5 senelik hasar çıkar

  • burnaldinho B kullanıcısına yanıt

    Bir tutan trasnfer Sanchez var diyorduk o da bence asiri profesyonel kendini adayan bir adam degil.


    Bizimkiler oyuncu transfer ederken karakterine de bakiyoruz diye caka satiyordu. Allahtan bakiyorlar bakmasalar kimleri alacagiz kim bilir.

  • 
Sayfa: önceki 94199420942194229423
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.