Şimdi Ara

Galaxy Note 4 detaylanıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
2
Favori
1.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozzy_carpe

    Bu samsung ne zaman batacak?

    köpeklerin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı hesap seninkisi
  • Samsungtan alınabilecek yegane seri note serisidir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekrem71 E kullanıcısına yanıt
    Note serisi candır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne bu acele

  • quote:

    Orijinalden alıntı: zotacing

    Türkiye'de ki bu şartlar ve fiyatlar ile saçma sapan bir fiyatlandırma olacak yine.

    Aç gözlü holdingler 2500TL fiyat çakarlar buna.

    Taksit de yok, millet mafyanın eline senetle 3000TL'den telefon sahibi olur.

    millet de açsın gözünü de almasın,
    note 4 çıkıyormuş, sanki face, twitter, whatsapp dışında kullanıyorlarmış gibi en güçlüsünü alıyorlar,
    şu anda elinde note 3 olanların tamamına yakını sosyal medya dışında telefonu kullanmıyor, yani 700 tl lik telefonla aynı işi yapıyor note 3
    şimdide teknoloji takip edenler 64 bit işlemcileri bekleyin diyor, sanki telefona 3D çizim proğramı kurup F16 uçağı çizecek.
    64 bit işlemci ne işe yarayacak gerçekten merak ediyorum, facebook'a 0.0002 saniye de mi girecek?

    gelir seviyesi normal olanlar için lg g2 den fazlası israf,
    parası olana lafım yok.




  • Samsung'un bugüne dek çıkardığı modellerdeki donanım tatminkar fakat tasarım ne olacak daha çok merak ediyorum. Yanılmıyorsam geçtiğimiz günlerde tasarımdan sorunlu bir eleman gönderilmişti. Umarım S5 gibi baştan savma bişey olmaz. Onun da arka kapağı iyi ama ön taraf felaketti.

    Note 3 bombasına yakışır bişey gelir umarım.
  • Bizim arkadaşın note 3 var kantinde tepsi niyetine bi şey kalmayınca telefona koyuyoruz taşıyoruz 2 çay taşıyor.

  • Artık samsung un tek amiral gemisi note serisidir

  • Adamlar birseyler yapmaya calisiyor dogru ama ben bir turlu isinamadim bu android cihazlara..

  • Qhd ekran ise çöp. İşlemciyi ve bataryayı güçlendiriyorlar yıllardır. Bir arpa boyu ilerleme yok yine de. S600 çıktı. Telefonlar full hd olunca çöp oldular. Şimdi s805 çıkaracaklar. Qhd ekran ile yine çöp olacaklar. G*t kadar ekranda neyinize 2k ekran? Laptobumda bile full hd çözünürlük bile fazlayken telefonlarda olması saçma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung'un Note 3 (N9005) hariç diğer tüm cihazlarına istediğinizi söyleyebilirsiniz ama note 3 (N9005) kesinlikle her türlü övgüyü hak ediyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreamparks -- 13 Haziran 2014; 11:37:22 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dreamparks

    Samsung'un Note 3 (N9005) hariç her diğer tüm cihazlarına istediğinizi söyleyebilirsiniz ama note 3 (N9005) kesinlikle her türlü övgüyü hak ediyor.

    Snapdragon versiyonu için bir şey diyemem ama exynos versiyonuna iki ay dayanabildim, elimden çıktığında en mutlu olduğum telefondur note 3.
    Kalem için çok heveslenip almıştım ama birkaç gün öylesine karalama yaptıktan sonra bir daha yerinden çıkmadı, yani o kalemi etkin bir şekilde kullanırım diye hayal ediyorsanız sonuç %90 benim gibi olacaktır şimdiden söyleyeyim.
    Ayrıca taşıması büyük dert, özellikle yazın kapri, şort falan giydiğinizde hiç çekilmiyor.
    Telefon çok geniş, ha çok şık duruyor masaya koyunca orası ayrı ama tepsi gibi olduğu için elinize alıp uzun süre kullanınca bir süre sonra ellerde ve kollarda kronik uyuşma ve ağrı yapmaya başlayabilir. Şu an iphone 5S kullanıyorum sol kolum yeni yeni kendine gelmeye başladı, çok ciddi söylüyorum bunu.
    Z2 de aynı şekilde arkadaşlar, çok kaba hatları var, estetik ama ergonomik değil.
    Telefonu elinden düşürmeyen tiplerdenseniz, LG G2 ve HTC M8 ergonomi konusunda şu an en iyi telefonlar.
    Maksadım telefonu karalamak değil sakın yanlış anlaşılmasın, tecrübelerimi aktarmak çünkü bir çok insan note serisine çok özeniyor, almadan önce yazdıklarımı dikkatle okuyun çünkü 2000+ bir telefon olacağı kesin note 4'ün.




