Şimdi Ara

galaxy gear s cep telefonu olmadan arama yapıyor mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
5.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Prometheus # kullanıcısına yanıt
    iki gün önce 1099 liraya aldım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semihvarol -- 2 Aralık 2014; 17:42:25 >
  • sim kartlı denediniz mi şarjını ? bu arada gear circle gelmek üzereymiş onu bekliyorum 100 dolar olacakmış fiyatı.daha iyi bir kulaklık önerisi olan var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: okapi81

    sim kartlı denediniz mi şarjını ? bu arada gear circle gelmek üzereymiş onu bekliyorum 100 dolar olacakmış fiyatı.daha iyi bir kulaklık önerisi olan var mı?

    gear circle bekliyorum ne zaman geliyor nereden öğrendiniz.
  • demosu samsung bayilerinde bi hafta sonra geliomuş
  • sonunda gear s kolumda...sim kartımı taktım ve konuşuyorum şarjıda gayet iyi gidiyo...sadece ilk senkronizeyi arkadasın s4 ünde yaptım onun tüm numaraları bende kaydoldu silemiyorum...nasıl silicem tekrar baska cihazla mı eşleştireyim sim kartını çıkartıp(numaralar geçmesin diye)
  • Font_Drakula F kullanıcısına yanıt
    Gear circle bende arastırdım ancak tanıtım yapıldıgı gibi spor yaparken cok islevsel degi, spor yapmayacaksam zaten envai çesit kulakĺık var ve hepsi gear s ile uyumlu. bir kere yine kablolar vs. Gorunuyor, kullanmadıgınız zamanda boynunuzda kolye görüntüsu beni tatmin etmedi..onun yerine makaralı bir makaron buzz kulakĺik aldim yaklaşık yaŕi fiyatından ucuza geldi, bir de spor yaklasık 8 saat giden blueant sport kulaklık var. Makaralı olanda müzik, video ses aktarımı yok, digeri biraz daha pahalı ancak spor icin ideal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saygım sonsuz dediklerinize ama mıknatısla bağlantılı kolye duruşu inanılmaz.yani o kadar derli toplu olmanızı sağlıyorki.birbirinedolanan kulaklıklardan sonra bunun nasıl özgür bir his olduğu tatışılamaz bence.spor falan yapmadım ama kulağımdan uygun başlıkları ile düştüğü olmadı.sesi zaten muazzam.gelen aramalarda kolyeyken mıknatısından kolay bi hareketle sol kulaklığı kulağınıza götürmeniz ve sağ kulaklığı miktrofon olarak kullanmak bence şeytanın aklına gelmeyecek bir dahicilikte...işin özü gear s ve gear circle kullanan insanların sokakta olmaması beni çok ama çok şaşırtıyor kendimi gelecekten gelmiş gibi hissediyorum...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: okapi81

    sonunda gear s kolumda...sim kartımı taktım ve konuşuyorum şarjıda gayet iyi gidiyo...sadece ilk senkronizeyi arkadasın s4 ünde yaptım onun tüm numaraları bende kaydoldu silemiyorum...nasıl silicem tekrar baska cihazla mı eşleştireyim sim kartını çıkartıp(numaralar geçmesin diye)

    Aynı sorunu bende yaşıyorum.Ne rehberdekileri silebiliyorum,nede rehbere yeni numara ekleyebiliyorum.Bu konu çok canımı sıktı.

    Onun haricinde sim kart taktıktan sonra özgürce ve şimdiye kadar koca telefonu boşa taşımışım dedirtircesine rahat bir kullanım sağlıyor.

    Bu arada elimi yıkarkan hiç çıkarmadım ve su geçirmesiyle alakalıda bir sorunum olmadı,Sadece ıslakken 1-2 saat hoparlöre su kaçmasından sanırım ses kısık ve cızırtılı
    çıkıyor,kuruyunca düzeliyor.

    Buradan Kullanan arkadaşlara sorum ; BU rehber olayının bir çaresi varmıdır ? Bu arada nokıa lumia 1320 kullanıyorum.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.