Şimdi Ara

Gebzeden kalkip kar tepeye kayak yapmaya g'tmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar yolu bilen birileri bir tarif edebilir mi? Esimle birlikte araba ile gitmeyi planliyoruz. Fakat daha once gitmedigimden hic bir bilgim yok. Zincir gerekir mi? Kayak malzemesi kiralaniyormu orda? Birde Gebze den gelirken ozel bilmem gereken bir sey yada tavsiyeniz var mi?



  • Yolu tabelalardan iyi kötü bulursunuz da diğerleri hakkında bilgim yok.

    Zincir gerekeceğini sanmıyorum yol arabalar geçe geçe açılmıştır.
    Malzeme kiralama yeri mutlaka vardır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TaMIsabeT

    Arkadaslar yolu bilen birileri bir tarif edebilir mi? Esimle birlikte araba ile gitmeyi planliyoruz. Fakat daha once gitmedigimden hic bir bilgim yok. Zincir gerekir mi? Kayak malzemesi kiralaniyormu orda? Birde Gebze den gelirken ozel bilmem gereken bir sey yada tavsiyeniz var mi?

    biz çok gittik. yolla ilgili şunu söyleyebilirim. kartepenin kasaba merkezine kadar karıştıracak birşey yok tabelaları takip etmen yeterli. ancak kartepeye çıkmak için gerekli yolu bulmak biraz uğraştırabiliyor. burdan tarif etmem zor.
    kayak malzemesi oradan kiralanıyor.
    zincire gelince mutlaka yanında bulundurmanı şiddetle tavsiye ederim. eğer dönüşte akşam 5 i geçersen çok ciddi problemler yaşayabilirsin tecrübe ile sabittir, ancak zicir varsa sorun yok. şehir merkezine inene kadar çıkarma zinciri böyle bir durum yaşarsan.
    birde çok güzel yiyecek içecek yerler var fakat biraz pahalı. eğer ekonomik olsun diyorsan orada mangal yapabiilirsin. tek kullanımlık mangallar var ucuza gelir.
    susadığını anlamazsın ama benim gibi su içmeyi unutursan gece susuzluktan uyuyamazsın. mutlaka belirli aralıklarla su tüketin.
    dönüş için kuru çamaşır mutlaka bulundurun.




  • Arkadaslar cevaplar icin cok sagolun benim zincirim yok su an gitmesemmi diye bir ikileme dustum :D Ama bir zincir alip dediginiz sekilde de gidilebilir. Orada mangal yapmak daha guzel bir tercih o vakit
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.