  • Note serisi S serisinden iyi ama bence çok da abartmamak gerekiyor. Zira rakipleri artık çok iyi telefonlar üretiyor. Geçen sene büyük ekranlı telefon segmentinde başka rakibi yoktu ama bu sene rakipleri güçlü. Tamam kalem olayı falan iyi ama o fiyata çok kötü bir malzeme kalitesi var. Ek olarak yaptıkları satış politikası da çok sinir bozucu. Resmen ülkeleri bölüyorlar. Samsung fanları doluşmuş gene.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anna Dewitt -- 13 Haziran 2014; 11:39:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @lord87 Öncelikle söylediklerinize katılıyorum çok doğru değinmişssiniz. Şimdi 64 bit telefonlarda bize Autocad,Photoshop,corel draw,Render tarzı herhalde işleri yapmak için bişey vaadetmicek bize herhalde bu telefonlar zaten vaadetse diyelim telefonda yapacağımız işlem ise sınırlı. Zaten 64 bitli telefonlar çıktıktan sonra hangi fiyat politikası ile gireceği aşikar en azından bilemiyoruz.

    Note 4 gelirsek Eylül ayında F serisi ile pazara giriş yapcak nasıl olcak tahmin edemiyorum kullanıcı hangisini tercih etcek Note 4 bir adım önde olsada. Çıkaracağı telefon boyutu olsun ekran boyutu olsun bunlar önemli bana kalırsa. Note 3 deki gibi aynı tasarım aynı arayüz,aynı boyut ile gelirse o zaman bu iş olmaz diyebilirim bence tasarım konusunda değişiklik lazım.
  • Hemen almayın bence,Note 4f çıkabilir arkasından :))

  • Note serisi her zaman farklı olmuştur

  • Samsungtan s4e kadar ümitliydim, yine s4 fena değildi de, s5 ile hakikatem tüyü dikti bildiğin...
    S3 kullanıyorum şu an, Oppoyu bekliyorum ciddi ciddi. Ve tabi bu aralarda 810 gibi yeni nesil işlemcilere de bakmadan da karar verip almak istemiyorum. Yani gerçek bir amiral gemisi arıyorum ama gönlüm yeni note4 müthiş olacak dese de mantığım samsungun "amiral gemisi" yerine amiral flikası falan yapacağını söylüyor.

    iPhone da 5ten 5S'e pek birşey koymadı üzerine, samsung da iPhone'a göre adım attığı çok aşikar.. Bunlar biz ne yapsalar alacak durumda olduğumuz sürece adını değiştirir yine satarlar bize.. Yani suçu biraz da kendimizde aramak lazım. Ve ülkemize oppo gibi bir çok firmanın girmesi için çaba göstermeliyiz. Gerçekten gücümüzün farkında olursak, bir çok şeyi değiştirebiliriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnnn -- 13 Haziran 2014; 20:42:50 >
  • s810 na kadar bu yongalar 2k ekranı doyuracak kadar performans üretmicek diye öngörüyorum. snap dragon s600 un fhd ekranlarla olan imtihanı aklima geldi birden. ayrıca note 3 lg g2 ve nexus 5 kullanma fırsatım oldu. üst seviye telefonlara bu kadar para verilmesinden yana değilim. saydıgım cihazların fiyatları daha da düser alinabilecek seviyeye indiğinde alinir bi 3 4 sene rahat götürür. Samsung note 4 te de nokianin 920 de yaptıgı radikal değişikliğe gitmiyeceğini söyleyebilirim. o yüzden ara ürünlerden uzak durun arkadaslar. iyi forumlar...

  • note 4 kesinlikle snapdragon 805 koymalı ve 2k ekran saçmalığını umarım yapmaz.

    ayrıca ülkeler arasındaki işlemci farkını kaldırmalı..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Berk Torku

    s810 na kadar bu yongalar 2k ekranı doyuracak kadar performans üretmicek diye öngörüyorum. snap dragon s600 un fhd ekranlarla olan imtihanı aklima geldi birden. ayrıca note 3 lg g2 ve nexus 5 kullanma fırsatım oldu. üst seviye telefonlara bu kadar para verilmesinden yana değilim. saydıgım cihazların fiyatları daha da düser alinabilecek seviyeye indiğinde alinir bi 3 4 sene rahat götürür. Samsung note 4 te de nokianin 920 de yaptıgı radikal değişikliğe gitmiyeceğini söyleyebilirim. o yüzden ara ürünlerden uzak durun arkadaslar. iyi forumlar...

    valla telefonla oyun oyanyan biri değilim, yukarılarda birileri demişki laptopta full hd bile fazla geliyor, hesap etmedi tek nokta var ki o da şu, laptop'a bakış mesafesi ile telefonunki farklı yani g2 g3 karşılaştırmada full hd olarak izlerseniz videoyu, iki video aynı anda oynarken cidden azımsanmayacak kadar fark var. Madem yeterli ve kafi? Neden daha kaliteli hale geliyor? O zaman göz seçmemeliydi :)

    Neyse işte, telefonda oyun oynayan bi tip değilim, kaldı ki 801 bile çok da berbat değilken 810'un tatminkar olacağını düşünüyorum, kaldı ki arada bir de 805 olacak. Samsung rakiplerine bakacak, dişli rakip görmediği sürece radikal olmayacak bu iki iki daha dört yani. Ki rakipleri de görüldüğü gibi çok fazla değişimlere gitmiyorlar.




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.