Şimdi Ara

Gamers_Arena firmasının yaptığı rezillik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese merhabalar , 11.11 Kampanyasından yararlanarak 11.11.2020 tarihinde N11 üzerinden Gamers_Arena mağazasından ViewSonic VX2758-2KP-MHD 27" 2K 144Hz 1ms Monitör aldım ürün geldi ve ürünün diğer aparatlarını çıkarmadan ürünün testlerini yaparken ürünün parlaklıkla alakalı birden yarı yarıya düştüğünü fark ettim. Cihazı fabrika ayarlarına alıp ve diğer ayarlarını da kontrol edip sonuç alamayınca KVK servisini aradım ürünü onlara yollamam gerektiğini söylediler. Bende ürün ışık sızması , color banding ve ölü piksel sorunları çıkmadığı için üründe değişim olursa bu durumları yaşamam halinde iade hakkımı kaybedeceğimi bahsettim. Onu satıcınızda görüşmeniz lazım dediler ve satıcıyla görüştüğümde 3 ölü piksel den aşağısını servis kabul etmediğini iadede problem olacağını söylediler. Bende riske girmek istemediğimi söyleyip ürünü iade etme sürecini başlattım. Ürünü yolladıktan sonra bugün itibariyle üründe iadeyi kabul etmediklerini gördüm neden olarak "üründe 3 adet derin çizik bulunmaktadır" diye yazmışlar . Bunun üstüne bende firmayı arayıp bilgi almak istedim ve fotoğraf talep ettim. Mail olarak fotoğrafı gönderdiklerinde şok oldum çünkü resmen falçata yada kesici bir aletle aynı yerlerden derin çizikler mevcuttu. Resimini ekliyorum ek olarak zaten oradan da görebilirsiniz. Bunun üzerine bende satıcıya böyle bir şeyin mümkün olmayacağını bunun resmen bilerek yapıldığını söyledim ve bunun benim tarafından yapılmasını söz konusu olamayacağını mantık dışı olduğunu ilettim. Sonuçta iade edeceğim parasını almak istediğim bir ürünü böyle bir şeyi benim yapamayacağım açık ve net bellidir. Firma kesinlikle kabul etmeyerek video çektiklerini ve fotoğraflarını da N11 ile paylaştıklarını söylediler. Ben de kendilerine videoyu ben sizin ürünü açıp çizip sonra tekrar kutusunu açıp bunu yapmayacağınızı nerden bileceğim dediğimde ise bir şey diyemediğini sadece biz gerekli şeyleri N11 ile paylaştık onlarla görüşün diyerek atlattılar. Sonuç da N11 i aradım ve tekrar iade süreci başlattılar eğer red ederler ise bize haber verin bu konuyla daha detaylı ilgileneceklerini söylediler. Şuanda beklemedeyim durum hakkında . Bu olayı paylaşma nedenim ise benim yaşadığımı başka insanların yaşamasını istemediğimden kaynaklıdır. Süreci detaylı olarak açıkladım inşallah başka bir kişinin daha böyle mağdur düşmesini önlemiş olabilirim.


    Gamers_Arena firmasının yaptığı rezillik
    Gamers_Arena firmasının yaptığı rezillik



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savas82 -- 18 Kasım 2020; 14:34:39 >







  • Geçmiş olsun sizin elinizde resim video vs yok mu bu firmalar insanı paranoyak etti ben artık hem açarken hemde iade edeceksem paketi kapatırken video çekiyorum mutlaka.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun iyi oldu bu firmayı öğrendiğimiz çok belli birinin çizdiği ayıptır yani bu kadar da olmaz. Video da çekseniz de ispatı zor. Buna en kötü THH karar verir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bilerek çizik atılmış

  • quote:

    Orijinalden alıntı: FoxPark

    Geçmiş olsun sizin elinizde resim video vs yok mu bu firmalar insanı paranoyak etti ben artık hem açarken hemde iade edeceksem paketi kapatırken video çekiyorum mutlaka.

