Şimdi Ara

🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (9425. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (1 Mobil) - 12 Masaüstü1 Mobil
5 sn
194.671
Cevap
363
Favori
3.896.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
142 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 94239424942594269427
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • porsux kullanıcısına yanıt
    Bu fenerliler ne içiyor acaba gerçekten komik insanlarsınız bir çark olduğuna inandırmışlar kendilerini başkanları başarısızlıklarını bununla örtüyor gariban taraftarda öyle mutlu oluyor işte

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yasin_92 kullanıcısına yanıt

    inşallah başkanınız sözünden caymazda Ali Koç'la yüzyüze tv ye çıkıp ligi ve pozisyonları herşeyi konuşur. ondan sonra görürüz bakalım kim beleşten penaltılar almış kayırılmış. inşallah yağlı surat sözünde dururda tüm Türkiye görür neyin ne olduğunu..

  • _conscript_ kullanıcısına yanıt

    Son 90 dk ye kaldık işin ucunda travma var.İçerde ki konya maçında kilidi 65 de açtık


    Biz fenerliler gibi alışkın değiliz hocam.Bugün yaşadığımızı 2000 de yaşadık adam akıllı toparlanmamız 11 sene sürdü

  • porsux kullanıcısına yanıt
    Aktör dedin de mert hakanın bir faul pozisyonu vardı geçen sene yuvarlana yuvarlana sahadan çıkıyordu

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yönetim fark etmeksizin, samiyen kombinecilerin peşkeş mekani olmaya devam ettiği sürece eski ruhu yakalayamayacağız. Gerekirse derbi maçlarında kombineleri geçersiz kılacaksın ama o stada turist al ma ya cak sın. Bu kadar basit.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maestro725 kullanıcısına yanıt

    Travma bugün yaşandı bitti gitti. Bundan sonra Konya'ya yenilirsek zaten hak etmemişizdir deriz geçeriz. Hayırlısı. Takım kendine gelir ben inanıyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaptan_tsubasa K kullanıcısına yanıt

    Lig ortasında bir maç olsa dediğiniz doğru ama bu maçta yenilgi nin hiçbir bahanesi yok.

    hatta beraberlik bile alsan yetecek maçta eksik rakibine yeniliyorsun. Olacak iş değil.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şampiyonluk gelse bile çok görkemli olmayacak çoğu taraftarın kutlama bile yapacağını sanmıyorum. Okan mahvetti herşeyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐



    Eşşeklere bak.Şampiyonluk gelirse çılgınlar gibi sevinmeyen fenerli olsun.Umarım ultra aslankadıköye çıkarma yaparda kudur kudura salya akıtırlar

  • Felsefesever hocam, bundan haftalar önce G.Saray’ı çözme senaryosu yazmıştım. G.Saray’ı yormak için pas organizasyonu gerekir diye. Neyseki Okan hoca press olayını bıraktı sonunda takım sonlara doğru yoruluyor diye.

    Diğer değindiğiniz, adam adama gölge markaj. Kanatlar tıkanmış, sola bindirme yapana 3 fb’li karşılıyor. Sağda Ferdi var diye fazla gidilmiyor. İsmail hoca da bunu bildiği için sol’a önlem almış.

    Ama Ferdi’nin karşısına Barış’ı verseydi barış’da agresif oyuncu olduğu için hakkından gelirdi. Ziyech yumuşak kaldığı için ve çabuk sinirlenen bir oyuncu olduğu için Ferdi hırslı girdi ona. Bu tür markajları ofansif orta saha çözer. Lincoln, Selçuk inan gibi, adam adama yapılan markajlarda defansın arkasına top atılır.

    Bu maç taraftar yoktu. Dediğiniz gibi pahalıdan satılan biletler, eşe dosta verilen biletlerden dolayı çekirdekçi tayfa, ayda yılda 1 maç izleyenler geldi çoğunlukla.

    Ziyech, tamam iyisin hoşsun ama son 5-6 maç sahneye çıktın diye ben devam etmem. Demirbay hep çöp dedim. Takımda oyuncular bile basmıyor diye kızıyordur ona.

    Top yekün böyle oynamak hocaya yazar. Maçı, yardımcıları ile iyi analiz etmediğini, senaryoları iyi çalışamadığını gösterir. Öyle elimde bireysel oyuncu var, biri çıkar atar bende kurtulurum mantığı bu maç yemedi.

    Okan hoca kötü hoca demiyorum. Sonuçta 17/17 yapmış. Belki bu maçtaki yenilgi hayırlıdır. Son maç öncesi, şampiyon olduktan sonra, kalbi ile değil, aklı ile kimin gidip gitmeyeceğinin analizini düzgün yapar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • tekkral34 kullanıcısına yanıt
    Avrupa da yokmuyuz...? İyi bak mavrupa fatihi... 3 senelik katılımda, 5 yıllık puan toplamında en iyi durumda ki Türk takımıyız...

    İsmail denen hoca müsvettesi yüzünden bu sene kazanabileceğimiz konferans şampiyonluğuna rağmen en yüksek puan bizde...

