Şimdi Ara

Garmin & Baytekin (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.478
Cevap
24
Favori
177.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beyler ideal ayarlanması gereken harita hangisi?



    En kısa mesafe seçeneğini seçiyorum saçma yollara sokuyor, düz çizgi çiz seçiyorum o da anormal. Normali hangisi bilen var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garmin Türkiye kesinlikle pişmanlıktır.Durumum olsa hemen yenisini alırdım yemin ederim.İğrenç ötesi hatalarla dolu.

    Adresi aşağı yukarı bilmen kesinlikle gerekli yoksa yandın

    Ve işin en acı tarafı yıllardır hiç bir güncellemeylede düzelmiyor
  • Harita olayını bende çözemedim.. özellikle bildiğim bir rotaya navigasyon açıyorum, abuk sabuk yollara sokuyor.. yolu bilmesem deli gibi tur atacağız.. tavsiye etmiyorum..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slm daha birsene olmadan cihazım bozuldu guncelleme almıyor bilgisayar tanımıyor nuvı 57 lmt modeli servise verecem bukadar çabukmu bozuluyor bucihaz lar
  • Yeni güncellemeyi yükledim (2018-10). sanki bazı şeyler düzelmiş gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esin34 -- 24 Mart 2017; 16:22:49 >




  • ideal bir ayarın olmadığına kanaat getirdim istanbul için. özellik ile az yakıt seçeneğini kullanıyorum. nuvi 2567 lmt. benim makina
  • Benim de 2567



    Tomtom ile arasında çok gidip gelmiş, en son bunu seçmiştim. 600 tl. 2 yıl önce aldım. O zaman en üst modeli olan 1600 tl fiyatı olanı alacaktım, iyi ki öyle bir hata yapmamışım. Telefonlardaki basit uygulamalar bile daha verimli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeadLifter -- 1 Nisan 2017; 22:34:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefon üzerinden trafik bilgisini alması çok iyi. her halde sıkıntı baytekinin yolları güncellemesinden kaynaklı. adres aramada sokak ismi yazdığında hangi ilin hangi ilçesindeki sokağı olduğunu göstermemesi ayrı bir dert.
  • Ben de yeni çıkan drivesmart 61 lmt-s modelinden almayı düşünüyorum hali hazırda next 5015 cihazım var. Haritasından oldukça memnunum ancak igo cihazlar oldukça eski teknoloji artık ve nedense yenileri çıkmıyo. Trafik bilgisi olan telefon yoluyla internetten veri alması oldukça güzel geliyo bana. Garmin cihazlar bildiğim kadarıyla artık Here maps kullanıyo. Herewego uygulamasını indirdim ama yaşadığım şehirde poi özelliği oldukça eski. Yorumlarınıza ihtiyacım var onca para verip türkiyede bu cihazları kukanmak mantıklı mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sertan_o S kullanıcısına yanıt
    garmin de sıkıntı yaşıyoruz. yaşanan sıkıntılar garmin e has bir şey mi bilemiyorum. son güncelleme de sanki toparlar gibi oldu. tomtom u da araştır derim. akıllı telefon aracılığı ile(smart phone) trafik bilgisi birçok yerde kurtarıyor. ama ters yönler işlenmemiş birçok yerde sıkıntıya sokuyor.adres aramada bazı adresleri bulamıyor. ve hangi ilin hangi mahallesine ait olduğu belirsiz. v.s.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sertan_o

    Ben de yeni çıkan drivesmart 61 lmt-s modelinden almayı düşünüyorum hali hazırda next 5015 cihazım var. Haritasından oldukça memnunum ancak igo cihazlar oldukça eski teknoloji artık ve nedense yenileri çıkmıyo. Trafik bilgisi olan telefon yoluyla internetten veri alması oldukça güzel geliyo bana. Garmin cihazlar bildiğim kadarıyla artık Here maps kullanıyo. Herewego uygulamasını indirdim ama yaşadığım şehirde poi özelliği oldukça eski. Yorumlarınıza ihtiyacım var onca para verip türkiyede bu cihazları kukanmak mantıklı mı

    bence iyi araştırın. Garmin adres bulmada bana çok sıkıntı yarattı/yaratıyor.. diğer markaları kullanmadım ve bilmiyorum. Ancak daha önce telefonla kullandığım navigasyondan farklı birşey göremedim. bazen neden 350 TL verdim bu cihazı aldım kendime çok soruyorum.. artısını göremedim..birde marifet gibi sadece navigasyon özelliği olması ise bir süre sonra can sıkıcı olabiliyor. bari çocuklara verirdim çizgi film izlerlerdi :)




  • Peki Forumdaki Osm haritalarını kullananız var mı? yaklaşık 15 günde bir güncelleniyo görünüyo. Deneyimi olan arkadaşlar paylaşabilir mi?
  • sertan_o S kullanıcısına yanıt
    OSM haritasının güncelliğini buradan inceleyebilirsin.https://www.openstreetmap.org
    Osm haritaları gönüllüler tarafından geliştiriliyor.Üye olarak sizde haritanın gelişmesini sağlayabilirsiniz.
  • ş

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce başka marka kullanan birisi olarak şunu söyliyebilirimki Garmin den iyi bir navigasyon düşünemiyorum.Öncelikle yol tarifi çok iyi, yol çalışması varsa gösteriyor , trafik varsa gösteriyor , hatta trafik sıkıştıktan sonra direk kendisi alternatif yol hesaplıyor kaç dakika kazandırdıgını gösteriyor navigasyon almak istiyorsanız 100-200 fazla verin ama garminden şaşmayın ben 2407 modelini kullanıyorum ve çok memnunum
  • scop07 S kullanıcısına yanıt
    garminnin eksikleri harita da . haritalar da ya eksiklik var ya da yanlışlık. o sıkıntıları saymasak güzel. bazen salaklaşıyor..
  • sertan_o S kullanıcısına yanıt
    Yeni alacağınız here haritası yüklü garminde herewego ile aynı harita ve poi olacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Foursquare ve tripadvisor un ekstra bi faydası yok mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimdeki garmin 1410 cihazı,yüzüne fırlatıp ''sizin yapacağınız cihazın,sizin kullandığınız baytekin haritasının Allah belasını versin'' demek için Garmin yetkilisi arıyorum.

    Böylesine iğrenç ötesi bir cihaz ve yazılım nasıl ürettirilir,mutlaka okullarda ders olarak okutulmalı

    Eskişehir-Antalya yolunda yine yeniden neredeyse bir çok yerde saçmaladı,biraz durumum olsa yemin ediyorum,cihazı alıp Firmasının kapısı önünde yakıp,başka bir cihaz alacağım.

    Eğer garmin alacak kadar kafayı yediyseniz,mutlaka yolları çok iyi biliyor olmanız,ve bu cihazı araç süsü olarak,göstermelik kullanmanız gerekir.




  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.