Şimdi Ara

Galaxy Note 5 Ekran kırıldı cihaz açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cihaz bugün cebimden yere düştü. Kaldırdım yerden ekran gelmiyordu. Başta kırıldığının farkına varmadım çünkü yüzeyinde bir belirti yoktu. ses açma tuşuna falan basınca sesler geliyordu. Zaten son zamanlarda iyice sapıttığı için yine benzer bir şey oldu sandım ve bütün tuşlara basarak cihazı yeniden başlatmak istedim. Olay da burda başlıyor. Cihaz boota geliyor tabi ekranda bir şey yok yine. ara sıra sağ üst köşede çizgiler falan çıkıyor o kadar.


    Bildirim ışığında mavi ışık yanıyor sürekli. açılışta yanan ışık yani. sürekli yanıyor cihaz açılmıyor. pc ye bağladığımda dosyalara erişemiyorum ama cihaz gözüküyor aygıtlarda. cihazı kapatamıyorum da sürekli bootta bekliyor. açmanın bir yolu var mıdır acaba. pc den whatsappa girebilsem dosyaları alsam yeter.


    2 3 gün telefonsuz kaldım zaten. haftasonu evden eski bi cihaz alıp kullanacağım ama dosyalar falan önemliydi. whatsapp yedekleri vardı. onları alabilirsem çok iyi olacak. Keşke elime alınca anlasaydım da hiç kapatmasaydım cihazı.








  • geçmiş olsun.benimde note5 kırılmıştı anakartı kırıp çöpe attıp samsungların ekranları bir telefon parası özellikle samsung kullanıcıları çok dikkat etmeli

  • biliyorum pahalı olduğunu zaten yaptırma gibi bi düşüncem de yok. son aylarda yeni telefon arayışlarındaydım ancak ansızın olunca kötü oldu. 2 3 gün telefonsuz dolaşacağım. yenisini ne zaman alabilirim onu da bilmiyorum. eski telefonlar vardı evde en sağlamını bulup biraz idare etmeye çalışacağım.


    ancak cihazdaki veriler yedekler vs bunlara ulaşabilsem çok iyi olacak. cihazı kapattım bi daha açılmıyor. konuda belirttiğim şekilde açılışta yanan bildirim ışığı yanıyor sürekli. telefonu tamamen de kapatamıyorum. kaç saattir o ışık yanıyor öyle. telefon kendini açmaya çalışıyor sanırım

  • hkaplan55 kullanıcısına yanıt

    Şimdi dostum önünde tek yol var. Cihazın ekranı kırıldığı için bazen alt kristal kısım da kırılıyor sen hiç görüntü yok dediğin için diyorum samsunglarda bu olabiliyor cihaz hiç açılmıyor. Yeniden başlatıyor ama logoda vs kalıyor. O durumda da cihazın ekranı yok zaten hiçbirşey yapamazsın rom atarsan herşey gider.


    Tel yol var dememin sebebi de bu yüzden.

    https://www.n11.com/telefon-ve-aksesuarlari/cep-telefonu-yedek-parca/ekran?q=galaxy+note+5&srt=PRICE_LOW&pg=2 burada göreceksin 680 700 750 tl arası ekran satanlar var. Birinden satın alıp cihazında deneyip sonra da jelatinin veya etiketini kaldırmadan olduğu gibi işini halledip iade edeceksin ekranı. Ha ama satıcıyı da bu mağdur eden bir durum adam kargo parası verecek durduk yere masraf edecek vs. birde velev ki dedi ki ben geri almıyorum ekran sorunsuz ne yapacaksın ? çok büyük risk.


    Çevrende bir telefoncuları gez teknik servis değil de bu yedek parça toptancıları gez. Note 5 ekranı satıyorlar mı sor satıyorlarsa abi denemem lazım de cihazı çıkart cebinden zaten note 5 de yanılmıyorsam ekran soketi arka cam kapağı açınca meydana çıkıyordu oradan hemen takıp dene internete bağla verilerini al adama da rica et abi deniyorum vs bir 50 100 lira ver ekranı da geri ver çık. Bu işi telefoncu da birebir aynısını yapacak ama senden bir 300 400 lira alır. Mesela hesap etmediğimiz şey var, ya cihazın anakartta bozulduysa ? Bana tamire cihaz geldiği için yazıyorum, bir telefon geliyor çok kötü ekran pert görüntü sıfır şarj alıyor ama ötesi yok. Ekran alıyoruz pil vs alınıyor kasa değişiyor topluyoruz haydaaaaaaaa anakart gitmiş. Ne rom yiyor ne de başak birşey o kadar darbe almış ki anakart pert olmuş.





  • eve gelince cihazı söküp batarya soketini çıkarttım. bildirim ışığı sürekli yanıyordu çünkü. geri taktım ve pc ye bağladığımda ses geliyor odinden bakınca cihaz da gözüküyor. içinde numaralar fotoğraflar vs kaldı hep onları da almam lazım. bütün telefoncuları gezeceğim bu gidişle

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.