    &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Takım 17 maçtır kazanıyor. Her maç sonu burada olurum. Ne işse hiç görmediğim tipler cirit atıyor bugün konuda. Bu anı beklemişler gibi. Galatasaray kaybetse de Okan Buruk’a sallasam diye bekleyen taraftar müsveddeleri çıkmış piyasaya.

    Bu konunun müdavimlerinin eleştirileri başım gözüm üstüne de bu fırsat kollayan tiplere dayanamıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt

    Sanchez konusunda açıkçası ben oyuncuya çok kızamıyorum hocam. Yönetim fena sıvadı o konuda, satıcaz dedi oynatmadı bilmemne. Lig devam ediyor adamın menejeri İtalya'da takım takım dolaşıyor bu ne biçim iş. Üzerine ligin 2. devresi neredeyse hiç oynatmadık, geldik derbiye koyduk tabi adam da çok konsantre olmaz, umursamaz açıkçası.


    Ha Okan hocanın bakış açısını da anlıyorum Abdülkerim sakatlıktan sonra, özellikle son maçlarda çok açık veriyordu onu kapatmak istedi ama yine de 10-15 maçtır kesik attığın oyuncuyu oynatmak büyük kumar.

  • Bu arada ne Fenerliler ve G.Saray’lılar maç öncesi ve maç içindeki çirkefliği ile mert’i konuşmuyor. O çirkefliği ile sanıyor ki kulüp bununla 3 senelik sözleşme imzalayacak. Yeri gelir, kendi takımına bile “sözleşmem var, paramı almadan şuradan şuraya gitmem” diye döner seni bulur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eee biz uyardık sizi inanmadınız buyur ne oldu şimdi. 10 kişi deplasmanda üstün oyunla yendik. Yine olmayan bir kırmızı maçın başında en kilit oyuncumuza ama işte oyun her zaman tutmuyor. Bu arada fred in golünü temiz yediniz vicdansızlar Konya'da bir mucize beklemiyorum tabi ki ama şampiyonluğu kutlarken bu maç aklınızdan çıkmayacak o yeter

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _conscript_ kullanıcısına yanıt

    Fenerbahçe maçında yenilmeseydik Fenerbahçe`de iç karışıklık artacaktı,Ali Koç`u taraftarının önüne atacaktık. Bu gece Samandıra`da kutlama için değil, Ali Koç İstifa diye bağırmak için toplanacaktı taraftar.

    İyi oynayıp yenilsek iyi oynadık yenildik derdik. Fenerbahçenin maçta taktik ve sistem açısından en önemli 2 futbolcusu 1.si Fred, 2.si Dijiku idi.

    Dijiku 20.dakikada kırmızı gördü, 77 dakika 1 kişi fazla oynadık. Ayrıca FB`nin 3 önemli eksiği var. Hakem Arda Kardeşler de bize çalışııyordu açıkcası.

    Lehimize olan bu durumlara rağmen Okan Buruk`un takımı maça hazırlamamış olması,maç sırasında da Ziyech ve Demirbay`ı en geç 60.dakikada çıkartması gerekirken oyunda tutması yüzünden çok rahat kazanılacak maçta yenildik.

    Şampiyon olsak sa bu maçın hikayesi hatırlanacak,önümüze hep gelecek.

    Sırf MHY ve A.Koç için bile bu maçta yenilmemeliydik.

    Biraz başarılı olan teknik direktörlerin kibirlenip çok emeğim var biraz da ben kumar oynayayım inadıyla yaptığı gibi Okan Buruk da bu maçı verdi. Zaten maç sonu kınuşmasında ağzındaki baklayı çıkardı: Bizim de biraz hata yapma hakkımız olsun dedi.Bu hakkı kendinde görerek takımı eksik oynatan Ziyech'i 80 dakika sahada tutttu. Rekorları düşünmüyorum hedeflemiyorum açıkcası diyordu,bu akşam ben de İsmail Kartal da rekorlar kırarak buralara geldik,şampiyon olamasak da başarılıyız dedi. Şampiyon olamazsan başarılı değilsin Okan Buruk,sana çok pahalı kadro verildi. Icardi'nin maaşı 10 milyon Euro,sen Icardi'ye top getiren çalışma yapmamışsın. Ziyech 5 maçtır sadece 1 kere ceza sahasına ara pas atabildi. Kerem A girdi attırdı,girdi attırdı. Kerem Aktürkoğlu Mertens ve Icardi ile daha uyumlu oynuyor. Daha erken en geç 65.dakika da sıkmalıydın. 10 dakikada futbolcu ısınamaz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 20 Mayıs 2024; 3:25:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • f@ithline kullanıcısına yanıt

    Senin takımın 3-0 yenilirken şutun yoktu unutmuşsun da bu mu akılda kalacak? Köyferansta 6 tane yiyip unutmuşsun ki yüz bulmaya gelmişsin.


    Yıllar, kimin kaç kere şampiyon olduğunu yazar. İyi defans yapıp, karambole gol atıp yendiniz hepsi bu. Ama senin sahanda ve bizim sahamızda evire çevire yenildiniz be çabuk unuttun?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 94239424942594269427
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.