Şimdi Ara

GameTRium 3.3.5a

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • GameTRium Nedir?

    GameTRium, dünya üzerinde en cok oynanan online oyunlara yeni sistemler yazarak oyunları daha sistemsel ve eğlenceli hale getiren bir online oyun portalıdır.

    Ülkemizde gerçek anlamda "oyun portalı" sıfatını taşıyabilecek bir oluşum bulunmamaktadır. Bu eksikliği ortadan kaldırmak için 2006 yılında kurulan GameTRium, 4 sene boyunca süren sıkı çalışmalar sonucunda daha önce görülmemiş sistemlerle 10 Kasım 2010 tarihinde açılmıştır.

    Tamamiyle Türk yapımı olan ve hergün geliştirilen sistemlerimiz ile maksimum eğlenceyi tüm oyun severlere ücretsiz olarak sunmaktayız.
    ---
    Şuan açık olan sunucularından bir tanesi de World of Warcraft.

    Exp oranları
    Görevlerden gelen expler: 5x
    Moblardan gelen expler: 3x
    Keşif(Explore)den gelen expler = 2x

    olarak ayarlanmış. Sunucularındaki bir çok hatayı düzeltmişler ve ticket sistemiyle bildirilen bugları not edip sırasıyla düzeltiyorlar. Mesela 5 ay önce Icecrown Citadel'deki Lich King bossunu düzeltmişler internete video koymuşlar.

    Videoyu izlemek isteyenler videoya şu adresten ulaşabilirler: vimeo.com/14489125

    Sunucuda lag gibi herhangi bir sıkıntı yok. Tek sıkıntı online oyuncu sayısı. Sunucu yaklaşık 1 yıldır açık tutulmuş fakat daha çok geliştirme amacıyla açık tutulduğundan pek oyuncu toplamamışlar. Online oyuncu eksikliğini yükseltmek amacıyla biz oyuncular da GameTRium'a yardımcı oluyoruz .

    Siteye üye olmadan hiç bir oyun için üyelik açamıyorsunuz. O yüzden girmek isteyen kişilerin önce siteye üye olması gerekiyor. Üye olurken sıkıntı olabilir diye sitelerine nasıl üye olup oyuna hesap açıldığını da yazmışlar. Yazıyı aynen kopyalayıp yapıştırıyorum:

    Bazı üyelerimizin oyun hesabı açmakta ve oyuna bağlanmakta sorunlar yaşadığını öğrendik. Bu gibi durumlarda lütfen Yardım bölümümüzü kullanınız. Ek olarak, giriş yaptıktan sonra sol menüdeki "Oyun Hesapları" bölümünden istediğiniz herhangi bir sunucumuzdan hesap açabileceğinizi hatırlatmak isteriz.

    World of Warcraft sunucumuza bağlanmak için WoW sürümünüzü 3.3.5a yapmanız gerekmektedir. Realmlist dosyasını indirdikten sonra World Of Warcraft/Data/enGB(yada enUS) klasörünün içine atmanız gerekmektedir aksi taktirde sunucumuza bağlanmanız mümkün olmayacaktır. İyi oyunlar dileriz.."
    ( Realmlist => wow.gametrium.com )
    Siteye kayıt yaptırın daha sonra sol tarafta oyun hesaplarından wow u secin ve ordan wow hesabınızı aktive edin iyi oyunlar..
    Oyundaki Nick im Roces Allianceyim User im.
    Oyunun Resmi Sitesi : http://www.gametrium.com/
    Facebook Grubu : http://www.facebook.com/group.php?gid=302447823392
    Siteye kayıt yaptırın daha sonra sol tarafta oyun hesaplarından wow u secin ve ordan wow hesabınızı aktive edin iyi oyunlar..
    Oyundaki Nick im Roces Allianceyim User im.
    Patch leri Resmi siteden indirebilirsiniz yada Alternatif olarak : http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors_(old_patches)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furi544 -- 6 Mart 2011; 0:40:12 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.