Şimdi Ara

Gears of War 2 : Flashback , Snowblind , Dark Corners Horde ve Co-Op Oyuncuları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar , başlıkta ki Gears of War 2 DLC'lerine sahip arkadaşlar henüz achievementları yapmaya başlamadıysa Horde için achievementları beraber yapabiliriz.1-10'a kadar ve bir haritada 50.wave kadar gelme gibi DLC paketlerinin achievementları bulunuyor.Bu dlc paketlerine sahip arkadaşlar varsa beni eklesinler beraber oynayıp yapabiliriz.Dark Corners paketinde , Road to Ruin bölümünü Co-Op oynama var bölüm Casual zorlukta 15 dakika içerisinde bitiyor zaten..
    Headset'im bozulduğundan dolayı sesli destek veremeyeceğim ne yazık ki



  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arm the Homeless

    Selam arkadaşlar , başlıkta ki Gears of War 2 DLC'lerine sahip arkadaşlar henüz achievementları yapmaya başlamadıysa Horde için achievementları beraber yapabiliriz.1-10'a kadar ve bir haritada 50.wave kadar gelme gibi DLC paketlerinin achievementları bulunuyor.Bu dlc paketlerine sahip arkadaşlar varsa beni eklesinler beraber oynayıp yapabiliriz.Dark Corners paketinde , Road to Ruin bölümünü Co-Op oynama var bölüm Casual zorlukta 15 dakika içerisinde bitiyor zaten..
    Headset'im bozulduğundan dolayı sesli destek veremeyeceğim ne yazık ki

    Dostum bahsettiğin Geow 2 DLC'leri Triple Pack içinde var mı ? Eğer varsa katılabilirim. Değişiklik olur bana da Geow3 yerine biraz 2 takılırım.




  • Başlığı gördüğümde bir Ach. kokusu almıştım zaten Bende de Flashback olması lazım Engin ama daha indirmedim Paskalya'da oynarız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gordom

    Dostum bahsettiğin Geow 2 DLC'leri Triple Pack içinde var mı ? Eğer varsa katılabilirim. Değişiklik olur bana da Geow3 yerine biraz 2 takılırım.


    Bir bilgim yok Triple Pack hakkında fakat Flashback DLC paketi her Gears of War 2 içerisinden çıkıyor , Gears of war 2 GOTY Edition'dan ise bütün DLC'leri kapsayan All fronts collection paketi çıkıyor..


    quote:

    Orijinalden alıntı: dnzprmksz

    Başlığı gördüğümde bir Ach. kokusu almıştım zaten Bende de Flashback olması lazım Engin ama daha indirmedim Paskalya'da oynarız


    Oynarız Deniz , tek başına sıkıcı oluyor..1000'lenmesi kolay bir oyun (Seriously 2.0 dışında ) DLC'lerle yüksek puan yapılır..




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.