Şimdi Ara

galatasaray maçına bilet bulma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba,

    Bilet satışa çıkma bilgilerine baktığımda:
    12.03.2018 Pazartesi günü Yüksek Divan Kurulu Üyeleri, Kongre Üyeleri ve Temsilci Üyeler için (En fazla 1 bilet),
    13.03 2018 Salı günü Fenerbahçe Kart sahipleri ve Faturalı Fenercell aboneleri için (1 adet bilet)
    ve 14.03 2018 Çarşamba günü de genel satışa açılacaktır.

    şeklinde. Genel satışa bilet kalıyor mu gs derbisinde ? passodan Bilet bulma ihtimalimiz ne kadardır

    Teşekkürler



  • 14üne bilet kalacağını sanmıyorum. Ama fenercell ya da fenerbahçe kartın varsa 13'ünde bilet alabilirsin passodan. Tabi ki erken davranman lazım o günde.
  • edgar1899 kullanıcısına yanıt
    Hadi ya ciddi misin ben sadece bu derbi için passolig çıkarmayı düşünüyorum. 14'ünde de bilet alırım diyordum. Derbide bile full dolmaz diye düşünüyorum. Alacağım yer de ya migros ya da maraton üst.
  • ldr1907 kullanıcısına yanıt
    Derbide al satçılar çok oluyor. 13ünde 87 liraya aldıkları bileti 200-300-400e tutturabildiklerine satıyorlar daha sonra.
  • al satçılardan karaborsadan değilde passo sitesinden 14ünde alma imkanı olur mu acaba
  • KALJOJO K kullanıcısına yanıt
    109 TL olan maraton üst kenarlar ve 130 TL olan ortalar daha kongre üyelerindeyken öncelik hakkı bugün bitti.87 olan kale arkasınada yoğun talep var. Yarın kale arkası Fenerbahçe kart ve Fenercell ile biter 14üne bilet kalacağını sanmıyorum.
  • arkadaşlar merhaba

    maraton alt e blok 19.sıra çok aşağıdamı maç seyrederken sıkıntı çekilirmi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: edgar1899

    109 TL olan maraton üst kenarlar ve 130 TL olan ortalar daha kongre üyelerindeyken öncelik hakkı bugün bitti.87 olan kale arkasınada yoğun talep var. Yarın kale arkası Fenerbahçe kart ve Fenercell ile biter 14üne bilet kalacağını sanmıyorum.

    Hocam satışa açılmayan çok büyük bir bölüm var. Hatta stadın yarısı Buralar full kombine değildir heralde. Bu bölümler nasıl dolacak? 14ünde filan satışa açılma durumu var mı sizce. Böyle bir şey niçin yapılıyor
  • KALJOJO K kullanıcısına yanıt
    Stadın yarısı sayılar düşünüldüğünde büyük rakam değil maalesef. Düşünün sadece 30000 civarı kongre üyesi ve temsilci üye bitirdi şu anda satışa çıkan bölümleri. Fenerbahçe kart sahibi olan fenercell hattı olan yüz binler var. Genel satışa bilet kalmaz yani ki al satçılar var ben 8 sene adanada kaldım orada tanıdığım bir çok kongre üyesi, dernek üyesi, fenerbahçe kart sahibi var maça gitmeyecekler adamlar Adanada ancak öncelikli bileti 80-100 liraya alıp 300-400-500 liraya satıyorlar. Ben yarın öncelikli satışta maraton üst alabilirsem kendimi şanslı sayacağım olmadı mecbur kale arkası alacağız.
  • KALJOJO K kullanıcısına yanıt
    Çevrenizden bulabilirseniz maça gitmeyecek taraftar kart sahibi ya da fenercell kullanan birilerinin bilgilerini alın. Değişik bankalardan fenerbahçe logolu kredi kartı olan tanıdığınız varsa ya da sizde varsa onlarda taraftar kart olarak geçerlidir.
  • edgar1899 kullanıcısına yanıt
    Haklısınız. Fakat hocam satışa çıkmayan bölümlerin sebebi nedir biliyor musunuz? Evet kongre üyesi çok ama gri gözüken hiç satışa çıkmayan yerler heralde 25binden daha büyük. El altından bu kadar bilet verilecek değil ya. Bu gri bölümler yarın veya genele saklanıyor olabilir mi?
  • KALJOJO K kullanıcısına yanıt
    Satışa çıkmayan bölümler tüm biletler kongre üyeleri tarafından alınmasın taraftara bilet kalsın diye tabi ki. Ancak genel satışa bilet ayrılmıyor yarın tamamı satışa çıkıyor fenerbahçe kart sahibi ve fenercellilere, zira herkes kongre üyesi kolayca olamaz ancak 100 lira veren herkes kart çıkartabiliyor.
  • edgar1899 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim. şimdi fenercelli aradım faturalı hat olması gerekiyor oda 24 veya 48 saat içinde açılır dedi. Önce davransam şimdiye çıkmıştı ama geçen geçti.

    Acaba fenercell veya fb kartı olan var mı? veya tanıdığı? 2 tane bilet almamız gerek yardımcı olacak varsa memnun olurum
  • Arkadaşlar merhaba bir şey soracağım klübün fb kart çağrı merkezine ulaşamıyorum bir türlü o yüzden belki aranızda bilen vardır diye birde buraya yazayım dedim. Şimdi bende fb kart ama 1,5 yıl geçti son kullanma tarihini. Ben şimdi bunu yeniletsem aynı fb kart numarası ile devam ediyor değil mi, bu konuda bilginiz var mı acaba?
  • ibrahim0674 İ kullanıcısına yanıt
    Devam etmiyor. Sistem eski karttan geçiş yaparak yeni kart numarası veriyor.
  • temsilci üye olarak bilet almaya calıştım fakat hiç yer kalmamış arkadaşlar.
  • Size bir fikir olarak yazayım arkadaşlar ilk yarıdaki fenerbahçe beşiktaş maçı için Ordudan İstanbula geldik. 2 kişi herhangi bir önceliğimiz olmadan Maraton alt H bloktan genel satış günü bilet aldık. Biletlerin satışa açıldığı saatten önce pusuya yatmanız ve sayfayı sürekli yenilemeniz gerekiyor. 15 dk bile geç kalmayın derim. Ben yarın nasipse fenerbahçe kart ile maraton alt G - C kovalayacağım nasip bakalım.
  • Öğrenciyim,derbiye gitmek istiyorum.Fenercell kullanıcılarına erken bilet alma fırsatı var.Fenercell li olup maça gidemeyecekler varsa mesaj atabilir mi? Şimdiden teşekkürler.
  • eminöğretmen E kullanıcısına yanıt
    Hocam şu an bakınca çoğu yer dolu gözüküyor. İlk yarıdaki maçta da öncelikli günlerde böyle miydi?
    Sistem yeni açıldı zaten ama nerdeyse full dolu gözüküyor.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.