Şimdi Ara

Galiba en mantıklısı MSI NX7900GT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • DirectX 10 ekran kartlarının DirectX 10.1 uyumsuz olduğunu duyduktan sonra anladımki DirectX 10 için henuz erken o yuzden MSI NX7900GT almaya karar verdim. hem 256bit test sonuclarında da 8600gt ve 8600gts den daha iyi sonuc veriyor. vatanbilgisayarda satış fiyatı 149 $ + KDV yanlız simdi bu karta uygun bi kasa almam gerekecek ne onerirsiniz kaç wattlık bi kasa gerekir?



  • Bende vatandan o ekran kartını aldım hemde kırmızı rankli daha kaliteli olandan göndermişler, cardfinansla 200ytlye geldi hemde 12 taksitle ama sıcak fırsatlarda arkadaşlar telefonla aramışlar ve vatandan kartların tükendiğini söylemişler. Eğer internetten alacaksan bir telefon açıp son durumu öğren derim.
  • kaç wattlık kasa kullanıyorsun peki 350w kasalar yeter mi acaba
  • Henüz kasayı kurmadım ama thermalteke kandalf ve enermax infinity 720w psu aldım (geleceğe yönelik olsun diye). Ekran kartının kutusunda minimum 400w önerilir diye yazıyor henüz kullanamadığım için bilemiyorum tabii. Kutusunda öyle yazdığına göre minimum 400w bir psu al kasa o kadar önemli değil bence kasa ve psuyu ayrı ayrı almanı öneririm çünkü kasa içinde gelen psular genelde gerçek watt değerlerinde değiller eğer gerçek watt değerinde bir psuya sahip olmazsa 400w diye gelen bir psu 250w değeri geçemeyebilir bu konuda dikkatli olmalısın.
  • evt bencede mantıklı olanı yapmışsın hemde zamanında.
    Ona bi e 4300@3Ghz yaparsın
    Vga yada %10 bi O/C cekersin tadından yenmez altından kalkamayacağı oyun olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.