    Teşekkür ederim. Ürünü test ederken falan var tabiki ama böyle birşey aklıma hiç gelmedi yapicakları açıkcası o yüzden paketlerken video yada fotoğraf falan çekmedim. Ama bundan sonra bu tip şeylere daha çok dikkat edicem.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: GokhanMaths

    Geçmiş olsun iyi oldu bu firmayı öğrendiğimiz çok belli birinin çizdiği ayıptır yani bu kadar da olmaz. Video da çekseniz de ispatı zor. Buna en kötü THH karar verir.

    Teşekkür ederim. Şuanda N11 in sürecini bekliyorum olmazsa THH ye başvurucam.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: bjkyener

    bilerek çizik atılmış

    Aynen öyle hocam birde yüzsüz gibi siz yapmışsınız diyor bana . Bende ben iade ediceğim ürünü neden bu şekilde bilerek çizerek yollayım mantıklımı bu dediğimde ben bilemem diyor n11 ile görüşün diye okadar rahatlar.

  • Bak sen şu oyun çocuklarına. Eğer plan yapıp bilerek isteyerek ekranı böyle çizdilerse hapse atmak lazım bunları. Bu nasıl iş ahlakı la?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu zaten kaza ile olmuş bir durum gibi durmuyor sanki bilerek isteyerek yapılmış gibi duruyor çiziklere bakınca umarım halledersiniz durumu hakem heyetine gider bu durum muhtemelen.

  • Merhaba hocam monitörün paneli çizikken tek resim mi attılar belki sizin monitörünüz değildir ? iade almamak adına çizik bir monitörün resmini kullanmasınlar sadece panel gözüküyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: JeaLeusy

    Merhaba hocam monitörün paneli çizikken tek resim mi attılar belki sizin monitörünüz değildir ? iade almamak adına çizik bir monitörün resmini kullanmasınlar sadece panel gözüküyor.

    Merhabalar evet tek resim attılar açıkcası onu bende düşündüm ama N11 e de gereken resimlerini falan yolladıklarını söylediler. Ürünü geçen gün yolladılar kabul etmeden geri yolladım sonra şimdi servise yolluyacaklarmış onun durumuna göre hareket ediceklermiş N11 de müşteri hizmetlerine söyledikleri bu şekilde. Bende bekliyorum N11 bu süreçde halledemezse Tüketici Hakem Heyetine başvuracağım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: FoxPark

    Bu zaten kaza ile olmuş bir durum gibi durmuyor sanki bilerek isteyerek yapılmış gibi duruyor çiziklere bakınca umarım halledersiniz durumu hakem heyetine gider bu durum muhtemelen.

    Evet kaza değil bilerek yapılmış olduğu bariz şekilde belli oluyor zaten. İnşallah o boyuta gelmeden hal olur. Zaten N11 de bu süreçde beni mağdur bırakırsa bir daha N11 üzerindende alışveriş yapmam çünkü bariz şekilde kasıtlı yapıldığı gözüküyor bu çizikleri birinin. Benimde yapmam için sanırım gerizekalı falan olmam lazım iade ediceğim biri ürünü.

  • Bu sizin monitörünüz olmayabilir. Belkide bir tane dandik eski monitörü çizmişlerdir, iade almak istemedikleri her monitör için aynı fotoğrafı gönderiyorlardır.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vanity Fair

    Bu sizin monitörünüz olmayabilir. Belkide bir tane dandik eski monitörü çizmişlerdir, iade almak istemedikleri her monitör için aynı fotoğrafı gönderiyorlardır.

    Valla N11 ile görüştüm ürünü kabul etmememi söylediler bende kutuyu hiç açmadan kabul etmedim geri gitti şimdide servise gönderip rapor alıp ona göre iadeyi onaylıyacaklarını falan söylemişler. Bekleyişdeyim şuanda 10 gün ek süre istediler. N11 Müşteri hizmetleri onay vermemi söyledi . Bakalım ne olucak durum görüceğiz gene burayada bilgilendirme yazıcam durumla alakalı.

  • Mağaza Sonunda iade yi kabul ettiler. Kimseye bu firmayı önermiyorum problem yaşamak muhtemel özellikle iade konusunda.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.