Şimdi Ara

Gaziantep için AirFiber Tavsiyesi Alınır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gaziantep'te Şehitkamil ilçesi, Selimiye Mahallesi'nde ikamet ediyorum. Şu an yerleşim hâlinde olduğum semtte internet altyapısı yok maalesef. Telefon operatörüm de Turkcell ancak hem cihazımdan hen de evimden dolayı şebeke çekim sorunu yaşıyorum. Bu nedenle internet arayışlarımı altyapısız sistemlere çevirdim.


    Superbox ve Redbox'ı hem fiyatları hem de kotaları dolayısıyla direkt eledim. Airfiber düşünüyorum şu an. Evim yüksek bir konumda olduğu için anten ile ilgili de sorunum olmayacağını düşünüyorum ancak doğru düzgün bir airfiber yorumu veya bölgemde bir kullanıcısını göremedim.


    Gaziantep'te ikamet eden ve airfiber kullananlar yorumunu, tavsiyelerini esirgemezse çok memnun olurum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smaug -- 2 Aralık 2022; 18:9:53 >



  • airfiber kullanmıyorum ancak fixnet,sonet,veganet üçlüsünden birini seçmek zorundasın ve bunların içinden sana önerebileceğim veganet olur çünkü gaziantep üniversitesi teknoparkta datacenterleri bulunuyor ve diğerlerine göre daha kurumsal çalışıyorlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onemlibirisidegil -- 2 Aralık 2022; 18:21:48 >
  • Ben de Veganet'i düşündüm hocam. Fiyat olarak da daha uygun değil maalesef diğerlerine göre. Ama datacenter olması avantaj. Hepsine soracağım yine de. Cevap için teşekkürler.  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smaug -- 2 Aralık 2022; 18:54:4 >
  • Sadece Sonet bölgemde hizmet verebileceğini söyledi (onda da anladım ki uyduları uzak konumlarda). 1750₺ kurulum ücreti istendi. Hayal oluyor internet bana bu noktada da. :(
  • Smaug kullanıcısına yanıt

    Hala evim internetsiz olduğu için tekrar airfiber düşüneyim dedim, Sonet kurulum ücreti olarak 3250 TL istedi. Hayaldi, hayal olarak kalıyor evim için internet. Çok sağ olsun TT(!), alt yapı çekmemeye son derece kararlı.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.