Şimdi Ara

Gazze İsrail'e Mezar Olacak Dyenler Bugün Ne Düşünüyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hamas saldırısı olduktan sonra Gazze'de ki direnişin İsrail'e çok ağır kayıp verdşrecrği ve İsrail'in bu işten yenik çıkacagını savunanlar bugün Gazze'nin enkazın baktıklarında ne düşünüyor?


    Hala Hamas'ın yaptığı saldırının arkasında mısınız yoksa bu kadar can kaybının ardından yapılmamalıdır, mücadele farklı sürdürülmeliydi mi diyorsunuz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Seçime kadar Gazze,seçimden sonra ver elini Maldivler ...


    Kenan Yapıcı 💯 (@Kenanyapic1) on Xtwitter
    Kendisi Maldivler’e tatile halkın çocukları Kudüs’e savaşa!
    https://twitter.com/Kenanyapic1/status/1779910707623985563


    Hüseyin FİLİZ 🇹🇷 (@huseyinnfiliz) on Xtwitter
    Maldivler güzel ama torunlarla başka güzel. Torunlarım Hüseyin, Ömer, Hülya Minel ve Alisa
    https://twitter.com/huseyinnfiliz/status/1779431948621930812
  • GZT isimli yandaş youtube kanalı ilk başta Hamas'ı övüp göklere çıkaran videolar yapıyodu. İsrail Hamas'ın üst düzey yöneticilerinden o kadar korkuyomuş ki, bu adamların ölüleri bile İsrail'in dizlerini titretiyomuş, öyle diyolardı. sonra o videoları yapmayı bırakıp: "bir çocuk ölüyor burda, zavallı bir çocuk" diye ağlak moduna geçiş yaptılar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seçime kadar Gazze,seçimden sonra ver elini Maldivler ...


    Kenan Yapıcı 💯 (@Kenanyapic1) on Xtwitter
    Kendisi Maldivler’e tatile halkın çocukları Kudüs’e savaşa!
    https://twitter.com/Kenanyapic1/status/1779910707623985563


    Hüseyin FİLİZ 🇹🇷 (@huseyinnfiliz) on Xtwitter
    Maldivler güzel ama torunlarla başka güzel. Torunlarım Hüseyin, Ömer, Hülya Minel ve Alisa
    https://twitter.com/huseyinnfiliz/status/1779431948621930812
  • senin "özgürlük savunucusu" amerikan 10.000 adet bomba getirmeseydi, israil oraya gömülecekti :) yetmedi hava savunma bile getirdiler. ukrayna ise eziklendi silahsız kaldı.

  • onlar allah'ın müslümanları tuttuğunu sanıyordu başta

  • Hamas savunmada kalmaya devam etmeliydi ancak bunu yapmadı.Ciddi ciddi 7 Ekim'de İsrail'e saldırarak ne umdular merak ediyorum.Arap devletlerinin arkalarından gelip İsrail'e mi saldıracağını umdular yoksa tek başlarına İsrail'i çökertebileceklerini mi düşündüler?Her ne olursa olsun yaptıkları saldırının bedeli Gazze ve Gazze'de ki siviller için çok ağır ve yıkıcı oldu.Hala daha bu plansız,hesapsız saldırının bedelini ödemeye devam ediyorlar.


    Açıkçası Gazze diye bir yer yok artık...Gazze tamamen moloz yığınına dönmüş vaziyette.Halkın büyük bir kısmıda Gazze'yi terk ederek Mısır'a geçmeye çalışıyor.Savaş bir şekilde sona erse bile Gazze'nin bu moloz haliyle geri dönecek Gazzeliler için yaşam imkanı sunması çok zor zira Gazze tekrar toparlanacaksa bile bu İsrail'in kuşatması ve kontrolü altında olacak.


    Son olarak Hamas'ın İsrail'e olan saldırısı ülkemizde son 10 yılda dozu arttırılarak adeta bir 'devlet ideolojisi' haline getirilen İslamcılık akımına ağır darbe oldu...10 yıldır özellikle TRT'ye ısmarlanan uyduruk senaryolu tarih dizileriyle pekiştirilen 'yeniden Osmanlı olduk','ümmet bizi bekliyor','biz gidersek Kudüs düşer,Gazze düşer,Filistin düşer' gibi ideolojik sloganları yerle bir etti.Hamas sadece Gazze'nin sonunu getirmedi aynı zaman bizde Filistin ve Kudüs üzerinden 20 yıldır ekmek yiyen kesimin elinden ekmeğini çekip aldı.Tüm dayılanmaların,efelenmelerin kameralara ve kitlelerin duygularına yönelik olduğu ortaya çıktı...


    Türkiye özelinden ayrılıp Orta Doğu coğrafyasına bakacak olursak yine ve yeniden ümmetleşme ve tek bir ümmet devleti hedeflerinin tamamen 'hayalden ibaret' olduğu ortaya çıktı.Küçücük İsrail ABD-AB desteğini arkasına alırken;Filistin ve Gazze tek bir Arap devletin açık desteğini bile alamadı.Bir tek Yemen gerçek anlamda İsrail'e ve İsrail'e destek veren ülkelere laf söylemeyi bırakıp askeri alanda karşılık vermeye çalıştı ama bunun bedelini yine başka bir Arap devleti olan S.Arabistan'ın hava sahasını ABD-İngiltere uçaklarına açması sonucunda bombalanarak ödedi.Savaş uzadıkça daha doğru deyimle İsrail'in soykırım harekatı uzadıkça bizimkiler dahil tüm Orta Doğu ülkeleri derin bir sessizliğe gömüldü.





  • Mehmetçiğimizin atalarımızın Çanakkale de can ve kan ile ödedikleri bedeli üç beş evliyaya endeksleyen zihniyetin zehrini enjekte ettiği yeni nesil yine üç beş evliyayla falan olacağını zannetti.

    Japonlarda 2. Dünya savaşında değişik kafalar yaşıyordu, imparatorun insan üstü filan olduğunu sanıyorlardı. Tepelerine 2 tane atom bombası yiyince ateiste dönüştüler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 16 Nisan 2024; 3:37:10 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.