Şimdi Ara

Garanti Bankası İnternet Şubesi Şifresi Sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iyi günler arkaşlar.
    bugün garantiden vadesiz mevduat hesabı açtım ve internet bankacılığınıda açtırdım.şubedeki yetkili bana internet bankacılığı şifremin tellefonuma geleceğini söyledi.bankadayken şarjım bitmiş olduğu için bakamadım.eve eldiğimde garantiden internet bankacılığı açılmıştır.şifrenizi 4440333 arayarak 3-1 adımlarını tuşlayarak alabilirsiniz gibi bir mesaj gelmiş.bunu garantiyi arayarak uygulamak istedim fakat olmadı.sürekli sesli yönlendirmede bulunan sistem çıkıyor.ensonunda müşteri temsilcisine bağlandım bana kartım olmadan internet bankacılığı şifremi alamayacağım gibi saçma birşey söyledi.oysaki ben iş bankasından hesapaçtırdığımda şifremi hemen almıştım.
    internet üzerinden şifre almaya çalıştım müşteri numarasıyla "Girmiş olduğunuz müşteri numarası, bireysel internet şubesi şifre başvurusu için uygun değildir. "
    hatası aldım.telefonla garantiyi aradım müşteri numaranız uygun değildir ded.acaba ben nerede yanlış yapıyorum bana yardımcı olabilirmisiniz arkadaşlar.şubeyede boşu boşuna gitmek istemiyorum ama şubeye gitsem alabilirmiyim şifremi veya müşteri temsilcisiyle görüşme yaparak.kartım bir hafta içinde çıkacak bu arada.benim internet bankacılığını kullanmam lazım para da yatırdık hesaba şubeden o parayı havale yapmam lazım.

    bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.şimdiden teşekkür ediyorum yardımcı olan arkadaşlara.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekserkan -- 16 Eylül 2013; 18:35:31 >







  • ilk şifren telefonuna geliyordu diye biliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler cevap için telefona baktım fakat 4440333 3-1 adımlarını uygulayarak şifrenizi alabilirsiniz yazıyor.bu adımlarda uygulanmıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekserkan -- 16 Eylül 2013; 18:38:10 >
  • garanti.com.tr gir. yukarda sağda parola al. tıkla. sonra altta kartım yok de. müşteri numaranla al.

    hadi bekliyoruz

    al bu da link:https://www.garanti.com.tr/tr/bireysel/subesiz/internet_bankaciligi/ssl/parola_al.page?#calcContent=UID119b77f



    edit: imla felan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkamil -- 16 Eylül 2013; 18:42:29 >
  • teşekkürler arkadaş tekrar aryacağım şimdi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tekserkan

    teşekkürler cevap için telefona baktım fakat 4440333 3-1 adımlarını uygulayarak şifrenizi alabilirsiniz yazıyor.bu adımlarda uygulanmıyor.

    o alo garanti şifresidir (telefon bankacılığı). çünkü internet şubesi şifresi harf de içerebilir onu telefondan alamazsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: inexo


    quote:

    Orijinalden alıntı: tekserkan

    teşekkürler cevap için telefona baktım fakat 4440333 3-1 adımlarını uygulayarak şifrenizi alabilirsiniz yazıyor.bu adımlarda uygulanmıyor.

    o alo garanti şifresidir (telefon bankacılığı). çünkü internet şubesi şifresi harf de içerebilir onu telefondan alamazsın.

    tekrar aradaım şifremi şubeden alabileceğimi söyledi.büyük ihtimalle sistemsel hatadan dolayı telefonuma şifremin gelmediğini söyledi.
    yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
  • iy günler arkadaşlar
    şifremi aldım fakat bu sefer farklı bir sorun yaşıyorum.internet bankacılığı aracılığıyla sanal kart oluşturmak veya döviz hesabı açmak istediğimde "İşleminize devam edilemiyor.Özür dileriz, şu anda işleminizi gerçekleştiremiyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyin. " uyarısını alıyorum.hesabı pazartesi açtım ve bankamatik kartım daha elime geçmedi.acaba bu işlemlerde bu uyarıyı almamın sebebi bu olabilir mi?garantiyi aradım bana yaşadığım soruna ilgin bir sorun bildirim kaydı oluşturdu ve pana mail gönderdi.bu maili yaşadığım sorunumu resimli olarak göstererek cevaplamamı istedi.bende dün sabah saatlerinde cevapladım destek@garanti.com.tr adresine.sorun devam ediyor hala.

    daha önce bu sorunla karşılaşan oldumu ve karşılaştıysa nasıl bir çözüm yolu izlemeliyim veya ne yapmalıyım.bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum ve şimdden sizlere teşekkür ediyorum.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.